Şimdi Ara

Motorola L7 Tema Yükleme 100% Çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
12.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın DonanimHberciler Kısa Süre Önce L7 Tema Yükleme hakkında Araştırmalar Yapmaya Başladım Bulduktan 10 Dk Sonra Hemen Sizlere Paylaştım. Dosyaları İndirdikten Sonra Sırayla Gerekenleri Yapınız Bizzat Denedim Ve Olumlu Sonuç Aldım Korkacak Tedirgin Olacak Birşey Yok Gayet Basit Herşey Açık. Herhangi Bir Olumsuzluk İle Karşılaşacak Olursanız Sorumluluk Tamamen Uygulayana Aittir.

1- Tüm Dosyaları İndirelim. Telefonumuzdan Menüye Girelim>Ayarlar>Bağlantı>USB Ayarları>Varsayılan Bağlantı: Data/Fax Bağlantısı Seçelim Ve Menüden Çıkalım

2- Telefonu Usb İle Pcmize bağlayalım Telefonu Önce Modem Olarak Tanıtmak Gerekiyor. Driver isimli arşivi çıkartalım. modem olarak tanıtmanız için gereken driver dosyası budur. Daha Sonra New P2ktools isimli arşivi çıkaralım ve p2ktools programını açalım bekleyelim 5 sn geçmeden bilgisayarınız yeni donanımlar bulacaktır bu donanımları verdiğim driver dosyaları ile tanıtalım.

3- Telefonumuzu Tanıtma İşlemini Tamamladık. Sıra Geldi Temaları Yüklemeye. Skiman Ve Motorola L7 Temalar İsimli Arşivleri Bir Klasöre Açalım. Skiman İsimli Uygulamayı Çalıştıralım 5 sn bekledikten sonra telefununuzda yüklü olan temaları göreceksiniz. İnstall Butonuna Basalım Açılan bölmeden sadece en üsttekini seçelim ve ok diyelim. Sonra Yüklemek İstediğimiz Temayı Seçelim Yüklenecek Tema Uzantısı .ski dir buna dikkat edelim tamam dediğimizde tema yüklenmeye başladı.

4- Yükleme işlemi bittiğinde telefonu Yeniden Başlatmamız Gerekecek Kısa yoldan kapatıp açmak için skiman programında temaların listelendiği bölümde boş bir alana sağ tıklayalım restart phone diyelim telefonumuz kapanıp açılacak.

5- Şimdi Yüklediğimiz Temayı Seçmeye Geldi. Menüye Girelim. Menü>Ayarlar>Kişiselleştir>Skin> Temamızı seçelim seç deyip çıkalım. Artık Tamamdır. İşlem Başarıyla Tamamlandı Kolay Gelsin.

100& Çalışıyor Bizzat Denedim Unutmayalım Sorumluluk Yükleyene Aittir.

P2KTools Download
    http://www.hemenpaylas.com/download/1255147/New_P2Ktools.rar.html

Motorola Modem Ve Usb Driver Download
    http://www.hemenpaylas.com/download/1255210/Usb_Driver.rar.html

Motorola Skiman Download
    http://www.hemenpaylas.com/download/1255270/SkiMan.zip.html

Motorola L7 Tema Download
    http://www.hemenpaylas.com/download/1255436/Motorola_L7_Temalar.rar.html

• valla bende yazmaya üşeniyodum.başarılı çalışma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Something -- 4 Temmuz 2009; 23:32:39 >
  • bra62 bravo
    eline sağlık çok hoş çalışma birazdan denicem.
  • evet temalar sorunsuz yüklendi
    süperblack ve nfsmw temaları çok hoş
    bu arada daha fazla tema nereden bulabiliriz + şu anki temeların resim dosyalarını falan değiştirip kendi temamızı oluşturabilirmiyiz acep ?

• paylaşımın için sağol
  • bu siteyede kaydolarak birsuru skine ulaşabilirsiniz
    http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=78
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • linkleri acamadim arkdaslar yardim edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: holloway3434

linkleri acamadim arkdaslar yardim edin

***********=hemenpaylaş ["ş" yerine "s" olucak]
  • Ya Ellerine sağlık denedim oldu yüklendi Temalar ama şimdi benim BAŞIM DERTTE :( Scarlet diye Tema Yükledim Telefona daha sonra tüm ekran beyaz oldu kapattım açtım ama hala heryer beyaz sadece açılışta hoşgeldiniz yazısını görüyorum sonra direk beyaz ekran geliyor karşıma,Hiçbir işlem yapamıyorum,telefonu usb kablosu ile bilgisayara bağladığımda da bilgisayar daha önceden görmüş olduğu telefonumu bulamıyor bağlantı yok diyor. Keşke yüklemeseydim temayı :(((( Acaba yardımcı olabilecek biri var mı? Şuan telefonum ölmüş durumda !
  • Ya anlamadığım bir olay kullanıcılar bile bu kadar kasıp tema yüklüyor peki bu motorola ve samsung neden adam gibi tema desteği sunmuyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

Ya anlamadığım bir olay kullanıcılar bile bu kadar kasıp tema yüklüyor peki bu motorola ve samsung neden adam gibi tema desteği sunmuyor ?

Telefonu beğendim ilk başta ama içerik olarak neredeyse hiçbirşey yok tamamen kullanıcının yüklemesini beklemişler ! Onu da geçtim bir tane tema yükledim çalıştı hadi bir de 2.yi yükleyeyim dedim telefon göçtü. Adam gibi başında yükleseler şu temaları olmaz sanki.Şuan telefonsuz kaldım :(
  • arkadaşlar bu p2k programına driverleri nasıl tanıtacağız peki onu bilen var mı bende v3i var beceremedim bir türlü . şimdiden saolun. birde yapabilen warsa resimli anlatır mı. mubarek ramanzanda sevaba girer.
  • güzeL
  • bu temalar l9 olurmu?
  • ellerine sağlık
  • Benim telefonum suan serviste SKİMAN sagolsun!!!Attıgınız tema hatalıysa bile tele atıyor ama siz bozuk temayı seçtiginiz zaman tel sürekli restart'a giriyor dolayısıyla temayı geri kaldıramıyorsunuz da tek çare servis...Sonyericsson gibi kapalıyken flash atılan bir cihaz olmadıgı için teli kurtarma sizin elinizde olmuyor 1 tema için teli riske atmayın!!!
  • Edit:pardon mesajı tam okumadan cewaplamışım

Yukardaki linkleri biri tekrar upload edebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jlozde -- 12 Haziran 2008; 21:17:23 >
  • Windows Xp temasının farklı dosyaları da war bunun tam nasıl kurulacağını bi arkadaş anlatabilirmi??
  • P2K Drivers 3.10

32 Bit
    64 Bit

P2KTools VS 3.08

Skiman 0.51

L7 Temaları

Modmymoto.com'a üye ol ve Downloads bölümünden Skins/176x220 Regular Skins bölümünden beğendiklerini indir.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.