Şimdi Ara

MOTOROLA K1 ALDIM........ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
10.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba, bende dün k1 aldım. telefonun goruntusu, menusu, ekran netliği, foto kalitsi vs. çok güzel; ama mesajları hafıza kartına kaydedemiyorum. 9 mesaj oldu ve kutum doldu. telefon hafızasına kaydedince de 9 mesajla dolu sinyali veriyor. 512 mb kart takılı; ama oraya kaydedemiyorum, kitapçığında da yazmıyor. eğer telefon 9 mesaj alacak kapasitedeyse çok yazık derim.

bir de bluetooth bağlantısında sorun çıkarıyor. K1 den başka telefona ve laptopa dosya atmada sorun yok hemen gönderiyor; ama diger telefonlar K1 i bulmuyor, enerji düzeyini açın, beni bul konumuna getirin demiş kitapcıkta onları da yaptım ama hala sorunlu. laptopta da cihazlarda buluyor telefonu simgesi çıkıyor ama bağlantı da hata veriyor, kitapçığı çok yetersiz açıkcası bu iki konuda hiç tatmin olmadım. Biraz daha uğraşacagım olmazsa servisi arayacagım. şu mesaj olayını çok merak ediyorum, cidden 9 mesaj alıyorsa çok gülerim yani. :D

• Ben de az kapasiteli bir hafıza kartı alabilirim.
    Açıkçası şu monster pack ile düzgün bir kaynak bulamadım, forumdakiler yardımcı olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.