Şimdi Ara

MOTOROLA K1 ALDIM........ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
10.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu telefona ek uygulamalar yüklenebilinirmi

mesela notepad , gmail

tşk.
  • 695 YTL YE DÜŞMÜŞ FİYATI ...
    600-650 ARASI BENCE CAZİP FİYAT.
  • şuan fiyat ortalama 400 YTL
    Aklıma takılan birşey var...Cihazda mp3lerimizi liste şeklinde görebileceğimiz Digital Audio Player gibisinden herhangi bir MP3 player programı bulunuyor mu?Yoksa alışılmış Moto klasiği Multimedia>Seslerden mi dinlememiz gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

şuan fiyat ortalama 400 YTL
    Aklıma takılan birşey var...Cihazda mp3lerimizi liste şeklinde görebileceğimiz Digital Audio Player gibisinden herhangi bir MP3 player programı bulunuyor mu?Yoksa alışılmış Moto klasiği Multimedia>Seslerden mi dinlememiz gerekiyor?

bu fiyata gercekten goruntusu bile yeter ama motorola ya garanti bakımından pek guwenemiyorum bi iki telefon tamircisine sordum nokia'dan sasma dediler ama telefonun gorunusunde kaldı aklım...

• quote:

Orjinalden alıntı: kaaaan

quote:

bu fiyata gercekten goruntusu bile yeter ama motorola ya garanti bakımından pek guwenemiyorum bi iki telefon tamircisine sordum nokia'dan sasma dediler ama telefonun gorunusunde kaldı aklım...

eğer kvk veya genpa gibi güvenilir adreslerden garantin varsa servis süresi en fazla 1 hafta sürüyor.Bunun dışında zaten tüm markaların servisleri kötü.Şimdi bi düşün Türkiye'de en çok tercih edilen marka NOkia!Ee nokianın kullanıcısı daha fazla olduğu için servislik telefonlar da daha fazla oluyor.Sence daha fazla telefon mu daha kısa yoksa daha az telefon mu kısa sürede tamir edilir?Ayrıca 2 senedir Motorola kullanıyorum.Şuana kadar en ufak bir sorunla karşılaşmadım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kaaaan

quote:

eğer kvk veya genpa gibi güvenilir adreslerden garantin varsa servis süresi en fazla 1 hafta sürüyor.Bunun dışında zaten tüm markaların servisleri kötü.Şimdi bi düşün Türkiye'de en çok tercih edilen marka NOkia!Ee nokianın kullanıcısı daha fazla olduğu için servislik telefonlar da daha fazla oluyor.Sence daha fazla telefon mu daha kısa yoksa daha az telefon mu kısa sürede tamir edilir?Ayrıca 2 senedir Motorola kullanıyorum.Şuana kadar en ufak bir sorunla karşılaşmadım

işte bennim bekledigimde krzr k1 kullanıp hiç bir sorun yasamadım diyicek bi kac kisi daha gorsem burada alıcam 400 ytl uygun gibi geldi bana..olee bana fotograf makinesi,mp3 playerda lazım diil,gorusmede kaliteli ses ve 3 gun giden sarj olsa yeterde artar...
    en onemlisi sorun cıkarmasın

• Kullanan arkadaşlar tavsiye ediyo musunuz bu telefonu? Şarjı kaç gün gidiyo normal kullanımda?
  • evet sarjının kac gün gitti cok önemli bunu belirte bilirmisiniz
  • işletim sistemi yok.
    işletim sistemi ve müzik meraklısı iseniz
    ROKR Z6 veya E2 düşünün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 25 Ekim 2007; 14:36:53 >
  • bende bugun aldım nişanlım için aslında ama hayran kaldım telefona hadi hayırlısı bakalım kim alacak kim kullanacak
  • k1 için monster pack yükledim sahane oldu tavsiye ederim
  • wenigma nın sayesinde nasıl yaptıgımı anlamadan ben de monster pack yukledim. :D Telefon telefonluktan cıktı. Acaip bişey oldu masallah. Alışmaya çalışıyom.
  • monster pack'ı nerden yüklediniz ? Bir de türkçe mi ?
  • monster pack ne gibi yenilikler getiriyor? eger güzel özellikler katıyorsa bnde yüklemek istiyorum
  • kullanışlı bir cep
  • Arkadaşlar,

Bu K1'e müzik yüklemek için motorolanın kendi yazılımı var. Ancak İ-tunes'dan bu yazılma şarkı atamıyorum. Mesela winamp'ta yüklü olan mp3'leri rahatlıkla atabiliyorum. Ancak İ-tunes dan şarkı atmak mümkün değil. İ-tunes'a hep orijinal cd'ler şarkı kopyaladığım için bunlar track şeklinde oluyormuş.

Şimdi size sorum şu.... İtunes da yüklü olan bu track şeklindeki şarkıları mp3'e nasıl çevireceğiz...

Yardımcı olursanız sevineceğim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxbats

Arkadaşlar,

Bu K1'e müzik yüklemek için motorolanın kendi yazılımı var. Ancak İ-tunes'dan bu yazılma şarkı atamıyorum. Mesela winamp'ta yüklü olan mp3'leri rahatlıkla atabiliyorum. Ancak İ-tunes dan şarkı atmak mümkün değil. İ-tunes'a hep orijinal cd'ler şarkı kopyaladığım için bunlar track şeklinde oluyormuş.

Şimdi size sorum şu.... İtunes da yüklü olan bu track şeklindeki şarkıları mp3'e nasıl çevireceğiz...

Yardımcı olursanız sevineceğim....

Belgelerim den itunes library yi bulucaksın.ve içindeki sanatçılar albümler gibi kategorilere ayrılmış klasörlerden istedğin şarkıları netten indirdiğin bir mp3 çevirici ile mp3e dönüştürceksin.ama eğer telefona atıcaksan sana tavsiyem hiç öyle mp3 çeviricidir fln uğraşma.itunes programını aç.atmak istediğin şarkıya sağ tuşla tıkla ve convert to aac ye bas.çevirme işlemi bittikten sonra kopyala yapıştır ile müzikleri kopyala.sonuçta k1 m4a dosyalarını çalabiliyor

• arkadaşlar monster pack ne katıyor bu telefona?
  • beyler monster packı nasıl yukliycez ya
  • Selam arkadaşlar, ben de bu telefona sahip olmak istiyorum çünkü pahalı ve kocaman telefonlardan bıktım. Bu aralar fiyatı iyi gibi...
    Monster Pack hakkında bilgi verirseniz sevinirim, ayrıca ekran kalitesi nasıl acaba?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.