Şimdi Ara

Motorola kablo modem - yardım -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çetrefilli 1 ayın sonunda kablo modemi bağlattım! Kutunun orada, teknik sevis elemanları, kendi modem ve bilgisayarlarıyla internete girdiler, bende yukarıda kendi modemim ve netbookumla adamların yanında girdim internete, ve hala bu mesajıda netbookumdan yazıyorum, ancak ethernet kablosunu pc ye takınca, sadece modemim giriş sayfasına gireibliyorum (192.168.100.1 yazarak), ama internet gelmiyor, yada u.s robotics in axxes pointini bağlıyorum, o da hiç bir şekilde modemle konuşmuyor, zorlayıp tcp/ip ayarlarını girdim router a, bu sefer yine sadece kablo modemin ana sayfasına girebiliyorum, ancak yine internet yok! yani uzun lafın kısası, kablo modemim, netbookumla tek eşli bir ilişki yaşıyor!!! Diğer hiç bir cliente internetini paylaşmıyor!! Router da ip adresini bile clonlayıp netbookumla aynısını yaptım, tık yok... Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..

• modem Motorola sb5101 -

netbook xp, pc vista işletim sisteminde.. Modem vistayı destekliyordur dimi, kullanım klavuzu, 98 200 me xp için var sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.