Şimdi Ara

Motorola Moto G 649 TL( + 50 tl world puan) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
8
Favori
23.675
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aslında uyguna güvenilir bi yer olsa hemen iptal edilir, ama taksit de lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f2012

yarın 5 iş günlük süreleri doluyor, yarın bakalım sipariş durumunda değişiklik olacak mı? ona göre hizlialdan hediye çekiyle taksitli olarak alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golgeee

quote:

yarın 5 iş günlük süreleri doluyor, yarın bakalım sipariş durumunda değişiklik olacak mı? ona göre hizlialdan hediye çekiyle taksitli olarak alacağım.

hızlı al için hediye çeki nerede var ki? olmazsa öyle yapalım. world den de 50 lira gelir.

hem nasıl taksit oluyor ki orada? ben göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f2012 -- 12 Mayıs 2014; 14:35:36 >
  • quote:

quote:

quote:

hızlı al için hediye çeki nerede var ki? olmazsa öyle yapalım. world den de 50 lira gelir.

Ana sayfasında sağda hediye çeki edinin yazıyor, önce taksitle hediye çeki alıyorsun sonra çep telefonunu hediye çekiyle alıyorsun. Mesela 800 TL hediye çeki aldın alışverişin 780 TL tuttu kalan kısım Kredi kartına geri yatıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ana sayfasında sağda hediye çeki edinin yazıyor, önce taksitle hediye çeki alıyorsun sonra çep telefonunu hediye çekiyle alıyorsun. Mesela 800 TL hediye çeki aldın alışverişin 780 TL tuttu kalan kısım Kredi kartına geri yatıyor.

taksit olayı tamam o zaman.

peki hızlı al indirim kodunu nereden bulabiliriz ki

• f2012 kullanıcısına yanıt
    Hediye çeki olayı kalktı arkadaşlar.Onun içinde yeni düzenleme geldi.Bu haftadan itibaren hiçbir sitede hediye çeki ile alışveriş (telefon için söylüyorum) yok artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahro1

Çöp

Bu fiyata en iyi telefon neresi çöp la
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

quote:

Orijinalden alıntı: nahro1

Çöp

Bu fiyata en iyi telefon neresi çöp la

Klasik oldu diyen çıkmayınca ben dedim LA
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Bu telefonda discoveryde olduğu gibi kronik soket sorunu , ekranda beyaz leke sorunu var mi ?

HBen kullanıyorum hiçbir sorun yok dıscovery alsaydım çok pişman olacaktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlıal 689 liraya çekmiş fiyatı + çoğu hesaplara 20 liralık çek tanımlamışlar 669liraya geliyor.

http://www.hizlial.com/motorola-moto-g-16-gb-siyah/10343706

birde worlde 50 lira puan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 17 Mayıs 2014; 2:18:02 >
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Simdi girdim 749 gorunuyor

• Evet uygun fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

kardeş buraya yazdığımda 689 liraydı.hatta Htc one sv ,yide 699 liraya indirmişlerdi.
    demek anlık bişey yapıyorlar reklam için
  • quote:

Benim.mail geldi kliksa kod hediye ceki yalniz 4 adet oto lastik alacam kendime bu sefer ama 450 tl tutuyor wp kazanamiyor eger general mobile veya motorola moto g almak isteyen olsaydi alirdik beraber 50 tl extra indirim yapardım ona ama oda yok hicbir eş dost konu komsu simdilil bisey istemiyor karsi komsum tlf ariyor ne alsam diye moto g sana 749 degil 650 sayarim diyorum yok internete guven olmaz diyor.

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Bir arkadasim bakiyor. Indirim olursa gorursen haber ver demisti. World karti var nakit alacagini sanmam.

• Arkadaşlar kliksada 699a düşürdükten sonra tekrar hediye çeki ile düşüyor mu fiyatı deneyen oldumu acaba. 150tl çekler ile çok daha cazip hale gelebilir.
    Cevabınızı bekliyorum...

• wolfdks kullanıcısına yanıt
    olmuyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Benim.mail geldi kliksa kod hediye ceki yalniz 4 adet oto lastik alacam kendime bu sefer ama 450 tl tutuyor wp kazanamiyor eger general mobile veya motorola moto g almak isteyen olsaydi alirdik beraber 50 tl extra indirim yapardım ona ama oda yok hicbir eş dost konu komsu simdilil bisey istemiyor karsi komsum tlf ariyor ne alsam diye moto g sana 749 degil 650 sayarim diyorum yok internete guven olmaz diyor.

Elden teslim edecem deseydin. Veya bırak bi telfoncu öpsün onu, aklı başına gelsin. Zamanında bana danışan bir arkadaşa, 16 gb LG G2'yi yaklaşık 1000 TLgibi bir rakama mal etmiştik. Başka bir arkadaşta gidip bir yerden kendi aldı 1500 Tl civarında bir rakama

• bende kliksadan aldim bu kombinasyonla
    avantajix le puani dusunce 635 tl uatune bide cek gelcek. tel kac gune gelir sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya bitti herhalde, bu fiyata başka satan yer var mı ?
    Ayrıca telefon LG L II 'ye kıyasla nasıl ?
    Oyun filan oynanmayacak önemli olan şarjı uzun gitsin..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.