Şimdi Ara

Motorola E398 kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e398 almayı düşünüyorum, bu telefonu kullanan arkadaşların yorumları çok önemli. şu ana kadar internette okuduğum incelemelerde ve yazılarda gayet güzel bir telefon olduğuna karar verdim. e398 de herhengi bir problem yaşadınız mı, fotoğraf çekme, resim kalitesi nasıl, menü arabirimi, mp3 dinleme özelliği,vs. nasıl?

• hiç tanıdığım E398 kullanan yok genelde o tür telefon almak isteyenler 6230 yada K700i seçiyor bence sende öyle yap daha iyi.
  • 6230 iyi ama ekranı küçük, k700i nin de belleği problem. zaten k700i ile e398 arasında kaldım.
  • 6230 ekran o kadar da ufak değil eline alıp bi incele istersen ben 3 ay kullandım çok iyidi. Eğer K700 le E 398 arasında kaldıysan kesinlikle K700 öneririm.
  • k700i rullez
  • esas merak ettiğim fotoğraf kalitesi ile mp3 kalitesi, ama bir de e398 in yanında verilen malzeme çok sağlam. 64 mb trans-flash bellek, kulaklık, usb data kablosu, yazılım cdsi. bi de fiyat olayı var. e398 daha uygun fiyat olarak, fiyat demişken nerden almam en iyisi. kvk, genpa, ya da?
  • Motorola E398 alma bence. Forumda hatta biri 2 YIL garantili Vatandan alınma E398 satıyor 6600 arıyor. Bence k700i al. Bence hafıza yeter. MP3 kalitesi süper. Radyo. Camera 4x zoom. Video kaydı.

K700i nin ekranı yeter

176x220 pixsel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykntr -- 8 Ekim 2004, 17:45:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6230 un tüm özellikleri çok iyi mp3 foto kalitesi 6600 dan daha iyi bizzat karşılaştırdım.
  • 6230 farklı abi o modellerle kıyasladığında kucumsemiş oluyorsunuz 6230 kendi klasmanında number one
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyt

6230 farklı abi o modellerle kıyasladığında kucumsemiş oluyorsunuz 6230 kendi klasmanında number one

evet number one bu kılasmanda bencede
  • merhabalar ben türkiyeye geldiği ilk zamanlarda motorolanın tanıtım toplantısına katılmıştım ....!!!

e398 çok farklı ve güzel bir telefon fakat motorola bu fiyatı hakediyormu tabiki koca bir HAYIR

telefonun mp3 kalitesi deyim yerindeyse harika çok net ve kaliteli bir sesi var foto kalitesi tatminkar 4x zoom yapan alette 3 boyutlu ses ise farklı ....

ama motorola aldıktan sonrası önemli zaten onca parayı bağlayıp satın alıyorsun uyumlu hiçbir program piyasada yok ee tabii telefondan soğuyorsun satmaya kalkıyorsun aaaaa telefon yarı fiyatına bile gitmiyor ölmüş fiyatı çöpe atsan daha iyi bence ağlamak istemiyorsan motorolaya girme saygılar

tamam telefon güzel harika bluetoothlu mp3 çaları var çok kalite t-flash memory kartı var ama alınca uzun bir süre kullanaman lazım ozaman al ve kimseyi dinlemeden kullan en az 1-2 sene senle yaşlanmalı .....ama çabuk sıkılan biri isen sakın girme.....!!!

• bilimyorum valla kafam karıştı. 6230 almam, e398 dediğin gibi süper alet ama türkiye uyumlu değil, k700i alınır gibi gözüküyor.
  • k700i hiç alma ben kullanmaktayım bakma hediye geldi diye kullanyorum 6630 çıksın çıktığı gğn k700i elveda bence acaip hayal kırıklığı bir telefon 41 mb hafızanın arasına sıkışmış kalmış bir telefon bence git 6260-7610-6630 3 den birini seç ve kullan NOKIA AL
  • 6230 almıyacaksan K700i rahat rahat alabilirsin, çok iyidir tek eksiği bence arttırılamayan hafıza dır.
  • nokia al diyosun da fiyat uçmuş onlarda. ben de öle diyorum zaten k700i iyi ama 41 mb az. e398 için ne diyeceksin [infinite]
  • e398 kullanan kimse yok mu yaw. tavsiyelere ihtiyacım var.
  • ben kullanmıyorum ama bence guzel telefon.. k700i cok iyi olurdu beleği artıralabilseydi..
  • gerçekten süper olurdu şöle 128 MB K700i ama
    şu anda en ideali E398 gözüküyor.
    Nerden almam iyi olur. Garantili ve tam aksesuarlı. KVK,genpa, vatan iyi gözüküyor.
  • nedense forumda herkes karsı gozukuyor e398 e .. ben de tam anlamadım ama
  • ben de anlamış değilim. gayet iyi telefon ve büyük ihtimalle de alacağım telefon olacak. nerden alırsam hiç sorun yaşamam.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.