BİR ARKDAŞIMIN BAŞINA GELDİ ALDIĞI TELEFONUN HAFIZASINDA İSİMLER VARDI. AYRICA O KADAR İADE MALI NE YAPACAKLAR BEN MESALA PRAKTİKERDEN SARJLI EL SÜPÜRGESİ ALDIM EVE GELDİM KUTUSUNDAN ÇIKARDIM TOZ HAZNESİ PİSLİK DOLU HER OLDIĞINIZ MAL KULLANILMIŞTIR DEMİYORUM AMA BU BÜYÜK MARKETLER İADELERİ NE YAPIYORLAR ONUDA DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORUM.
quote:
Orjinalden alıntı: muratttseh BİR ARKDAŞIMIN BAŞINA GELDİ ALDIĞI TELEFONUN HAFIZASINDA İSİMLER VARDI. AYRICA O KADAR İADE MALI NE YAPACAKLAR BEN MESALA PRAKTİKERDEN SARJLI EL SÜPÜRGESİ ALDIM EVE GELDİM KUTUSUNDAN ÇIKARDIM TOZ HAZNESİ PİSLİK DOLU HER OLDIĞINIZ MAL KULLANILMIŞTIR DEMİYORUM AMA BU BÜYÜK MARKETLER İADELERİ NE YAPIYORLAR ONUDA DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORUM.
İade koşulları var. Servisten alınan iadesi uygundur denkliğinde yazılar ile fatura sahibi işletmede yapılan iade ürünler firmaya geri yollanıyordur.
Ama neden belirtmeksizin yapılan iadeler ne yapılıyor onu şu an ben de bilemiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme