Şimdi Ara

Motorola Defy yi nereden alabiliriz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
6.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haberleri olmalı teleservice'te çalışıyorum Türkiye GARANTİLİ ear phone sorunundan dolayı bi tane defy kaydı aldım bile :D
  • işte bulamadık bi türlü ya. bayramdan sonra tekrar bakarız artık.
  • Bayram sonu geldi Antalyada sorup duruyorum hala gelecek diyorlar. Bakalım gelecek mi? Telefon ülkeye zaten geç girmiş gidip alalım diyoruz onda da geç kalıyor
  • Ne iştir anlamadım İstanbul'da baya bi turkcell'e sorduk defy'i haberleri yok sitede satışları var ilginç.
    Bizde hepsiburada.com'dan aldık telefon froyo 2.2.2 ile geliyor ve büyük ihtimalle bu serilerde earphone sorunu yok.
  • Hepsiburadanın fiyatı turkcell e göre 100 lira daha pahalı. İndirim yaparlar diye beklemek lazım. Turkcell 2.1 eclair olarak satıyor ama 2.2 froyo yapmak çok kolaymış direk güncellenebiliyormuş. Eylül sonuna kadar bekleyelim bakalım. Bir de skidrow bu hepsiburada da satılan sürüm kendinden 2.2 ile geliyorsa bir üst sürümdür dediğin gibi hoparlör sorunu olmayabilir. Android sürümünden ayrı telefonun hangi seri üretimi olduğunu nasıl öğrenebiliriz. İndirim yapsa şu hepsiburada.com
  • şengüllerde 730/12 imkanı ile satılıyor.
  • 800 tl / 12 den sıfır faturalı 2 yıl garantili motorola defy verebilirim arkadaşlar. ayrıca bütün androidli motorola modelleri elimde bulunmaktadır .
  • Kesinlikle ALMAYA değer bir telefon
    Motorola DEFY isteyen olursa MAİL ile ulaşabilirsiniz
    ykcstore@hotm ail.com
    Yurt dışından hertürlü cep telefonu temin edilir
    msn eklemeyin açmaya fırsatım olmuyor herzaman
  • Bir kaç ay önce ,Defy plus çıktı Android 2.3 ,1ghz işlemci,1700 mAh batarya .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Bir kaç ay önce ,Defy plus çıktı Android 2.3 ,1ghz işlemci,1700 mAh batarya .

The Defy+ runs Android 2.3 Gingerbread and features a 1GHz processor, a 3.7-inch display, a 5-megapixel camera, and 2GB of storage, courtesy of a MicroSD card. Motorola doesn't shy away from mentioning its custom Motoblur experience, prominently listing it among the phone's details. Additional specifications include a 1,700mAh battery, support for Wi-Fi, Bluetooth, and copies of the CardioTrainer and Zinio apps.

Sim Free ==> 400 Dolar
    Almak isteyenler mail ile ulaşabilir
    ykcstore@hot...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Bir kaç ay önce ,Defy plus çıktı Android 2.3 ,1ghz işlemci,1700 mAh batarya .

nerelerde satılıyor acaba bilgin var mı?
  • burada gorunce merek ettim incelemedim telefon harbi su geçirmiyor.. güzel olmus gerçekten.. dokunmatik nasıl acaba
  • neden getirilmiyor bu telefon bir bilgisi olan yok mu?
  • çok bekleyen var ama ne yazık ki defy+ ın getirilmeyeceği söylendi motorola türkiye tarafından
  • motorola tr neden bu kadar yetersiz? dünyanın her yerinde bu kadar çok satarken neden yurdumuzda bu kadar az modeli var?
  • takip..
  • defy istanbul bilişimin stoklarında bitmiş görünüyor. ne zaman geldi de bitti anlayamadım?
  • Sanırım son siparişi ben verdim:( dün sabah ama henüz kargolanmadı.Umarım bi aksilik çıkmaz 2 adet alamadım diye üzüldüm.Bu arada başka alan ve kullanan varsa burada biraz bahsetse ii olur.
  • şanslıymışsınız. hayırlısı olsun güle güle kullanın. istanbul bilişimin sitesinde stoklara girince haber ver bölümü olsa çok iyi olur.
  • Teşekkürler umarım tekrar stoklara girerde belki atrixciler gibi olur buralar.Birde 2.3 güncellemesi verse motorola...:(
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.