Bildirim
MOTOROLA E398 ya da ROKR E1 ARANIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
naapıyon sen ben daha dün sıfırını 135 ytl ye aldım??o fiyat çok değil mi?yada ben deli miyim sahip olacağım telin fiyatını düşürüyom -
DOSTUM BU CİHAZI ÇOK İSTİYORUM AMA İLGİLENEN YOK Kİ 150 YTL VERİCEM AMA BİRİ ARAMADI YAW SEDE VARSA SIFIRI 160 YTL VEREBİLİRİM BAK -
pışıık.. vermem..2. ele 150 diyon 0 a 160...şaka tabi ben de zamanında çok aramıştım.bulamamıştım.bi gördüm ilanı 2 saat içinde hallettim aldım.yarın hayırlısıyla elime geçicek.umarım bulursun.bu arada e398 sayfasına (son sayfada) birileri 120-130 a satıyordu.bi de sahibinden.com a bak.ordada o fiyatlardan satanlar var.
-
ne var bu telefonda anlamadım ki yaf..arayan arayana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 15 Ağustos 2007; 22:28:49 > -
bende var 160ytl veririm e1 rokr hemde.. -
eğer sıfır istersen sana 200 ytl ye var pm de ulaş bana yada ben sana ulaşırım -
istanbulda sıfırı var mıydı bu telin ..o kadar aramıştım zamanında.yalnız fiyat abartı sanki.1 hafta önce 102 tl ye ceptıkla sitesinden satıldı(sıcak fırsatlarda)..ben de hemen hemen pazarlık yapmadan 135 ytl ye hem de başka şehirden aldım.bence fiyatı makule çekmelisin.ne deolsa üretilmi biteli baya olmuş bi tel.
-
quote:
Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi
istanbulda sıfırı var mıydı bu telin..o kadar aramıştım zamanında.yalnız fiyat abartı sanki.1 hafta önce 102 tl ye ceptıkla sitesinden satıldı(sıcak fırsatlarda)..ben de hemen hemen pazarlık yapmadan 135 ytl ye hem de başka şehirden aldım.bence fiyatı makule çekmelisin.ne deolsa üretilmi biteli baya olmuş bi tel.
ya dostum benim elime bi e398 geçsinde 150 ytl sorun deil
-
arkadasim ben diyorum satayim sana....sen diyorsun levent e gel ! ALICI sensin..SATICI ben :)))) -
ama abicim ben bakırköyü bilmiyorum hangi arabayla gelicem oraya ?? -
burada telefon sıfırı 106ytl
http://www.ceptikla.com/outlet/E398/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emy62 -- 17 Ağustos 2007; 10:53:45 > -
quote:
Orjinalden alıntı: emy62
burada telefon sıfırı 106ytl
http://www.ceptikla.com/outlet/E398/
stoklarında yok ki!... -
quote:
Orijinalden alıntı: srcannn
ARKADAŞLAR ELİNDE MOTOROLA E398İ YA DA ROKR E1 İ OLAN VE SATMAK İSTEYEN VARSA 150 YTLYE ALABİLİRİM İSTANBUL LEVENTTEYİM ŞU AN 05352020371 ARAYIN GÖRÜŞELİM ÇOK ACİL E398 ALMAM LAZIM
Merhaba Dünya'nın En İyi Ses Veren Telefonu Motorola E398 Yıl 2013 Bende Hala Motorola E398 Var Halen Kullanıyorum. İsterse 2500 Yılında Olalım Motorola E398 Kullanmaya Tam Gaz Devam Edeceğim. Motorola E398 Bulan Veya Satın Alan Kişi Dünya'nın En Şanslı İnsan'ı. Motorola E398 Satın Alan Kişiye Hayırlı Olsun. Hayırlı Forumlar. -
Dünya'nın En İyi Ses Veren Telefon'u Motorola E398
stereo hoparlörleri sayesinde çok kaliteli ve güçlü ses çıkaran bass ve tiz seslerini birbirleri içerisinde ezmeden verebilen, nokia 6600 ile birlikte çıkmış, son çıkan telefonları bile ses kalitesi bakımından ezen, internetten flash yükleyerek video çekme, ses kaydetme gibi özellikler eklenebilen nadide bir motorola yapıtı.
Kaynak:http://www.uludagsozluk.com/k/motorola-e398/
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- android şebeke arttirma kodu
- kıbrıstan alınan telefon türkiye"de kullanılır mı
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- reklam virüsü nasıl temizlenir
- telefon yönlendirme
- samsung s24 plus özellikleri
- telefon hızlandırma
- kamerası en iyi telefonlar 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X