Şimdi Ara

Motorola Droid RAZR MAXX (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
15.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki dünya genelinde satışa sunulmuycak mı bu telefon
  • Bu sene telefon beklemekten embole oldum.
  • Bu telefonda Motorola ileriye yönelik neler çıkarabileceğini biraz gösterdi yani bana göre bu telefon geçiş telefonu olarak kalıcak, asıl bomba Tegra 3'lü ve 3300mAh bataryalı Atrix 3 ile patlayacaktır
  • Gelirse patlarda ilk önce bi gelmesi lazım, atrix bile şuana kadar tek bi sitede gördüm satıldığını. Motorolanın türkiyeye destek verdiği bile muallak.
  • http://tr-tr.facebook.com/motorolaturkiye?sk=wall

''Çok yakında Motorola RAZR'ın kampanya ayrıntılarını sayfamızdan duyuruyor olacağız.''
  • Bahsettiğin telefon razr modeli bizim dediğimiz razr maxx modeli, bataryası diğerinin nerdeyse iki katı.
    1780-->3300 mah.
  • bu droid maxx ithalat veya pasaport kayıtlı vs., tr ye ne zaman gelir bilgisi olan varmı? bir haftadır sormadığım yer kalmadı doğubank dahil hiç bi yerde yok malesef.. avrupa ve abd de bildiğim kadarıyla 1-2 ay süredir satişta olan bi telefon.

en son bi tanıdık turktelecom un motorola tr distributorlugunu aldıgını soyledı ama sayfalarında falan bi açıklama yok malesef.
  • Motorolanın malasef türkiye ye ait sayfası bile yok adamlar facebook üzerinden yayın yapıyorlar olacak iş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aisl

bu droid maxx ithalat veya pasaport kayıtlı vs., tr ye ne zaman gelir bilgisi olan varmı? bir haftadır sormadığım yer kalmadı doğubank dahil hiç bi yerde yok malesef.. avrupa ve abd de bildiğim kadarıyla 1-2 ay süredir satişta olan bi telefon.

en son bi tanıdık turktelecom un motorola tr distributorlugunu aldıgını soyledı ama sayfalarında falan bi açıklama yok malesef.

Büyük ihtimal gelmez,gelse de çalışamayacak zaten.
  • neden çalışamayacak? gomulu kart sim tarzu bişey okudum bi yerde, o sebepten mi? birde normal droid razr satılıyo suan piyasada, ikisi batarya ve kasa haricinde çokmu farklı birbirinden?
  • arkadaşlar bu telefon gsm şebekesinde çalışmaz Amerika da verizon şebekesi için üretilmiştir. Belki ilerde gsm versiyonu çıkabilir ama.

For Verizon This is not a GSM device, it will not work on any GSM network worldwide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aisl

neden çalışamayacak? gomulu kart sim tarzu bişey okudum bi yerde, o sebepten mi? birde normal droid razr satılıyo suan piyasada, ikisi batarya ve kasa haricinde çokmu farklı birbirinden?

Arkadaşın da dediği gibi,zaten önceki mesajlarda belirtmiştim.Razr Maxx CDMA800, CDMA1900, LTE B13 700 şebekelerini destekliyor.Sim kartsız bir sistem.Sadece Amerika'da çalışabilir.

Razr'dan batarya ve kasa haricinde farkı yok.
  • GSM versiyonu çıkcak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: synchro

GSM versiyonu çıkcak mı?
    MOTOROLA RAZR MAXX GSM VERSİYONU ÇIKIYOR.
    evet.taze haber.
    http://www.gsmarena.com/motorola_razr_maxx_headed_to_europe_the_middle_east_in_may-news-4048.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 3 Nisan 2012; 13:56:06 >
  • bir kaç ay içinde çıkarsalar bile Türkiye'ye gelmesi 1 yılı bulur herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord87

bir kaç ay içinde çıkarsalar bile Türkiye'ye gelmesi 1 yılı bulur herhalde.

yazıyı okumadınmı.mayısta çıkacak diye yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: lord87

bir kaç ay içinde çıkarsalar bile Türkiye'ye gelmesi 1 yılı bulur herhalde.

yazıyı okumadınmı.mayısta çıkacak diye yazıyor.

yazıyı okudum da, Avrupa ile aynı anda mı Türkiye'ye gelecek?
  • aynı anda gelmeyi bırak Türkiye'ye gelecekmi o bile düşük ihtimal.anca garantisiz alınabilir.gelirsede güzel olur ayrı mesele.
  • trkcell getirecek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.