Bildirim
Motorola Droid Turbo ANA KONU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Havuza düşürüp de yaptıramadığım telefonumdur.
Ekrana çift tıklama vs yerine masadan alınca yada cepten çıkarınca ekranın küçük bir kısmını uyanması en sevdiğim özelliği idi.
Ve Droid turbo 2 de kapasitif tuşlar olsaydı yine motorola derdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jean_Baptiste
Havuza düşürüp de yaptıramadığım telefonumdur.
Ekrana çift tıklama vs yerine masadan alınca yada cepten çıkarınca ekranın küçük bir kısmını uyanması en sevdiğim özelliği idi.
Ve Droid turbo 2 de kapasitif tuşlar olsaydı yine motorola derdim.
Benimde en sevdiğim özelliği.
telefon çok güzel telefon.
keşke türkiyede resmi satışı olsa. -
4G özelliği Türkiye'de sorunsuz çalışıyormu, deneyen / kullanan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendim cevaplayayim . Cihazı aldım xt 1254 modeli bant sorunu yok.3 GB ram var 1.6 GB'ı boş. Cihaz sağlam ve gayet stabil . Dış ses olarak droid maxx kadar değil , ekran parlaklığı düşük , şarj suresi mükemmel günlük (3G) kullanımda 6-7 saat civarı ekran suresi veriyor. Kamera bi G4 değil fakat kötüde değil. Flash gayet güçlü gece çekimleri yeterli derecede.Sony video çekerken ısınıp hata veriyordu bunda böyle bi olay yok . Şebeke çekim gücü hem 3g/4g hemde wi-fi ikisi de çok çok iyi.Turbo şarj iyi olmuş. Kısacası artıları çok eksisi yok gibi birşey. Tek şikayet ettiğim tarafı biraz ağır ama sağlamlığına veriyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-con -- 24 Temmuz 2016; 18:00:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugun telefonumda maalesef sist arayüzü durdu hatası almaya başladım hemde bu hatayı ilk açılış ekranında aldım.
yani ayarlara girip çözümünü de yapamıyorum
ne yapmalıyım lütfen gören olursa yardım etsin -
uygulama ayarlarını sıfırlayı dene istersen
geliştirici seçeneklerini mi kurcaladın.
öyle yaptıysn google den bi arat çözümü
yoksa reset at
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X