Şimdi Ara

Motorola Moto G 649 TL( + 50 tl world puan) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
8
Favori
23.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an kliksada motog 699 lira 50tl de MTRLMOTOG indirimi ile 649 a geliyor.bu indirim world puan ile birleşirmi bilen acele cevap yazabilir mi????
  • Orijinalden alıntı: tantokur

şu an kliksada motog 699 lira 50tl de MTRLMOTOG indirimi ile 649 a geliyor.bu indirim world puan ile birleşirmi bilen acele cevap yazabilir mi????
     Motorola Moto G 649 TL( + 50 tl world puan)

Bana gelen e-posta...75 lira indirim kuponu artı 50 lira world puan.

Düzenleme:Bu fotoğraf ekleme işini biraz daha kolay hale getiremez miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evver -- 22 Mayıs 2014; 18:14:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kodu girdim sipariş verdim.649 liradan.
    50 tl wp 75 tl çek 10 tl avantajix 515 liraya geliyor.
  • Taksit için bir yol var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

kodu girdim sipariş verdim.649 liradan.

Hocam usten banka secerken world secıyorum yapıkredı dıyor benımde vakıfbank world bı sıkıntı olurmu?Şifre girdıkten sonra hata verıyor ondanmı?
  • Bu fiyata çok iyi.

Hele birde çek varsa bence mükemmel...

Çeki olup uygun fiyata veren olursa kardeşime de alabilirim.
  • Guzel telefon s4 mini ile moto g arasinda kaldim s4 mini aldim ama aklim moto g de kaldi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraghost

quote:

Hocam usten banka secerken world secıyorum yapıkredı dıyor benımde vakıfbank world bı sıkıntı olurmu?Şifre girdıkten sonra hata verıyor ondanmı?

Aynı hata bende de var kendi adıma sipariş oluşturup bi başkasının kartından çektirdiğim için mi acaba dedim sizde de öyle bir durum var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

quote:

Orijinalden alıntı: ultraghost

quote:

Aynı hata bende de var kendi adıma sipariş oluşturup bi başkasının kartından çektirdiğim için mi acaba dedim sizde de öyle bir durum var mı?

Bende başka kartan alıyorum ondan olcagını zannetmıyorum.Ama denemek lazım fatura adresı fılan degıstırelım bakalım.

• Motorola E çıkmış bu ürünün fiyatında düşmesine sebep olurmu?
  • Türkiye de satılacak mı öncelikle bu durum önemli. Donanıma bakacak olursak E daha uygun fiyatlı olur.
  • bende kaptım kampanya bitmeden wp, çek, kupon vs çok uyguna geldi. carreforularda'da 699 tl ama kliksa daha uyguna geliyor teknosada ise 849tl
  • Off bir de Yapı kredi kartları BKM express ile 15 TL puan veriyor. Avantajix ile birleşince süper avantajlı oluyor. neredeyse 500 TL'ye geliyor telefon. Efsane fiyat..
  • Gmd varken çöp

Dememis kimse hayret saka bir yana bu ulkede telefon alinacaksa en f/p telefonlardan biri discovery ve huawei ascend g610 ile birlikte. Bu 3u arasindan artik hangisi en uygunsa kisisel tercih uygulanmali ben yazin discovery aldim, keske 3 telefon da olsa degis degis kullansam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 24 Mayıs 2014; 2:04:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

Gmd varken çöp

Dememis kimse hayret saka bir yana bu ulkede telefon alinacaksa en f/p telefonlardan biri discovery ve huawei ascend g610 ile birlikte. Bu 3u arasindan artik hangisi en uygunsa kisisel tercih uygulanmali ben yazin discovery aldim, keske 3 telefon da olsa degis degis kullansam

Hoc mad oyle discovery 4 gb var bende içinde de class 10 a 16 gn micro sd var. 11 program yüklüyorum hafiza kartina 12. De onbellekte yer kalmadi diyor neden esimin tlf moto g 21 program yuklu bana misin demiyor prpgramlar 2 tlf da ayni program.olarak yuklendi.?

• quote:

hocam 28 inde 75 tl cek yuklencek sizin bahsettiginiz cek bu mu? yani mtrlmotog koduile cek birlesiyo mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha yav 649 a düşmüş. Vay anasını.

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

Gmd varken çöp

Hoc mad oyle discovery 4 gb var bende içinde de class 10 a 16 gn micro sd var. 11 program yüklüyorum hafiza kartina 12. De onbellekte yer kalmadi diyor neden esimin tlf moto g 21 program yuklu bana misin demiyor prpgramlar 2 tlf da ayni program.olarak yuklendi.?

Bende de ayni problem var.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=76663488&p=2480#92274502 burda bi arkadasta yokmus problem, rootlu da degilmis. Sorun ne anlamadim bizim telefonlarda..

• Arkadaslar
    Telefon 699 lira
    Mtrlmotog kodunu giriyorsunuz 649 liraya düşüyor.
    World kampanyasından 50 tl worldpuan kazanıyorsunuz(650-50= 600)
    Cek kampanyasından 75 tl çek kazanıyorsunuz (600-75=525)
    Avantajix ten yaklasık 10 lira geliyor(525-10=515)
    Ve son olarak bkm express ile ilk defa alısveriş yaparsanız 15 tl worldpuan veriyor (515-15=500)

Cebinizden cıkan para 650 tl. 150 tl ye yaklasan bir para puan ve cek olarak size geri geliyor.
    Worldpuan ,cek, bkmexpress, avantajix sayfalarına bakıp koşulları ögrenin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesona

quote:

Orijinalden alıntı: gokayozyer

fiyat 699'muydu ?.. yoksa 749-50=699'mu ?....

normal fiyat 749 tl kodu girince 699 oluyor

Yok öyle değil hocam 699-50 oluyor üstüne birde wp oluyor yani 599
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.