Şimdi Ara

Motorola Droid RAZR MAXX (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
15.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fimeral

kontratlı satış fiyatını perakende satış fiyatı olarak anlayanlar da bi tükenmedi.

Benim yazdığım 300$ dan bahsediyor isen bir sitede yazdığını buraya yazdım zaten üzerinde Verizon yazıyor kontratlı olduğunu yazmaya gerek görmedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

quote:

Sanırım iki gün önce görmüştüm bu telefonu, CES'te tanıtıldığı gün yani. Gerçekten harika. 9mm, yani hala yeterince ince bana kalırsa ve bu incelikte 3300 mAh batarya. 3300 mAh şuanki akıllı telefonlar için bir devrim niteliğinde. Cihazın 32gb dahili hafıza seçeneği de var. Gene kevlar kullanılmış arka tarafında, cihazın malzeme kalitesi aynı, Droid Razr güzel bir modeldi, bu şekilde geliştirerek de mükkemmelleştirmişler. Bana kalırsa şuanda piyasadaki en alınası telefon budur. Ancak şöyle bir durum var sanırım bu cihaz sadece operatöre özel olarak üretiliyor, ya da ilk aşamada öyle. Ah keşke Motorola ülkemizde de satılsa da şu güzelim modellerden faydalanabilsek, dediğim gibi bana göre şuanda piyasadaki en alınası model Motorola Droid Razr Maxx'tir.
    Ekleme: İşin ilginci bana kalırsa çok büyük bir gelişme olan bu modeli, Donanımhaber haber yapmadı, CES'ten bir çok şeyi haber olarak yayınladılar ama bunu yayınlamadılar.

Ilk etapda operatör araciligi ile satilma olayi yok.

Suanki ilk droid razr uzun süredir simlock suz 2-3 aydir avrupada satista zaten.

islemci kac ghz onu göremedim?

Yine 1.2 ghz mi acaba?

Bu kanıya nereden vardınız? Resmi sitedinde bile Verizon logolu model var, "Motorola ve Verizon" şeklinde bahsediyor cihazın üreticisinden bahsederken. Yani şuan görünen verilerle sadece Verizon ile satılacak gibi duruyor ama ilerde ne olur bilemem.

Bu kaniya nereden vardim?
    Hollanda da yasiyorum ve bu modelden önceki Droid Razr Bir iki hafta fark ile Avrupada da simlocksuz ve verzion brand siz satisa sunulmustu.

Ilk gunden beri almakla almamak arasinda karasiz kalmistim.Cünkü 6 ayöncesi Galaxy S2 kullaniyordum.S2 ile hemen hemen bir fark göremedigim icin ,Dizayn ni cok hosuma gitsede Galaxy Note almistim.

Ben yukarıda da belirttiğim nedenlerden dolayı operatör aracılığı ile satılacağını düşünmüştüm, ama umarım sizin dediğiniz gibi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: cruel.turk

quote:

kontratlı satış fiyatını perakende satış fiyatı olarak anlayanlar da bi tükenmedi.

Benim yazdığım 300$ dan bahsediyor isen bir sitede yazdığını buraya yazdım zaten üzerinde Verizon yazıyor kontratlı olduğunu yazmaya gerek görmedim...

Amerika'dan kontratlı telefon alıp Türkiye'de mi kullanacaksın? Her ay Amerika'daki operatöre buradan fatura yatırmak da zor olur sanki
  • quote:

quote:

quote:

Amerika'dan kontratlı telefon alıp Türkiye'de mi kullanacaksın? Her ay Amerika'daki operatöre buradan fatura yatırmak da zor olur sanki

Ben öyle birşeymi yazmışım nerenizden okuyosunuz anlamıyorum ki. ABD de çıkış fiyatı 300$ buraya geliş fiyatı ne kadar olur acaba fikri olan varmıdır diye sordum ama herkes yazının bi ucundan tutup yorum yapıyo anlaşılan forumun bu bölümünde

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben öyle birşeymi yazmışım nerenizden okuyosunuz anlamıyorum ki. ABD de çıkış fiyatı 300$ buraya geliş fiyatı ne kadar olur acaba fikri olan varmıdır diye sordum ama herkes yazının bi ucundan tutup yorum yapıyo anlaşılan forumun bu bölümünde

850 900 liraya telefon almayı düşünüyorum demişsiniz de, bu telefonu o fiyata almanız imkansız ilk etapta. Kontratlı fiyatı normal fiyat sanmış olmalısınız nitekim burada yazılanların da sebebi odur

• Merak etmeyin öyle bir şey sanmadım zaten alacağım telefon belli yarın alıyorum.Sorduğum soru bilenlereydi bilmeyen yada fikir yürütemeyenlerin cevap vermesine gerek yoktu ama konu uzadı.Ben bi yere birşey yazmadan önce araştırırım fikir yürütürüm deneyimim olmadığı yerde yazar sorarım.Konunun ilk yazısında zaten verilmiş telefonun özellikleri üzerinde de Verizon yazmakta bunu neden normal fiyat gibi göreyim onu da anlamadım.
    Ayrıca orda kontratlı diye Türkiye'yede o şekildemi satılması gerekiyor?
  • quote:

Merak etmeyin öyle bir şey sanmadım zaten alacağım telefon belli yarın alıyorum.Sorduğum soru bilenlereydi bilmeyen yada fikir yürütemeyenlerin cevap vermesine gerek yoktu ama konu uzadı.Ben bi yere birşey yazmadan önce araştırırım fikir yürütürüm deneyimim olmadığı yerde yazar sorarım.Konunun ilk yazısında zaten verilmiş telefonun özellikleri üzerinde de Verizon yazmakta bunu neden normal fiyat gibi göreyim onu da anlamadım.
    Ayrıca orda kontratlı diye Türkiye'yede o şekildemi satılması gerekiyor?

Neden bu kadar kastınız onu anlamadım. Altı üstü bi nükte yaptım bu kadar gocunmanızın altında bilmediğim bir şeyler var sanırım. Ayrıca bilmeyen veya fikir yürütemeyen falan değilim, saçma sapan ithamlarınıza cevap vermeyeceğim tartışmayı uzatmak istemiyorum ve burada bitiriyorum. Mesajıma nükteden anlamayanların cevap vermesine gerek yoktu, en azından bundan sonra vermezlerse sevinirim.

• Nükteyi hayatınızda hiç tanımadığınız birisine yaparsanız şimdiki gibi bir tepkiyle karşılaşırmanız bence doğaldır.Ayrıca sadece size değildi yukarıları okursanız görürsünüz.Gocunucak bi durumum yok bi konu hakkında soru sordum sadece.Bu bölümün geyik bölümü olduğunu sayenizde öğrendim sağolun.İyi forumlar...
  • Telefon türkiyede resmi satışa çıkarmı yoksa yurt dısından mı getirtmek gerekiyor resmi olarak çıkmayacaksa en azından beklemeyelim yurt dısından getirmeye çalışalım. Motorolanın bu adımı atması çok iyi oldu ikinci bir telde sony den bekliyorum.
  • atrix kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum.bir sonraki telefonumu maxx olacağı kesin.hem amoled hemde 3300mah batarya.hersey acık 3 gün gider bu telefon.Bence uzun zamandır yapılması gereken devrim motoroladan geldi.
  • Bu alete sahip olan var mı aranızda? Amerika'dan ay sonu gibi getirtmeyi düşünüyorum. Herhangi bir sıkıntısı olur mu acaba? 650 dolar + vergi gibi bir fiyatı var sanırsam. Aldıktan sonra Türkiye'de kullanabilmek için neler yapmak lazım? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuzunoglu

Bu alete sahip olan var mı aranızda? Amerika'dan ay sonu gibi getirtmeyi düşünüyorum. Herhangi bir sıkıntısı olur mu acaba? 650 dolar + vergi gibi bir fiyatı var sanırsam. Aldıktan sonra Türkiye'de kullanabilmek için neler yapmak lazım? Teşekkürler

Drood Razr Maxx henüz Amerika da dahi çıkmadı.
    Ki Amerika da ilk çıkacak olan seri sadece Verzion gsm operatörü ile çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tuzunoglu

Bu alete sahip olan var mı aranızda? Amerika'dan ay sonu gibi getirtmeyi düşünüyorum. Herhangi bir sıkıntısı olur mu acaba? 650 dolar + vergi gibi bir fiyatı var sanırsam. Aldıktan sonra Türkiye'de kullanabilmek için neler yapmak lazım? Teşekkürler

Drood Razr Maxx henüz Amerika da dahi çıkmadı.
    Ki Amerika da ilk çıkacak olan seri sadece Verzion gsm operatörü ile çalışır.

Yanlış anlaşılma olmuş pardon. Ben normal droid razr'ı kastetmiştim. Maxx'ın çıkmadığını biliyorum.
  • bu telefonu getirtsek tr de çalışır mı tam da böyle akıllık telefonun sarjı bitmeyeni çıkmış gelse alırdım
    motorola gelmiyor değil aslında tr ye
    defy mefy geliyor o da tutulan bir model değil
  • Droid Razr Maxx tam da pil ömrü konusundaki piayasa sıkıntıları nedeniyle Motorola tarafından üretilmiş bir telefon.
    Bu pazar henüz (popüler tabirle) "niche" yani keşfedilememiş bir pazar.
    Akıl da almıyor aslında, nasıl firmalar pil konusunda bu kadar geç kaldılar, anlam vermek zor.
    3300 mah batarya ve 8.9 mm. kalınlık. Örneği yok, türünün de tek ve ilk örneği...

Ayrıntı için:

http://blog.gsmarena.com/motorola-droid-razr-maxx-battery-trial-is-over-meet-our-new-champion-test/

Özellikle grafiklere bakmanızı öneririm...

Motorola Droid RAZR MAXX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 6 Şubat 2012; 13:18:55 >

• çılgın telefon yapmış herifler... tebrik ederim.. takipteyim, TR'ye gelmesini bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sene1983

çılgın telefon yapmış herifler... tebrik ederim.. takipteyim, TR'ye gelmesini bekliyorum...

Türkiye'de çalışmayacak maalesef.

> MULTIPLE NETWORKS: CDMA800, CDMA1900, LTE B13 700
  • Neden Türkiye de çalışmayacak dostum ya, bide fiyatı kesin 1500tl nın üzerinde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliaslaner

Neden Türkiye de çalışmayacak dostum ya, bide fiyatı kesin 1500tl nın üzerinde olur.

Yazdığım şebekeleri destekliyor.
  • bataryalar yavaş yavaş gelişiyor sonunda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.