Şimdi Ara

Motorola MB511 FlipOut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
11.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Motorola MB511 FlipOut

http://developer.motorola.com/products/flipout/

GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, 3G Network HSDPA 900 / 2100, HSDPA 850 / 1900 (abd modeli)
    67 x 67 x 15.8 mm, 110g
    OS Android OS, v2.1 (Eclair)
    CPU TI OMAP3410 600MHz processor
    RAM 512 MB, Flash ROM 512 MB,
    User Storage 150 MB, Card slot microSD up to 32GB

320 x 320 pixels, TFT capacitive touchscreen, 2.8 inç, 256K colors

-Accelerometer 3-axis (for UI auto-rotate)
    -Magnetometer
    -Proximity Sensor
    -Ambient Light Sensor

QWERTY keyboard
    MOTOBLUR UI v1.5 with Live Widgets
    3.5mm audio jack

3G HSDPA 3.6 Mbps
    WLAN Wi-Fi 802.11 b/g
    GPS, A-GPS
    USB microUSB v2.0

3.15 MP 2048x1536 pixels, Geo-tagging

Battery Li-Ion 1130 mAh
    FM Radyo RDS
    -Digital compass

Motorola MB511 FlipOut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 21 Ağustos 2011; 15:07:54 >

• Türkiye de nedense motorola pek tutmuyor(du) ama android sıçrama tahtası olacak gibi ancak böyle modellerde biraz kullanissiz oluyor
  • Bu modeli aslında çok süper ve kullanışlı. Yine bir V3 gibi çok tutulabilir....

Motorola MB511 FlipOut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 8 Haziran 2011; 22:41:47 >
  • hangi hafızadan bahsediyorsunuz anlamadım cihazın 32gb lık microsd yuvası var bahsettiğiniz flas hafıza ise bu bir kusur değil bence.....

bu cihazda kodak destegi devam ediyor ...bi sonraki 1/1,8 lik zn8 olacakmış.....

(dermişim)
  • hafıza değilde wi-fi olan bir modelde 960 mah pil neye yetecekmşşşş sayın motorolaa..
  • Fiyat hakkında bilgisi olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amazonda 270 euro ya satılıyor 540 tl. türkiye fiyatı da maksimum 650-700 olur. ama asıl soru türkiyeye gelecek mi ? gelecekse ne zaman?
  • pil olarak kendi sitesinde 1170 mah Li ion diyor ayrıca. bayan versiyonu general mobile dst diamond.
  • cihaz ingilterede satışta 200 pound da.. bi kere cihazı açmadan görüşme yapamıyorsun illa onu çevirip açacaksın... çünkü mikrofonu klavyenin altında. saçmalığa bak. her aramada o cihazı açarken düşürüp yere çakacak bisürü insan vardır.

Çok takıldığım 2. nokta nerde o eski motorolanın kromdan veya metalden yapılmış parıl parıl parıldayan M logosu.. çakma çin telefonları gibi eciş bücüş bi tane belli belirsiz M logo su ne oluyo? lazerle mi kazıdınız onu oraya naaptınız...

Bir de kare şeklinde bir telefon kim olsun ister orasıda ayrı bi muamma
  • çıktı deniyor. 699 TL deniyor. Fakat hiç bir internet sitesinde kendisine rastlayamadım. Kimse satmıyor mu bu aleti?
  • Teknosa da bulabilirsiniz, 499 liraya. Ama aynı fiyata samsung 5570 modeli de var, karar veremedim hangisi daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kortik

Teknosa da bulabilirsiniz, 499 liraya. Ama aynı fiyata samsung 5570 modeli de var, karar veremedim hangisi daha iyi.

ben tekno sa bu cihazı hiç görmedim dst diamond ile karıştırdın sanırım
  • evet bu model teknosa da var tip olarak dediğiniz gibi diamond a benziyor. cevahir teknosa da teşhir de vardı.
  • en kısa zamanda görmem lazım bu telefonu mükemmel bişeye benziyor, sayılan eksiklikler bu fiyata göre gayet normal motorola geri döndü sonunda
  • Teknosada gördüm,konuşma,sms ve arasıra nette gezinenler için ideal bence.
  • Arkadaşlar bu cihaz 2.2 ye yükseltilebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Arkadaşlar bu cihaz 2.2 ye yükseltilebiliyor mu?

motoroladan gelen açıklamaya göre flipout modeline 2.2 güncellemesi gelmeyecek. ama zaten gerek te yok bence şu an kullanıyorum bu cihazı çok pratik ve hızlı bir velet
  • 500 liraya değer mi kardeş? Bu alete ilk görüşte aşık oldum..2. hattım için alacağım yani kullanım önceliğim bu cihaz olmayacak ne dersin?
    quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Arkadaşlar bu cihaz 2.2 ye yükseltilebiliyor mu?

motoroladan gelen açıklamaya göre flipout modeline 2.2 güncellemesi gelmeyecek. ama zaten gerek te yok bence şu an kullanıyorum bu cihazı çok pratik ve hızlı bir velet
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.