Şimdi Ara

Motorola Moto G 649 TL( + 50 tl world puan) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
8
Favori
23.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Motorola Moto G Kliksa da 650 ye alabilyiorum, Sony Speria SP yi de 900 liraya.

250 Lira farkla Sony almaya değer mi

Nasil 650 tl ye moto g aliyorsun zaten 749 tl 50 cik 699 tl ? MTRLMOTOG kodu ile 699 sen nasil 650 ye aliyorusn hocam yarrim edebilcen mi?

World+Avantajix
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilinmezlik

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Nasil 650 tl ye moto g aliyorsun zaten 749 tl 50 cik 699 tl ? MTRLMOTOG kodu ile 699 sen nasil 650 ye aliyorusn hocam yarrim edebilcen mi?

World+Avantajix

Avantajix o kadar cok fazla mi iade veriyor ben hemen alayim o zaman moto g esime komsuda nokia 301 istedi super olur wp çek gelcek avantajix te var offf super yaa o kadar verirse avantajix

Peki uyelik ve kredi karti benim adima fakat kargo ile urunu esimin adresine istesem nasil olur sorun olur mu hediye ceki veya wp hakkinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILKERATLIILKER -- 30 Nisan 2014; 0:09:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat 726,63 TL 50 TLlik hediye kuponu ile birlikte 676 TL ye gelmektedir.
    İndirim kodu 2 ürün için geçerlidir.Kod için PM atınız
    http://www.ucuzahallet.com/motorola-moto-g-16gb-3g-cep-telefonu-siyah.html
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    50 TL de World Puanı sayıyorum.

Aldım bu akşam
  • Ben de akşam üstü 5 gibi siparişi verdim. 2 gün içinde kargoya teslim diyordu ve akşam üstü faturalandırılmış. Yalnız kargoya yarın akşam 10'da verilecek deniyor nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 30 Nisan 2014; 4:42:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Telefon ile uzun süreler görüşme yapıyorsanız, SAR değeri kaç olursa olsun, kulaklık kullanmanız lazım. Bunu uzmanlar yıllardır söylüyor.

Acaba kulakliltam radyasyon gecmiyor mu bence elektronik diye gecer. Megafon acik konusuyorum diyenmillet bana ayar oluyor ama bana sagligimi millet vermeyecek yemişim milleti eşim debbende megafon aacik 15-20 cm mesafeden konusuyoruz.

• DasheriM kullanıcısına yanıt
    Kliksa ise banada oyle yapti pztsi 5gibi verdim siparisi sali gunu aksam 11 de yola cikti gelecek hafta sali gelecek mis. Bulundugum konum itibari ile ups belli gun ler geliyor.ptt yapabilmek icin siparis verdikten yarim saat içinde e posta ve mh aradim maaelesf olmadi.

• Dün sipariş vermiştim, bugün kargoya verilecekmiş.

Yarın kargolar çalışır mı ? 1 Mayıs resmi tatil ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker80

Kliksa ise banada oyle yapti pztsi 5gibi verdim siparisi sali gunu aksam 11 de yola cikti gelecek hafta sali gelecek mis. Bulundugum konum itibari ile ups belli gun ler geliyor.ptt yapabilmek icin siparis verdikten yarim saat içinde e posta ve mh aradim maaelesf olmadi.

Evet Kliksa hocam. Salı günü faturalandırılıp üstelik kargo bilgisi girilmesine rağmen kargoya çarşamba gecesi 10'da vereceğiz denmesi garibime gitti. Yarın bir de 1 mayıs. Kargolar çalışıyor mu bilmiyorum. Ürünün gelmesi cumayı bulacak gibi gözüküyor.
    Uzak mesafede iseniz kargo yolda ise devam eder. Tatil diye durmaz yani.

salı günü gece 2 de aldım,sabah 9:40 da faturası kesilip güya akşam 10 da kargoya verilecek yazıyordu.hala öyle yazıyor.bugünde vermezlerse pazartesiyi bulma ihtimali

var bana ulaşmasının.

tatilde olsa yola çıkmış kargolar ana merkezler arası iletiliyor sanırım.doğal olarak teslim uzuyor tabi.

hediye çeki ile ilgili mailde almadım.bir ara gelir herhalde.
  • Yok Edirne'deyim. O yüzden mesafe sorun değil.
    @Joker80

Dediğiniz gibi bugün kargolanırsa yarın gelir ama dağıtım olmayabilir. Hediye çeki de 9 mayısta maile gelecekmiş.
    @CuCuK
    resmi tatillerde dağıtım yok zaten hocam.kendi bölgesel ana merkezleri arası kargolar iletiliyor sadece.

9 mayısta çek,13 mayısta puan.sırf bu saçma sapan gün kısıtlamalarından dolayı ürün almıyorum çoğu zaman ama moto g için esnettim.

bilgi için teşekkürler.
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. UPS'ten mail geldi 3'ünde teslim olacağı yazıyor. Tamam bugün tatil de cuma neden teslim edemiyorlar anlamadım.
    siz söyleyince mailime baktım.benim ürün içinde ayın 3 ü diyorlar.kargo takipte akşam 10 gibi antebe yola çıkmış gözüküyor.cuma günü akşam maraşa gelirse gider kendim

alırım.sizinki biraz garip olmuş.neyse,sakınan göze çöp batar derler,çok takılmayıp ölü pikselsiz,açılmamış kutularımızı bekleyelim sakince.
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi fazla takılmamak lazım. Sorunsuz çıksın da 2 gün daha beklerim.
  • moto g ındırım kodu klıksada bıttı mı ? sımdı klıksa 75 tl mx puan verıyor ama 750 tl uzerı alısverıslerde ve moto g 749 tl
  • Joker80 kullanıcısına yanıt
    1 mayısa kadar diye yazıyordu indirim kodu yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden artık pek bir sıcaklığı kalmadı.
  • Kod halen geçerli. Ürün sayfasını açınca bu bildirim ekranı geliyor:

Denemek için sepete de ekledim. Fiyat 699 liraya düştü.

Ayrıca telefon Carrefour'da 699 TL'ye inmiş. Mağazalarda da var mı, bilmiyorum?

https://www.carrefour.com.tr/senalmarket/reyon-detay#/elektronik---gida-disi/elektronik/cep-ve-ev-telefonlari/cep-telefonu/motorola-g-dual-sim

• quote:

xpreia ya biraz bakmıştım. Kesinlikle değmez.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.