Şimdi Ara

Motorola L7 Tema Yükleme 100% Çalışıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
12.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yüklediğim mp'nin içindeki orjinal skinleri sildim.. Telefon şuan açılıyor fakat sürekli beyaz ekran olup kapanıyor.
    Flash moduna getiriyorum ama malesef yeni bir mp yüklenmiyor. İlk etap sonunda hata veriyor

..l7'yi fazla kurcaladım sanırım.. Bakalım nasıl düzelteceğiz

İlave: Düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 8 Temmuz 2009; 22:38:10 >
  • Bu L7'de çok ilginç..
    Mp yüklemek için sanırım 20-30 kez deneme yapmışımdır. Sonunda yükledim. Başka tel olsa kesin çökerdi. Gerçekten çok sağlam bir cihazmış. Aferin motorola'ya. Herzaman olduğu gibi zamanında da sağlam cihaz üretmişler.
  • @inanki,

Türkçe içeren multifont dil paketi, SocaSlvr'dan sana özel yapıldı ;)

http://www.mediafire.com/download.php?knqwq2yzjzx

Sadece multifont destekli mp kullanan L7'ye flashlanabilir, normal l7 yazılımı kullananlar yukarıdaki dosyayı flashlamasın.

Flash için Flash&Backup 3.07 kullanın.
  • @heartless: Teşekkür ederim

RSD ile neden olmuyor?

SocaSlvr'in profiline baktım.. Arkadaş listesindesin

Sinan. Buralarda boşa zaman kaybetme, aklındaki projeyi bir an önce gerçekleştirmeye bak

MotorolaTr=heartless...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 11 Temmuz 2009; 12:34:47 >
  • @heartless: Tekrar teşekkür ederim. RSD ile yükledim. Tel Tr oldu.

MP link

Bu mp'deki ısrarım ses seviyesi.. Müziklerde korkunç bir ses veriyor dışarıya. Ve ses te herhangi bir bozulma, dağılma yok.

Senin, benim için ısmarladığın Tr dil paketi ile telefon bi o kadar daha güzel oldu
    Sağolasın

@heartless: Harf tuşları çalışmıyor.

İlave: Bilgi;
    Bu MP'de bu Tr dil paketini yüklerseniz harf tuşlarını kullanamazsınız. Yani, mesaj yazamazsınız.. En azından bende öyle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 11 Temmuz 2009; 17:01:28 >

• @heartless: SocaSlvr'e haber verceksen , kendi mp'sin de düzgün çalışıyor fakat bazı mp'lerde harfleri kullanamıyorsun.. Örnek; Playist oluşturma ve mesaj yazma.

Motofuns'tan 3-5 mp denedim.. Dediğim gibi bazılarında harfleri tanımıyor

Benim çok işime yaradı.. Sağol

İlave:

Rus'ların hazırladığı bir mp yükledim, Motosymbian. Telefon bu seferde tamamen Nokia oldu. heartless'in verdiği Tr dil paketini yükledim flash sonunda hata vermesine rağmen yine de yüklendi. Telefonun simgeleri Nokia simgesi ama isimleri Rusça olarak kaldı. Ve bu mp'de de dil paketi malesef çalışmıyor. Mesaj yazılamıyor

İşin ilginç tarafı telefon gerçekten Nokia oldu.. Neden derseniz; İ-Tunes yerine normal Nokia'daki (mesala 6300) gibi müzik çalar var. İ-tunes'e gerek kalmıyor... Tema yükleme var (Fakat okunmuyor, şekil olarak görünüyor. Tesadüfen seçerseniz ne seçtiğinizi anlamak için programdan çıkıp ekrana bakmak gerekiyor)

Telefonun modeli eskimişte olsa paylaşayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 11 Temmuz 2009; 21:49:15 >

• Yeni bir mp.. Rus-Walkman. Baya bi güzel oldu. Şimdiye kadar yüklediklerimin en kalitelisi. Arayüz, görüntü ve en önemlisi ses.. Süper
  • L7 güzel telefondur, aşırı modlanabilir. LP'nin işine yaradığına sevindim. Mod = L7, E398 !
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.