Şimdi Ara

motorola eq5 bluetooth portable speaker (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
5.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İrfan

Ben daha yeni Plantronics Discovery 975 bluetooth kulaklık aldım. Hem de 69 liraya. Şimdi buna da ihtiyaç yok ama bu fiyata da zor bulunacak bir ürün. Karar veremedim. Yorumları takip etmeye devam edecem...

Süper fiyat.
    Nerden aldın, bi tanede ben alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serintuna

Kirmizi isik yaniyor evet
    Yanliz bu ses nerden cikiyo kucucuk seyden ses cikisina hayran oldum super
    Ben yan odadan caliyorum hic kesilme falan yok
    Fiyatindan fazlasini haleden bur urun bence almak isteyen dusunmesin devam ediyorsa
    Malzeme kaliteside guzel vede cok hafif

kabloyla bağlamayı denedin mi? biçok kişi için vereceğin cevap çok önemli :)) kesilme oluyor mu bizim için dener misin
  • kabloyla bağlanma derken??
    içinden çıkan kabloyla pcye taktım çalıyo kesilme yok
  • bende cihazı aldım hızlı gönderi ile yolladılar.

Merak ettiğim piano black olan parlak kısmın jelatini yoktu. sizde de öyle miydi?
  • belli bir süre çalmaya bıraktınız mı? şöyle bir yarım saat civarında ortaya çıkıyormuş, anladığım kadarıyla ısınma ile ilgili bir sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

bende cihazı aldım hızlı gönderi ile yolladılar.

Merak ettiğim piano black olan parlak kısmın jelatini yoktu. sizde de öyle miydi?

Bendede yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeday56

quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Ben daha yeni Plantronics Discovery 975 bluetooth kulaklık aldım. Hem de 69 liraya. Şimdi buna da ihtiyaç yok ama bu fiyata da zor bulunacak bir ürün. Karar veremedim. Yorumları takip etmeye devam edecem...

Süper fiyat.
    Nerden aldın, bi tanede ben alayım

Hızlıal.com da 109 liraydı benim de önceden 40 Liralık indirim kuponum vardı... O şekil aldım. Böylelikle kulaklığı belki de en ucuza alan kişi benimdir :)
  • Ürünü alıp eline ulaşan arkadaşlardan ricam, bu hoparlörü aracın güneşliğine takmak için arkasında bir kıskaç vs. bölümü mevcut mu acaba ?.
  • ben bir kacgundur kulkaniyorum kiskac yok
    arkasinda acilabilen ayak var onuda benim arabanin hava izgarasina taktirabiliyorum
    sabit duruyor
    jelatin bendede yoktu ancak kutuyu ilk ben actim yani iade yada defolu urun degildi
    ben daha cok muzik dinlerken is yerinde kullaniyorum
    film lerin sesi bariz daha iyi ve cikiyor iphone sesi bukadar cikamiyor ve ip4 ile iyi anlasiyor hic bir sorun yok pil iyi dayaniyor gun 2 gunde bir sarj ediyorum yeterli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeday56

Cihazı gelen arkadaşlara soruyorum.
    Şarj edilirken kırmızı ışık yanıyor mu?

kirmizi isik yaniyor
    ben takip etmistim yaklasik 10 dk sonra yesil oldu
    zaten daha tam biterwmedim sarj ini
  • film izlerken cok guzel surround ses veriyor
    cepten film izlemeyi severim simdi transformers izliyorum ana sesler onden hoparlorun oldugu yerden ancak arka plan sesleri sanki kulagmin arkasindan geliyor gibi hissediyorum
    bu kucuk buyuk isler yapiyor
    bu arada iphone4 den daha hafif
  • Cihaz bugün ulaştı elime. Gerçekten fiyatına oranla verdiği fayda tartışılmaz. Bu kadar küçük bir aletten beklenmeyecek bir performansı var. Almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim....
  • CİHAZI ALAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM

Araç için almayı düşünüyorum

-Araç tutacağı çıkıyomu içinden?
    -Kutu içeri tam olarak nedir?
    -Şarj girişi tam olarak nedir?micro usb mi?
    -Hepsi burada kargo parası alıyormu ürün için?

Ona göre alıcam cihazı
  •  motorola eq5 bluetooth portable speaker

motorola eq5 bluetooth portable speaker

Kargo: 4 TL civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeday56 -- 19 Ocak 2012; 15:56:02 >

• TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR

BİRAZ ÖNCE SİPARİŞ VERDİM 12 TAKSİTLE ALDIK BAKALIM + BİRDE EP630 KULAKLIK KAPTIM

TOTALDE 5 PARÇA ÜRÜN ALDIM..1 TANESİ HARİÇ HEPSİNDE HIZLI GÖNDERİ VAR..KAÇ GÜNDE GELİR ACABA??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkan_pp.1 -- 19 Ocak 2012; 16:10:13 >
  • izmire gelmesi 5 gun surdu ama baska seylerde vardi
    suan 4 gunden beri kullaniyorum muzik dinliyorum gunluk ortalama 4-5 saat halen sarj bitmedi
    bana cihazin acilistaki ses seviyesi yetiyor nadiren 2/3 defa + ses tusuna basiyorum
    artik iphone hoparloru hic hosuma gitmiyor
    cihazin sesini duyan is arkadaslari hayran kaliyor onlarda siparis verdiler yakinda is yeri eq5 kaynicak
    almak istiyene bu fiyat varken hemen alsin
    amzon.com dan ucuz suan fiyati
  • bende dahil 2 arkadaşıma da aldırdım çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi bir ürün
  • 1 saatliğine ayirtmistim ürünü. Istanbul trafiğinde eve gidene kadar stok bitmiş. Umarım tekrar girer stoklara.
  • stok tukenmis uzuldum bu urunun arkasida gelmez cunku eq7 bir ust modeli o gelir artik tabi 70.- olmaz aslinda onuda yuvarlak gibi yapmislar cokta hosuma gitmemisti
    bu arada sarj bugunde bitmedi dolu dolu 12 saat muzik olmustur
  • Halen stoklarında varmış ancak alırken 2 kere düşünün derim.. iade mallar olabilir. Gönderdiklerinin üzerinde jelatin yokmuş aşağıda izlerseniz jelatin olması gerekiyor..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2ANgE1SENN0#!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.