Şimdi Ara

Nokia N90 , N91 , N70 modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    görücüye çıktı..

http://www.nokia.com/nseries/

• Nokia Sony-Ericsson karşısında ileride tutunamayacak düyordum fakat sanıyorum akılları başlarına gelmiş. Bu N serisi bence Sony-Ericsson'un çıkaracağı yeni telefonları ezecek. Üstelik Nokia'yı çok daha güçlü bir pazar konumuna sokacaktır. Herşeyi sunmuşlar sonunda telefonda. Valla helal olsun Nokia'yı sevmezdim ama N serisi çok hoş bence...

Aferim NOKIA adam oldun...
  • Evet, SE zaten kafa tutamıyordu Nokia ' ya.

Artık hiç tutamayacak gibi :)
  • iyide o kadar da büyütülecek bişi yok ortada. sadece adı n 6680 den ne farkı var ki n70 in. n 90 a gelince alet güzel de hem 4 parça oluşu hemde kalın oluşu kötü. ama carls zeiss olayı iyi olmuş.
  • SE hertürlüü öperr teknolojide
  • walla büyütülcek bişey war gibi.. eğer n91dediği gbi o kadar şarkı saklıyabilcexe we 2mp koyarsa (ki benm için kamera diil müziktir olay) kimse ne ipod alır nede muvo. hem telin olcak hemde o kadar işlewsel bi aletin.. bi daha düşünüorum ewet gerçekten büyütülcek bişey..
  • Adamlar yapmış hemde gayet iyi yapmışlar. Hem görüntü olarak daha hoş hem de özellikleri gayet iyi ama son ÖTV artışından sonra herhalde 2000 YTL derler artık bunlara

NOKIA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence sony ericsson pazar yarışında baya yavaş kalıyo ürün çeşidi çok az Türkiyede nokianın önüne geçmesi için daha çok çalışması lazım

ama herşeye rağmen I LOVE W800
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: charismaslan

bence sony ericsson pazar yarışında baya yavaş kalıyo ürün çeşidi çok az Türkiyede nokianın önüne geçmesi için daha çok çalışması lazım

ama herşeye rağmen I LOVE W800
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.