Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (1538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15361537153815391540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başka bir rom atın. Stabil olanlardan olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mura2163 kullanıcısına yanıt
    bir sürü rom denedim ama ne fayda. yabancı forumlara da araştırma yaptım ama doğru düzgün bir şey yok. telefon çöp oldu galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazilimsever kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, gündüz fotoğraf çekimleri çok güzel, çift kamera ile bokeh efekti gayet iyi. sistem hızlı, takılma donma yok. oyun vs çok ilgilenmem ama birkaç oyun denedim gayet seriydi. batarya konum ve bluetooth sürekli açık 1 günden fazla gidiyor, hızlı şarj ile çok hızlı doluyor. gece çekimleri iyi değil, özellikle düşük ışıkta hareketli objelerde istediğiniz sonucu auto da alamazsınız, manuel kullanmak gerekir. LG g4 çok daha iyi foto çekiyor.

ön tuş çok kullanışlı, tuş kilidi açma, kilitleme, geri işlemleri için orta tuş yeterli.

ekran iyi, ram yeterli.

kılıf ve cam filmi sadece nette bulabildim.

4g hızı, şebeke sorunsuz.

ben memnunum ve tavsiye ediyorum.
  • https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2736992

Buradaki işlemleri denediniz mi hocam?

teşekkürler hocam bakacağım. canımı sıktı hiç uğraşmak istemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ne anlatmış burada hiç bir şey anlamadım. siz anladıysanız açıklama yaparsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizyiyen

merhaba arkadaşlar ben cihazıma rom attım atmaz olaydım. wi-fi çalışmıyor arkadaşlar acil yardım lazım. bu sorunu nasıl çözebiliriz.

maıl adresı ver sana gereklı dosyayı gondereyım duzelıyor kafanı takma
  • kantay kullanıcısına yanıt
    Sagol hocam senide ugastirdim ama sorunu cozdum. Kernel ile ilgili bir sorunmus hocam nasil olmussa xt1063 kernel yuklu imis. Buyuk ihtimal romu yanlis indirdim ondan oldu. Terkar tesekkurler.

• Evet arkadaşlar 3.5 yıldır kullandığım Moto G telefonuna bugünden itibaren veda ettim. Sony Xperia XZ1 ile devam ediyorum yoluma.
    Ama Telefon emekli olmadı, stock 5.1 ile babama verdim.
    Foruma çok yazmadım ama hep takip ettim. Turkuaz renkli Flip Cover ları benim sayemde aldınız
    Yine takip edicem forumu benim ilk androidli telefonum Moto G öyle kolay bırakmam
    Bilgilerinizle çok yardımcı oldunuz bana eyvallah sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orion10 -- 13 Nisan 2018; 20:0:35 >

• Orion10 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun yeni telefonunuz. Bir gün ilk çıkan moto g gibi bir model yaparsa Motorola yine buluşmak dileğiyle diyelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar moto g hâlâ sağlam ve yedek olarak kullanıyorum. Hızlı şarj yaptınız mı? Her hangi bir sorun olur mu?

• Pil son zamanlarda 1 günü zor çıkartıyordu. Arkadaşlar dün internetten Moto G xt1033 pil siparişi verdim ve elime ulaştı. Telefonun içini açıp güzelce pilini çıkartıp yenisiyle değiştirdim. Bakalım şu anlık herşey güzel. Bir tek ben kaldım hala bu telefonu kullanan
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.A.T.U

Pil son zamanlarda 1 günü zor çıkartıyordu. Arkadaşlar dün internetten Moto G xt1033 pil siparişi verdim ve elime ulaştı. Telefonun içini açıp güzelce pilini çıkartıp yenisiyle değiştirdim. Bakalım şu anlık herşey güzel. Bir tek ben kaldım hala bu telefonu kullanan
    Bende kullananlardan birisiyim yalniz degilsiniz merak etmeyin :)

Bir ara degistirecek oldum sonra paraya kiyamadim sarj suresi dediginiz gibi 1 gunu cikaramaz oldu ama powerbankla felan idare ediyorum 5 sene oldu efsane telefon alistimi birakamiyor insan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskenderce -- 10 Mayıs 2018; 19:50:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderce

Bir ara degistirecek oldum sonra paraya kiyamadim sarj suresi dediginiz gibi 1 gunu cikaramaz oldu ama powerbankla felan idare ediyorum 5 sene oldu efsane telefon alistimi birakamiyor insan :)

Alıntıları Göster
    +1
    Ben de hala kullananiyorum. Cesit cesit custom rom dan sonra orjinal 5.1 ile devam ediyor yoluna.
    Pil de hala bir gunu rahatlikla gecirecek sekilde kullanim sunuyor benim kullanim senaryomda.

• 1 buçuk sene önce LCD kırıldığı için AliExpress den aldığım ekran da çok kalitesiz çıktığı için mi5 almıştım, şimdi kamera ve ekranda leke olduğu için garantiye vereceğim, çekmeceden moto G yi sahnelere çıkardım, özlemişim :) lineageOS 14.1 yükledim, güncelleme geldi ama otomatik yüklemedi yeniden başlatınca ROM yükleme sayfası açılıyor sadece, manuel güncelleme nasıl yapılıyor?

MOTOROLA Moto G - ANA KONU -

• MySun kullanıcısına yanıt
    Güncelleme dosyasını lineage'in sitesinden indirip telefonun hafızasına atın ve rom yükleme yerinden mevcut romun üzerine yükleyin, cihazı baştan başlatın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderce

Alıntıları Göster
    Biz de kullanıyoruz, hatta telefonu bozulan bütün arkadaşlarımıza defalarca ödünç verdik bir şey olmuyor. Pili falan da çok iyi gidiyor hala.

Bu telefondan duyduğum memnuniyet üzerine, Motorola Z play ve G4 plus aldık onlardan da çok memnunuz ama en büyük sıkıntı Motorolanin küçük ekranlı bir telefon uretmemesi. Ben düzenli olarak yürüyüş, spor yaptığım için küçük bir telefona ihtiyaç duyuyorum ama Motorola maşallah 5.5 inç altı telefonu yok artık.

• Keşke satmamış olsaydım bazen özlüyorum resmen. Mükemmel telefon Motorola bile yenisini üretemiyor artık.

• Arkadaşlar ara ara dikkat ediyorum servicelowmemory yazısı çıkıyor neden çıkıyor olabilir sizce ram yetersiz diyeceksiniz ama devamlı kontrol ediyorum 350mb-400mb ram boş gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi private_dawn -- 28 Mayıs 2018; 12:3:0 >
  • Moto G telefonumu hala kullanıyorum. 4 sene oldu. Hiçbir root /rom işlemi yapmadım. Yeni telefon bakıyorum ama hiçbiri içime sinmiyor. Bu moto g yapıştı bırakmıyor yahu. Ara sıra kassa da şu anlık gidiyoruz bakalım. Motorola gerçekten sağlam telefon yapmış. Hala moto g kullananlar varmış yalnız olmadığımı gördüm mutlu oldum

• 
Sayfa: önceki 15361537153815391540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.