arkadaşlar motorolada "pus" isminde bi melodi var. bu melodiyi uzun zamandır arıyorum ama bulamadım. BİRİ BANA YARDIM ETSİNN
quote:Orjinalden alıntı: yasinnn arkadaşlar motorolada "pus" isminde bi melodi var. bu melodiyi uzun zamandır arıyorum ama bulamadım. BİRİ BANA YARDIM ETSİNN ben V3 te dinledim.başka hangi modelde var bilmiyorum. v3 kullananlar benim derdime çare bulsun :)
quote:Orijinalden alıntı: kaleskaquote:Orjinalden alıntı: yasinnn arkadaşlar motorolada "pus" isminde bi melodi var. bu melodiyi uzun zamandır arıyorum ama bulamadım. BİRİ BANA YARDIM ETSİNN ben V3 te dinledim.başka hangi modelde var bilmiyorum. v3 kullananlar benim derdime çare bulsun :)bende v3i var o melodiyi bulamadım yok
quote:Orijinalden alıntı: sedat9-bbende v3i var o melodiyi bulamadım yokAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: sedat9-b bende v3i var o melodiyi bulamadım yok bi de V3 modeli mi var motorolanın. belki benim baktığım model V3'tür. ama vardı biliyorum :) YOK MU BANA YARDIM EDECEK YARDIMSEVER BİR V3 SAHİBİ?
quote:Orijinalden alıntı: kaleskaquote:Orjinalden alıntı: sedat9-b bende v3i var o melodiyi bulamadım yok bi de V3 modeli mi var motorolanın. belki benim baktığım model V3'tür. ama vardı biliyorum :) YOK MU BANA YARDIM EDECEK YARDIMSEVER BİR V3 SAHİBİ?Alıntıları Göster evet v3 de bende dinledim.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-AAF6D4207evet v3 de bende dinledim.Alıntıları Göster v3 de bende dinledim v3i almadan önce v3 kullanıyordum da
quote:Orijinalden alıntı: sedat9-bv3 de bende dinledim v3i almadan önce v3 kullanıyordum daAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: sedat9-b v3 de bende dinledim v3i almadan önce v3 kullanıyordum da işte dostum V3 te var da. bana yardımcı olacak yok sanırım :)
quote:Orjinalden alıntı: yasinnn arkadaşlar motorolada "pus" isminde bi melodi var. bu melodiyi uzun zamandır arıyorum ama bulamadım. BİRİ BANA YARDIM ETSİNN yok di mi hala bu melodiyi bulup paylaşabilecek?
quote:Orijinalden alıntı: kaleskaquote:Orjinalden alıntı: yasinnn arkadaşlar motorolada "pus" isminde bi melodi var. bu melodiyi uzun zamandır arıyorum ama bulamadım. BİRİ BANA YARDIM ETSİNN yok di mi hala bu melodiyi bulup paylaşabilecek?melodinin isminin pus olduğuna emin misin??
quote:Orijinalden alıntı: planlamacımelodinin isminin pus olduğuna emin misin??Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: planlamacı melodinin isminin pus olduğuna emin misin?? evet "PUS" olduğundan eminim. v3 modelinde dinlemiştim sanırım.
quote:Orijinalden alıntı: kaleskaquote:Orjinalden alıntı: planlamacı melodinin isminin pus olduğuna emin misin?? evet "PUS" olduğundan eminim. v3 modelinde dinlemiştim sanırım.Alıntıları Göster dosya ekleyemıyormm atıcaktım ama olmadı 1 kb bişi nasıl olcakkk şimdii:)
quote:Orijinalden alıntı: jackal_mtndosya ekleyemıyormm atıcaktım ama olmadı 1 kb bişi nasıl olcakkk şimdii:)Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: jackal_mtn dosya ekleyemıyormm atıcaktım ama olmadı 1 kb bişi nasıl olcakkk şimdii:) özeline gönderdim mail adresimi...
quote:Orijinalden alıntı: kaleskaquote:Orjinalden alıntı: jackal_mtn dosya ekleyemıyormm atıcaktım ama olmadı 1 kb bişi nasıl olcakkk şimdii:) özeline gönderdim mail adresimi...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: yasinnn quote:Orjinalden alıntı: jackal_mtn dosya ekleyemıyormm atıcaktım ama olmadı 1 kb bişi nasıl olcakkk şimdii:) özeline gönderdim mail adresimi... banada yollarmısınız pus melodisini msn adresimi versem
quote:Orijinalden alıntı: sedat9-bquote:Orjinalden alıntı: yasinnn quote:Orjinalden alıntı: jackal_mtn dosya ekleyemıyormm atıcaktım ama olmadı 1 kb bişi nasıl olcakkk şimdii:) özeline gönderdim mail adresimi... banada yollarmısınız pus melodisini msn adresimi versemAlıntıları Göster o pus degil arkadslar PUSU
quote:Orijinalden alıntı: cagataybaso pus degil arkadslar PUSU Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: cagataybas o pus degil arkadslar PUSU kurtlar vadisi olmasın o pusu
quote:Orijinalden alıntı: kaleskaya arkadaşlar hayrına birisi el atsın şu işe...Beyler o melodiden ben de istiyorum. Şimdiye kadar dinlediğim en güzel telefon melodisi...
quote:Orijinalden alıntı: metalokBeyler o melodiden ben de istiyorum. Şimdiye kadar dinlediğim en güzel telefon melodisi...Alıntıları Göster Pulse.mid olması lazım. Bulabilirsem bi ara eklerim.
quote:Orijinalden alıntı: heartlessPulse.mid olması lazım. Bulabilirsem bi ara eklerim.Alıntıları Göster Bu mudur arkadaşlar ? V3'ün orjinal zil seslerinden biri , 214.mid = Pulse. http://www.speedyshare.com/790531186.html