Şimdi Ara

motorola eq5 bluetooth portable speaker (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
5.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isok

Halen stoklarında varmış ancak alırken 2 kere düşünün derim.. iade mallar olabilir. Gönderdiklerinin üzerinde jelatin yokmuş aşağıda izlerseniz jelatin olması gerekiyor..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2ANgE1SENN0#!

Stoklarında yok. Biraz önce mail geldi. Tekrar stoklara girmeyecek diye...
  • Gerçekten ihtiyacı olan için süper fiyattı eq5

Ben sırf arabada kullanmak için aldım lakin araç tutacağı olmadığı için siparişi iptal ettirdim,onun yerine aradığım cihazı gerçekten buldum..Bence fiyatı çok güzel

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=telbluavtrexduo&categoryId=16218

Birde ep630 kulaklık aldım..Bunun fiyatıda harika..vatanda 60 tl civarı

http://www.hepsiburada.com/Liste/creative-ep630-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd49822&categoryId=520&SKU=BD49822-BEYAZ

İki ürünüde şiddetle tavsiye ederim..Harika fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkan_pp.1 -- 20 Ocak 2012; 15:15:32 >

• Kulakligin fiyatı muhteşem

Yedek olarak bile alınabilir
  • Dün sipariş geçtim bugün elime geçti. F/P olarak harika bir cihaz. Exper tablet ile hemen eşleştirdim. HD filimlerdeki ses performansı mükemmel.
    Fırsatı bildiren arkadaşa teşekkürler.

Saygılarımla
  • Kulakligin fiyatı muhteşem

Yedek olarak bile alınabilir
  • Yeni bir başlık açmaya üşendim, Motorola EQ7 JBL hoparlör de eklenmiş siteye 99.90 TL'den.

Ben önceki üründen almıştım, ancak bunu görünce de içimde bir ukte kalmadı diyemem.

http://www.hepsiburada.com/Liste/motorola-motorokr-eq7-jbl-muzik-ve-gorusme-standi/productDetails.aspx?productId=telmulmoteq7&categoryId=376097

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 21 Ocak 2012; 20:04:05 >

• Bu daha iyiymiş, biraz büyük ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

Bu daha iyiymiş, biraz büyük ama

iyide bu mobil değil sanırım hep bir yere bağımlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

quote:

Mobillik kişiden kişiye değişir, örneğin 15.6" oyuncu laptopuyla, 10" netbooku önüme koysalar 15.6" i alırım

• benim eq5 e birader el koyunca tekrar almak icin siteye girdim ancak kalmadigini ve yerine eq7 nin kaldigini gorup siparis verdim. Benim icin yeterli tasinabilirlikte. Tek kotu yani kendinden sarjli pili yok 4 kalem pil yada adaptorle calisiyor. Ben hp touchpad icin zaten ufak bir canta tasiyorum o cantaya rahat sigar bu da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 21 Ocak 2012; 21:36:41 >
  • Eq7 amazon yorumlarina bakinca iyi gorunuyor.ve yurtdisi fiyatindan daha uygun.ipad iphone icin dusundum daha guzeli elbette var ama bu fiyata iyi sanki.
  • Sanırım EQ7 modeli şarj olmuyor, sadece pil ve adaptoruyle çalıştırabiliyorsunuz.

Alacak arkadaşlar bu özelliğine dikkat ederek alsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

quote:

Mobillik kişiden kişiye değişir, örneğin 15.6" oyuncu laptopuyla, 10" netbooku önüme koysalar 15.6" i alırım

Bu muhteşemmiş. Arkasında duvara asmaya yarayacak aparat varmıdır bunun? Adaptörle direk çalışsın yeter şarjla kullanmam bunu zaten.

Aldım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 21 Ocak 2012; 22:02:55 >

• Bir şey dikkatimi çekti eq5 440gr eq7 100 gr olarak yazilmis boyut bilgisi olarak.

alan arkadaslar eq5 bu kadar ağır eq7 bu kadar hafif mi.buyukluge boyuta bakinca boyle olmamali .
  • @tribal hb nin bilgilerine güvenmemek gerek. 100 gr olmasana imkan yok. Araştırır yazarım birazdan.

Edit: 1.32 pounds yazıyor. Hb bir 0 eksik koymuş 1000 gr dır o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 21 Ocak 2012; 22:30:40 >
  • Product Features
    •Dual purpose high-fidelity wireless music player and Bluetooth speakerphone
    •Features JBL speaker technology
    •Echo cancellation and noise reduction
    •Works with Bluetooth enabled music players and mobile phones from all leading manufacturers.

Dimensions
    •Size (LWH): 6 inches, 2 inches, 10 inches
    •Weight: 5.12 ounces yani 145 gr oluyor
  • Bende alıp almamak arasında kaldım tek kötü yani biraz büyük olması ve sarj değil de pille çalışması.Eq5 i de alıp almamak arasında kararsız kalınca yetişemeyip tükenmişti kararsızlık kötü birşey.
  • Buradahttp://www.91mobiles.com/motorola-bluetooth-speakers-eq7-wireless-hi-fi-stereo-speaker-mobile-accessories/1183 440 gr diyor.

Neyse çok önemli değil. Verdiği ses videoda bile müthiş. Kanlı canlı daha iyi olur kesin.

Edit: Ben alırken 18 adet vardı. Kaldı 17. Almak isteyenler acele etsinler. Ağırlığı da kesin 440 gr sitesinden baktım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 22 Ocak 2012; 1:43:29 >
  • Kusura bakmazsanız ben yeni konu açıyorum. Cihaz gerçekten kaliteli ve uygun fiyatlı...
  • beyler sizde şarj doldurma süresi nedir?bu alet çokmu çabuk şarj oluyor yoksa benimkindemi bir problem var? 1 saatte şarjı doluyor hemen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.