Şimdi Ara

Motorola MB511 FlipOut (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
11.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gorkemuse

500 liraya değer mi kardeş? Bu alete ilk görüşte aşık oldum..2. hattım için alacağım yani kullanım önceliğim bu cihaz olmayacak ne dersin?
    quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

quote:

Arkadaşlar bu cihaz 2.2 ye yükseltilebiliyor mu?

motoroladan gelen açıklamaya göre flipout modeline 2.2 güncellemesi gelmeyecek. ama zaten gerek te yok bence şu an kullanıyorum bu cihazı çok pratik ve hızlı bir velet

Bende zaten 2. hattımda kullanıyorum bunu. Galaxy S ile kardeş oldular önceleri biraz şekli dolayısıyla garip gelmişti fakat cihaz alıştıktan sonra çok pratik ve hızlı bir cihaz market yok fakat applanet uygulaması yükledim tüm market ve paralı uygulamaları indirebiliyorum. ekran çözünürlüğü çok iyi değil ama zaten o kadar ekranda full hd film izleyecek değiliz. ben tavsiye ederim kutudan 4 adet farklı renk arka kapak çıkıyor ama en önemlisi gören hasta oluyor bir inceleme yapmayı düşünüyorum bu cihaz hakkında

• Teşekkür ederim hocam..Aynı şeyleri düşünmüşüz cihaz hakkında tek sorunum ekran özellikleriydi onu da es geçtim tasarımıyla..En kısa zamanda bekliyorum incelemeni yoksa alıp ben yapacağım
  • Fotoğraf çekim kalitesi nasil.
  • Sevimli bir cihaz. Cok mesaj atan ve sosyal aglarla hasir nesir olanlara hitap ediyor. Palladium'da iki hatunda gordum, feysbukta geyik yaparlarken... :)
  • iyi bi kulaklıkla ses kalitesi nasldr
  • quote:

quote:

500 liraya değer mi kardeş? Bu alete ilk görüşte aşık oldum..2. hattım için alacağım yani kullanım önceliğim bu cihaz olmayacak ne dersin?
    quote:

quote:

Arkadaşlar bu cihaz 2.2 ye yükseltilebiliyor mu?

motoroladan gelen açıklamaya göre flipout modeline 2.2 güncellemesi gelmeyecek. ama zaten gerek te yok bence şu an kullanıyorum bu cihazı çok pratik ve hızlı bir velet

Bende zaten 2. hattımda kullanıyorum bunu. Galaxy S ile kardeş oldular önceleri biraz şekli dolayısıyla garip gelmişti fakat cihaz alıştıktan sonra çok pratik ve hızlı bir cihaz market yok fakat applanet uygulaması yükledim tüm market ve paralı uygulamaları indirebiliyorum. ekran çözünürlüğü çok iyi değil ama zaten o kadar ekranda full hd film izleyecek değiliz. ben tavsiye ederim kutudan 4 adet farklı renk arka kapak çıkıyor ama en önemlisi gören hasta oluyor bir inceleme yapmayı düşünüyorum bu cihaz hakkında

kardeş applanet yüklemek kolay bi olaymı

• quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

iyi bi kulaklıkla ses kalitesi nasldr

ses kalitesi iyi bir kulaklıkla harika ben sennheiser mx160 ile kullanıyorum çok net ve güçlü bir sesi var. kendi kulaklıkları da fena değil. applanet yüklemek çok basit sadece applanet uygulamasının son sürümünü internetten indirip telefona atıyorsun ve telefonda kuruyorsun bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

Fotoğraf çekim kalitesi nasil.

fotoğraf kalitesi ortalama, zaten 3 megapixel kamera var idare eder cinsten yani. çekilen resimleri içindeki kodak perfect touch uygulaması ile iyileştirebiliyorsun.
  • quote:

quote:

ses kalitesi iyi bir kulaklıkla harika ben sennheiser mx160 ile kullanıyorum çok net ve güçlü bir sesi var. kendi kulaklıkları da fena değil. applanet yüklemek çok basit sadece applanet uygulamasının son sürümünü internetten indirip telefona atıyorsun ve telefonda kuruyorsun bu kadar.

eyw aynı kulaklık var bendede. bi soru daha o arkasındaki led flaşmı bana mı öyle geldi. ve kendi taraycısı yeterlimi

• quote:

quote:

quote:

eyw aynı kulaklık var bendede. bi soru daha o arkasındaki led flaşmı bana mı öyle geldi. ve kendi taraycısı yeterlimi

kamerada flash yok o görünen ayna. kendi tarayıcısı çok iyi multitouch desteği var chome un android versiyonu

• quote:

quote:

quote:

quote:

kamerada flash yok o görünen ayna. kendi tarayıcısı çok iyi multitouch desteği var chome un android versiyonu

cvplar için sağolun sizi phılıps x800 den de hatırlıyorum galiba. yanlış hatırlıyo olabilirim. bu android 2.1 olması çok buyuk eksıklıkmıdır. çok android uygulamasından yararlanamazmıyız. en kısa zamanda incelemede yaparsınız inş

• Bataryasi nasıl.sarzi ne kadar gider.lg gw620 mi alsam bu cihazimi karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaftolga -- 14 Mart 2011; 13:37:02 >
  • 60kc3

evet philips x800 incelemesini de ben yapmıştım forumda. 2.1 android sürümü çok eski bir sürüm değil uygulama açısından sıkıntı olmaz bu akşam bir inceleme yapıp forumda yayınlayacağım.

zaftolga

1170 mah batarya var gayet yeterli bir batarya bu cihaza göre ben kesin bir şey söyleyemem şu anda ancak bataryanın kendini bulması 10 şarjdan sonra falan anlaşılır ancak normal bir kullanımla 2-3 günü çıkarır gibi geliyor. lg gw620 yi hiç bilmiyorum o konuda yorum yapamam fakat en iyisi ikisini de görüp inceleyip almak.
  • quote:

60kc3

evet philips x800 incelemesini de ben yapmıştım forumda. 2.1 android sürümü çok eski bir sürüm değil uygulama açısından sıkıntı olmaz bu akşam bir inceleme yapıp forumda yayınlayacağım.

zaftolga

1170 mah batarya var gayet yeterli bir batarya bu cihaza göre ben kesin bir şey söyleyemem şu anda ancak bataryanın kendini bulması 10 şarjdan sonra falan anlaşılır ancak normal bir kullanımla 2-3 günü çıkarır gibi geliyor. lg gw620 yi hiç bilmiyorum o konuda yorum yapamam fakat en iyisi ikisini de görüp inceleyip almak.

içinden 2 gb hafıza kartı çıkıyormuş sanırım. bu hafıza kartı boş mu geliyor uygulama felan yuklumu yoksa içinde
  • telefonla beraber 2 gb hafıza kartı geliyor. kart boş. ses kalitesi ve gücü güzel. iyi bir kulaklıkla temiz iş çıkartıyor ama batarya bana çok zayıf geldi. ortalama 14 saatte bitiyor bataryam ve aktif bir kullanıcı değilim.
    oyun ya da program indirmek için 1 mobile kullanıyorum. çok memnunum ama hafıza sıkıntısını ben de yaşıyorum. telfon hafızası yaklaşık 20 mb.'nin altına düşünce sistemdee sıkıntılar görülmeye başlıyor. senkron zayıflıyor, sms gelmemeye başlıyor ve gtalk bile açılmıyor. bu noktada uygulamaları ya da oyunları hafıza kartına kurmak lazım ama nasıl yapılabilr hiçbir fikrim yok. ram ve rom 512, fazlasıyla tatminkar ama depolama olmayınca çok zor. mesela angry bird bile kuramıyorum çünkü hafıza yetersiz uyarısı veriyor.
  • cihazı root edip gerekli programları kurup sd karta kayıt yapabilirsiniz.
  • ayrıntılı anlatabilirmisinz
  • ayrıntısını bende tam bilmiyorum ben htc hero kullanıyorum benim cihaz root edilmiş durumda .yurtdışı sitelerden motorolanın nasıl root edileceğine bakıp yapmak lazım . bu linkte nasıl yapılacağı anlatılıyor http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-root-unroot-motorola-flipout-with-universal-androot-app/
  • linkteki anlatıma göre yüklemeyi yaptım ama halen nerden ve nasıl sd den kurma yapacağımı çözemedim. root verdikten sonra superuser olabiliyorum ama halen kurulumlar telefon hafızasına oluyor. yardımcı olacak biri varsa çok sevinirim.
  • quote:

kardeş applanet yüklemek kolay bi olaymı

applanet yüklemek çok kolay, telefondaki tarayıcıdan applanet.net adresine git. kendisi otomatik olarak kuruluma başlamak için onay isteyecektir.
    Onayı verdikten sonra kurulumun bittiğine dair uyarı mesajı veriyor. Kuruldu bitti. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEaMpRaEn -- 24 Nisan 2011; 4:50:27 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.