Şimdi Ara

Motorola Moto G 649 TL( + 50 tl world puan) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
8
Favori
23.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallahi bugun geldi dun gelecekti salak kaegocular mh yi ariyorum gelmisler sizin evin altinda bufe varmis bakmislar zile basmislar kimse cikmayinca geri donmusler.Bir kere benim evin 100 mt etrafinda bufe bile yok tamam beyefendi durumu duzeltecez dediler dün o zaman tmam hemen getirsinler dedim malesef yarina kaldi deri.ben de sizin bu yaptiginiz musteri memnuniyeti degil dedim koskoca UPS kargo bunu yaparsa utansin firmaniz ayip ayip dedim .bugun sabah 11:00 gibi elime ulsati ozur bile dilemediler.Yalanın daniskası adi herifler ben tek kızdığım neden madem gelindi bulunamadı diye not geçiliyor eşim evden markete bile ekmek almaya çıkmaz çocugumda evde bu ne yalan? Neyse telefonu deme şanzimiz daha olmadi sim kart kirilacak.Kaca kirarlar acaba sim karti ve guncelle diyorum wiifi den guncel diyor son surum yuklu gelmis sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Vallahi bugun geldi dun gelecekti salak kaegocular mh yi ariyorum gelmisler sizin evin altinda bufe varmis bakmislar zile basmislar kimse cikmayinca geri donmusler.Bir kere benim evin 100 mt etrafinda bufe bile yok tamam beyefendi durumu duzeltecez dediler dün o zaman tmam hemen getirsinler dedim malesef yarina kaldi deri.ben de sizin bu yaptiginiz musteri memnuniyeti degil dedim koskoca UPS kargo bunu yaparsa utansin firmaniz ayip ayip dedim .bugun sabah 11:00 gibi elime ulsati ozur bile dilemediler.Yalanın daniskası adi herifler ben tek kızdığım neden madem gelindi bulunamadı diye not geçiliyor eşim evden markete bile ekmek almaya çıkmaz çocugumda evde bu ne yalan? Neyse telefonu deme şanzimiz daha olmadi sim kart kirilacak.Kaca kirarlar acaba sim karti ve guncelle diyorum wiifi den guncel diyor son surum yuklu gelmis sanirim

hocam htc one sv için kestirdim .fatihte normal telefoncu 2 lira aldı

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Tskrler

• quote:

Vallahi bugun geldi dun gelecekti salak kaegocular mh yi ariyorum gelmisler sizin evin altinda bufe varmis bakmislar zile basmislar kimse cikmayinca geri donmusler.Bir kere benim evin 100 mt etrafinda bufe bile yok tamam beyefendi durumu duzeltecez dediler dün o zaman tmam hemen getirsinler dedim malesef yarina kaldi deri.ben de sizin bu yaptiginiz musteri memnuniyeti degil dedim koskoca UPS kargo bunu yaparsa utansin firmaniz ayip ayip dedim .bugun sabah 11:00 gibi elime ulsati ozur bile dilemediler.Yalanın daniskası adi herifler ben tek kızdığım neden madem gelindi bulunamadı diye not geçiliyor eşim evden markete bile ekmek almaya çıkmaz çocugumda evde bu ne yalan? Neyse telefonu deme şanzimiz daha olmadi sim kart kirilacak.Kaca kirarlar acaba sim karti ve guncelle diyorum wiifi den guncel diyor son surum yuklu gelmis sanirim

Sim kartı kırmaya para vermeye gerek yok üstad.

• Telefonu bu gün aldık.

Çok fazla telefon bilgim yok fakat bence çok güzel bi cihaz.

üretim tarihi 20.02.2014 görünüyor. KİTKAT yüklü olarak gldi. Fotograf çekimi gündüz çok iyi , gece çekimleri ise iyi.

Telefon zil Sesi çok yeterli. Müzik dinlemekte çok zevkli. Fiyatına göre çok iyi bir seçim oldu galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Motorola Moto G Kliksa da 650 ye alabilyiorum, Sony Speria SP yi de 900 liraya.

250 Lira farkla Sony almaya değer mi

xpreia ya biraz bakmıştım. Kesinlikle değmez.

Bence de moto g alinmali

• quote:

UPS aynisini bana da yapti. Gelmedikleri halde; gelmisler de evde bulamamislar gibi sisteme girmisler. Beklememek icin kendim gidip aldim. Yurticinin gozunu seveyim. Hepsiburadanin parca parca siparislerini gik bile demeden getiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Kod halen geçerli. Ürün sayfasını açınca bu bildirim ekranı geliyor:

Motorola Moto G 649 TL( + 50 tl world puan)

Denemek için sepete de ekledim. Fiyat 699 liraya düştü.

Ayrıca telefon Carrefour'da 699 TL'ye inmiş. Mağazalarda da var mı, bilmiyorum?

https://www.carrefour.com.tr/senalmarket/reyon-detay#/elektronik---gida-disi/elektronik/cep-ve-ev-telefonlari/cep-telefonu/motorola-g-dual-sim

Şu telefonu 600'e bulabilsem de direkt alsam. Ayın 15'inden sonra kliksa'da hala kod kampanyası devam edip 500 üstüne 50 ya da 75 veren bir kampanya olsa da keyfini çıkarsak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Kod halen geçerli. Ürün sayfasını açınca bu bildirim ekranı geliyor:

Denemek için sepete de ekledim. Fiyat 699 liraya düştü.

Ayrıca telefon Carrefour'da 699 TL'ye inmiş. Mağazalarda da var mı, bilmiyorum?

https://www.carrefour.com.tr/senalmarket/reyon-detay#/elektronik---gida-disi/elektronik/cep-ve-ev-telefonlari/cep-telefonu/motorola-g-dual-sim

Şu telefonu 600'e bulabilsem de direkt alsam. Ayın 15'inden sonra kliksa'da hala kod kampanyası devam edip 500 üstüne 50 ya da 75 veren bir kampanya olsa da keyfini çıkarsak.

Hocam ben hemen hemen o fiyatlara aldım sayılır.

telefon 700 tl . arkadaşa da ihtiyacı olduğundan sarjlı süpürge aldım.

59 tl ye. 750 yi geçince 75 tl maxpuan veriyor.

Fiyat 625 tl ye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 4 Mayıs 2014; 23:31:30 >

• Bu telefondan alıcaktım ama Mesut ÇEVİK in incelemesinde wifisinin çekim gücünün düşük olduğunu söyledğini görünce vazgeçtim.Bence alıcaklar biraz incelesin sonra alsın.
  • http://www.gelbial.com/asp/show_stock.asp?product=MOTO-G-16GB-BLACK buradan moto g alan oldu mu acaba? Ayın 15'ine kadar beklemeye dayanamazsam alacağım buradan en ucuz burası şuanda.
  • Erdem2602 kullanıcısına yanıt
    ben aldım 1 ay oldu , sorunsuz geldi.

sadece sunu solım urun brigstardan dırek gelıo faturasını maıl atıolar , fatura orıjınalı ıstersenız kargo soze aıt gonderıolar . tavsıe ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

ben aldım 1 ay oldu , sorunsuz geldi.

sadece sunu solım urun brigstardan dırek gelıo faturasını maıl atıolar , fatura orıjınalı ıstersenız kargo soze aıt gonderıolar . tavsıe ederım

Garanti durumunda zaten direkt brightstara gideceği için orjinal faturanın bende olması gerekir mi ki? siz kaça almıştınız?
  • Erdem2602 kullanıcısına yanıt
    walla brıghtstar bırtek para ıadesınde fatura orıjınalını ıstıyor,basıma geldı , oradan bılıyorum.

havale ile 692 tlye almıstım , bence kacırmayın
  • Peşin satış olduğu için alamıyorum yoksa trdükkan'dan almak bence de mantıklı. Taksit seçeneği sunan en iyi yeri arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andelip

Bu telefondan alıcaktım ama Mesut ÇEVİK in incelemesinde wifisinin çekim gücünün düşük olduğunu söyledğini görünce vazgeçtim.Bence alıcaklar biraz incelesin sonra alsın.

Wifi çekimi kötü değil. Ama 4.4.2 güncellemesinden sonra bazı kullanıcılarda ara sıra wifi kopma sorunu yaşanmaya başladı. Bunu da 4.4.3 güncellemesi ile çözecekler. Firma kendisi açıkladı.
  • carrefourda da 699tl. Düşünenler için.
  • Kliksa'dan 699 TL'den sipariş geçtim biraz önce. 35 TL de hediye çeki kazanacakmışım söylenene göre. Umarım tedarik süreci uzun sürmez de telefona tez zamanda kavuşuruz.
  • Nokia 525 ile ayni donanima sahip ve 500 tl ye satilmakta alternetif olarak ne dersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.