Şimdi Ara

Motorola l7 açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar bu motorola l7 firmware yükledim something arkadaşımızın verdiği ne yazıkkı telefonum artık calısmıyor manuel baslatın dedi baslattım telefon acıyor kapanıyor yldız kare ac tusunu uyguluyorum low batery diyor baglanamıyor sarza taktım gene aynı napmam gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leaxsis -- 24 Temmuz 2008; 20:37:36 >

• denedim diyip forma konu acmasını bliyorda boyle durumlarda yardımcı olmuyormusunuz?
  • Arkadaşım öncelikle sabırlı olman gerekiyor. Something arkadaşın yaptığı paylaşımda kendisi deneyerek ve sizlere riski olduğunu belirterek yapmıştı. Ben gene de gerekli uyarıyı o topicte vermiştim çünkü hem bootloader ve de platform farkı olabilir L7'ler arasında. Tek tip L7 yazılımı yok. Herneyse, buraya kadar sorun yok.

Senin soruna gelince, Battery low demesi güzel çünkü telefon gerçek anlamda çökmemiş. Sadece pil'i başka bir L7'de şarj etmen gerekiyor. V3X kullanarakta şarj edebilirsin, aynı tip batarya kullanıyorlar. Daha sonra orjinal ve uyumlu bir yazılımı RSD ile flashlayıp, cihazı kurtaracaksın.

Orjinal yazılım için bana bootloader menüde yazan bilgileri aktarman gerekiyor. Pil konusunu da sen çözeceksin.

Rahat ol.
  • Bataryayi doldurcam diye disardan soklamaya felan calismayin bataryayi baska bir telefonda sarj edin * ve # tusuna bastiginizda hangi versiyonu gosteriyorsa o surumun orjinal dosyasini atcaksiniz tel kurtulcak basit bir hatadir panik yapmaya gerek yok...
  • @abide85 kardes eyv da o kadar aptal seyleri yapcak biri olsam bunlarla urasmam

@heartless tmm artık sarz sorunu ben halletmeye calısıcam ekrandada su yazıyor kardes

boot loader
    09.02
    SW VERsion: R4513_G_08.B7.AER_RB
  • quote:

Orjinalden alıntı: leaxsis

@abide85 kardes eyv da o kadar aptal seyleri yapcak biri olsam bunlarla urasmam

@heartless tmm artık sarz sorunu ben halletmeye calısıcam ekrandada su yazıyor kardes

boot loader
    09.02

orjinal fw'nin yedeğini almıştın değil mi? f&b veya rsdlite kullanarak tekrar geri yükle orjinal fw'yi öncelikle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: leaxsis

@abide85 kardes eyv da o kadar aptal seyleri yapcak biri olsam bunlarla urasmam

boot loader
    09.02

Estafurullah hocam aptallik degil caresiz kalinca yapabilirsin diye dedim :D Modymoto'dan indirebilirsin orjinal firmware'i...Saygilar!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.