Şimdi Ara

Motorola Moto E'nin resmi basın görselleri ve teknik detayları netleşti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 500tlyi geçmemesi lazım bu özelliklerle

• Yurdum da 650 tl ye 4.1.2 ile satışa cikan ve hala 4.1.2 de olan s3 mini satılırken saf android ve Son güncellemeleri anında sunan cihaza 400 tl fazla geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı kalın

• Yapacağınız telefonu... ben gidiyorum

• o bırkere zamzung taaammı

zamzung yaptıysa kalıte kokar ask kokar b*k kokar cok koktu der 6 ayda satarsın

350 400 TL ye gayette ıyı bır telefon. her telefona amıral muamelesı yapmayın artık...

fıyatına gore ne sunduguna bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 10 Mayıs 2014; 22:51:05 >
  • Motorola amiral gemi neden çıkarmıyor ? Bir tane daha maxx modeli cikarsa iyi olur Sarji az giden telefonlardan bıktık

• Bir zamanlar kullandığım Motorola Atrix'i tekrar piyasaya sürmelerine sevindim :)

• Bir zamanlar kullandığım Motorola Atrix'i tekrar piyasaya sürmelerine sevindim :)

• Hani 6 mm olacaktı?

• .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Hani 6 mm olacaktı?

+1
  • Ekran 720p ise 350-450 tl bandında abuk sabuk samsung modellerine yeğ tutulur bence , o değilde flaşı niye çaldınız arkadaş, en ucuz telefonların vazgeçilmezi el feneri ve fm radyodur.Her türlü nokia x ve zte open c gibi cihazları gömerdi halbuki.

• Flaş olunca telefon 2000 tl oluyormuş o yüzden koymamışlar.
  • Maksimum 500 lira verilir bu telefona
  • telefonda yukarda belıtılen speclere + olarak qHD ekran 1.2 ghz muhtemlen a7 tabanlı cıft cekırdek + adreno 302 gpu + 117$
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.