Şimdi Ara

Motorola Defy yi nereden alabiliriz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
6.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skid_row

quote:

Orijinalden alıntı: erdierdi

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ottomania

Bende 3-4 aydır bu telefonu takip ediyorum. Kronik hoparlör ve yazılım hataları kafamı karıştırıyor. Türkiye'de resmi olarak satışı yok. Android 2.2 resmi güncellemesi yok. Ama Türkiye'de satılsaydı alacağım tek telefon bu olurdu. Yurt dışından getirmek mantıklı mıdır? O da bir sorun.

Sorunları olmayan da var olan da var. Ben bulgaristandan arkadaşıma aldırmayı düşünüyorum. Orada 600 TL. Problem olursa 2 yıl garantisi var dedi. Sonuçta tüm defyler arızalı mı üretildi anlayamıyorum Motorola çok büyük firma.

Dostum bulgaristanda nerde bulmuş 600TL ye. Ben bulgaristan göçmeniyim bu ayın sonunda gidicem gidip alim hemen. Ordaki akrabalarıma sordum garantili sıfır motorola defy'ler 800TL.

Aşağıdaki linki incele...

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=2091&sub=shop

585 ile 660lev arası diyo 585lev'te 685TL yapar. Ayrıca 585lev olan defy için telefon + şarj + kullaklık demişler nedense full kutu değilmi acaba

1 LV = 1 TL değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdierdi -- 14 Haziran 2011; 12:44:12 >

• Değil 1LV = 1,15TL

şu siteden bakabilirsin
    http://fx-rate.net/BGN/TRY/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 14 Haziran 2011; 14:14:36 >
  • quote:

Değil 1LV = 1,15TL

şu siteden bakabilirsin

Ben 1 = 1 alacağım. Ayrıca diğer sorun için; telefonun kutusundan başka ekstra birşey çıkıyormu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomania

08502216200 - Motorola Türkiye Mobility

Bu numarayı arayıp operatöre bağlandım ve defy nin Türkiye'de satışa çıkıp çıkmayacağını sordum. Bi kaç saniye bekletip, bilgi aldı heralde. Bir ay sonra ülkemizde satışa çıkacak dedi !

Tekrar bir ay içinde dendi ve 2.2 froyo lu fakat motoblursuz olacağı söylendi...
  • 2 aydır butce ve kullanıma uygun androidli bir tel bakıyorum. ilk olarak fiyatından dolayı htc wildfire yöneldim ama incelemeri okurken bir adam ideos x5 bundan daha iyi dedigi icin ona baktım ve turkiyede cıkacagını duyunca beklemeye basladım bilen bilir baya forumda konusuldu cıktı cıkmadı derken ben defy ı fark ettim incelemere baktım gayet mantıklı bir seçim olacak ve almanyada 600 tl alınabildigini ogrenince almaya kara verdim. moto nun uluslararası sitesinde bu model icin froyo destegi turkide dahil var fakat adamlar moto blur arayuzunu cıkarmamıslar. su an siteden cekilip kurulabilir ama motoblur arayuzu feda edilir mi bilemem kullanıcıya kalmıs. bu arada vidalar tele kemikli bir gorunum katmıs butun androidli teller iphone etkisi ile narin bir gorunumde piyasaya suruluyor bu tel ise outdoor tarzı ile kullanıcıyı kendine cekmeyi garanti ediyor.

not tr de elime ulasınca deneyimlerimi paylasıcagım.
  • quote:

quote:

Değil 1LV = 1,15TL

şu siteden bakabilirsin

Ben 1 = 1 alacağım. Ayrıca diğer sorun için; telefonun kutusundan başka ekstra birşey çıkıyormu bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: monacoprensi

2 aydır butce ve kullanıma uygun androidli bir tel bakıyorum. ilk olarak fiyatından dolayı htc wildfire yöneldim ama incelemeri okurken bir adam ideos x5 bundan daha iyi dedigi icin ona baktım ve turkiyede cıkacagını duyunca beklemeye basladım bilen bilir baya forumda konusuldu cıktı cıkmadı derken ben defy ı fark ettim incelemere baktım gayet mantıklı bir seçim olacak ve almanyada 600 tl alınabildigini ogrenince almaya kara verdim. moto nun uluslararası sitesinde bu model icin froyo destegi turkide dahil var fakat adamlar moto blur arayuzunu cıkarmamıslar. su an siteden cekilip kurulabilir ama motoblur arayuzu feda edilir mi bilemem kullanıcıya kalmıs. bu arada vidalar tele kemikli bir gorunum katmıs butun androidli teller iphone etkisi ile narin bir gorunumde piyasaya suruluyor bu tel ise outdoor tarzı ile kullanıcıyı kendine cekmeyi garanti ediyor.

not tr de elime ulasınca deneyimlerimi paylasıcagım.

Arkadaşlar nasıl nerden alıcağınızı anlatabilirseniz sevinirim bende bu ay en geç önümüzdeki ay içerisinde 600TL'ye defy alabilirim.

• Eğer 600 TL ise kaçınılmaz bir fırsat.

Motorola candır :)
  • Arkadaşlar bende şimdi motorola Türkiye'yi aradım görüştüm 1 aya kesin olarak motorola defy ve zoom modelleri gelicekmiş fiyat hakkında bir bilgi alamadım ama tekrar tekrar bak eminmisiniz diye her sorduğumda "evet bu kesin bi bilgidir" diye cevap aldım
  • quote:

Arkadaşlar bende şimdi motorola Türkiye'yi aradım görüştüm 1 aya kesin olarak motorola defy ve zoom modelleri gelicekmiş fiyat hakkında bir bilgi alamadım ama tekrar tekrar bak eminmisiniz diye her sorduğumda "evet bu kesin bi bilgidir" diye cevap aldım

Haklılar aslında. Motorola Türkiye de pek satan bir telefon markası değil.

Getirmeleri bile bence önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sT.curSe

quote:

Arkadaşlar bende şimdi motorola Türkiye'yi aradım görüştüm 1 aya kesin olarak motorola defy ve zoom modelleri gelicekmiş fiyat hakkında bir bilgi alamadım ama tekrar tekrar bak eminmisiniz diye her sorduğumda "evet bu kesin bi bilgidir" diye cevap aldım

Haklılar aslında. Motorola Türkiye de pek satan bir telefon markası değil.

Getirmeleri bile bence önemli.

Yani çok satmıyo ama ben eski modelerini alıp kullandım ve kullandığım teller arasından en uzun ömürlüleri sağlamları moto'lar oldu.
    E398 ilk çıktığında aldım kullandım 1 yıl önce pili tamamen bitti yeni pil almadım telefon yatıyo.
    Rockr E6 ilk çıktığında almıştım hala duruyo ikinci hattım takılı telefon görüşmeleri için kullanıyorum ve şarjı şimdi bile 3-4 saat telefon görüşmesine yetiyo.
    İki telefonuda yıllarca kullandım bi kere bile servise gitmediler veya arıza çıkarmadılar biraz bu yüzdende şimdi defy çok ilgimi çekiyo

• cepciniz83 nickli,barış özer adlı arkadasa bı sorun derım..cogu telefonu guvenlı ve uygun fıyata sıze temın edebılr.
  • Kayıtlı motorola defy'i 900TL'ye satan arkadaş yani kalsın.
  • Atrix 4G ve Defy ulkemizde yasal olarak satilacak.

Ayrintilar motomodtr de. Uyelerden biri Motorola TR'de ogle yemegine davet edildi.

Ben degilim:)
  • Arkadaşlar bende defy almak istiyorum.temmuzda belçikadan akrabalar gelecek.ebay den belçikaya göndertip oradan da buraya göndermeyi düşünüyorum ama acaba gümrük gibi bi sıkıntı yaşarmıyım kararsızım.yani ameriya yada hong kong dan belçikaya kargo ile gitse biryerlerde takılırmı.belçika ab üyesi ama bilemiyorum...sizce yapsammı...
  • bende geçen gün gg. dan çok az kullanılmış bir defy aldım, telefon mükemmel. gerçekten hızlı, boyutları küçük ama ekranı büyük, iyi resim çekiyor,sesi çok iyi çıkıyor,motoblur da çok hoş. sadece su testini deneyemedim korkudan alacaklara tavsiye ederim. bir kaç günlük kullanımdan sonra earphone sorunu da yaşamadım bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

cepciniz83 nickli,barış özer adlı arkadasa bı sorun derım..cogu telefonu guvenlı ve uygun fıyata sıze temın edebılr.

teşekkür ederim kardeş..
    bu arada elimde sıfır kayıtlı beyaz defy var şu an.. isteyenler pmden ulaşabilir. bu arada kayıt masrafı olarak 100 tlyi kimse dikkate almıyor maalesef.
  • defy derdinden ölüceme gittim hd7 aldım mutlu mesut geçinip gidiyoruz illa defy diye diretmeyin o paraya aynı kalitede cihazlar mevcut hatta daha kaliteliteli

tek gereken agustos güncellemesini ya sabır diyerek beklemek :)
  • defy icin motoblurlu ve turkce froyo 2.2 coktan çıktı zaten.
    hatta motoblurlu 2.3 bile var onu da yüklemiştim. fakat turkce seçeneği yoktu 2.3 te
  • valla ben keseye uygun aradım bulamadım bi türlü hd7yi aldım gün 700e kayıtlı buldum bitane nasip degilmiş :D :D ki zaten 700de çıkamıyodum
  • Turkcell sitesinde bi iki haftadır kampanyaya girdi bu telefon fakat gittiğim 5-6 tane TİM de yok. istanbul leventteki Kanyon AVM de bulunan Turkcell Mağazasına gittim orda da yok. hatta adamlar telefondan bile bihaberler. biz motorola satmıyoruz dedi. ne diyon sen ya sitenizde koymuşsunuz kampanya var diye dedim. birine sordu var mı diye, muhtemelen onun da telefondan haberi yoktu o da yok dedi.

istanbulda nerde bulabiliriz bu telefonu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.