Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (1539. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15371538153915401541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motorola bu telefonun biraz yeni işlemcili halini, 2gb ram olan, 4g'si olan ve yeni android sürümlü olanını çıkarsa tadından yenmez ve satışlarda patlama olur diye düşünüyorum haksız mıyım? Şu zamanda neden saf androd'li 4.4.5 inç civarı yeni cihaz çıkarılmaz anlayamıyorum zaten sanki herkesi özellikle 5-5.5-6 inç cihazlara alıştırmak istiyorlar ısrarla devamlı büyük cihazlar çıkarılıyor.
  • private_dawn kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Sadece Sony Compact serisi ile Xiaomi Resmi 4X vardı takip edebildiğim kadarıyla. Bir de iPhone SE. Sanırım yavaş yavaş bu trendin sonuna gelinmiş.

Bahsettiğiniz gibi 2-3 GB RAM ve 32-64 GB ROM ile gelse, yine aynı kaliteli malzeme ile, yine alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Moto G kullananlardanım. Telefon eski hizinda degil chrome son surumu kasiyordu, kaldirip 1 sene onceki surumunu yukledim, artik diger programlarda guncelleme. yapmiyorum. Android 4.4.4 de kalip kullaniyorum. Dilek olay 4 sene oldu. Boyle bir telefon bir daha zor gibi. Daha seri bir telefon icin 5-6 aya kadar degistirebilirim, bakiniyorum. Moto g nin ses, saf android akiciligi, ekran kalitesi ayarinda tavsiye edilecek bir tlf var mi . Android bulamazsam iphone alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanturk45

Haklısınız. Sadece Sony Compact serisi ile Xiaomi Resmi 4X vardı takip edebildiğim kadarıyla. Bir de iPhone SE. Sanırım yavaş yavaş bu trendin sonuna gelinmiş.

Bahsettiğiniz gibi 2-3 GB RAM ve 32-64 GB ROM ile gelse, yine aynı kaliteli malzeme ile, yine alınır.
    Anlamak mümkün değil, I Phone'u çentiğine kadar taklit edeceğine önce boyutlarına bir bak, bu büyük bir tercih sebebi. Açıkçası şu an kullandığım X compact da Moto G'nin yanında büyük kalıyor, özellikle köşeli tasarımı ve kaygan arka yüzeyi berbat. Oysa Moto G yumuşak hatlı ve ele tam oturan bir yapıda.
  • Arkadaşlar orijinal flip cover kılıf bulabilir miyim telefona. Bildiğiniz bir site varmı. N11 falan baktım bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: dadminatör

Arkadaşlar orijinal flip cover kılıf bulabilir miyim telefona. Bildiğiniz bir site varmı. N11 falan baktım bulamadım
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/motorola-moto-g-orjinal-flip-cover-kilif-P91198223?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI6eiR7ZC82wIVykMYCh1BMgLSEAQYAiABEgJFj_D_BwE&gclsrc=aw.ds aradığınız bu olabilir belki

• quote:

Orijinalden alıntı: private_dawn

https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/motorola-moto-g-orjinal-flip-cover-kilif-P91198223?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI6eiR7ZC82wIVykMYCh1BMgLSEAQYAiABEgJFj_D_BwE&gclsrc=aw.ds aradığınız bu olabilir belki

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam. Aradığım kılıf bu

• quote:

Orijinalden alıntı: T.A.T.U

Pil son zamanlarda 1 günü zor çıkartıyordu. Arkadaşlar dün internetten Moto G xt1033 pil siparişi verdim ve elime ulaştı. Telefonun içini açıp güzelce pilini çıkartıp yenisiyle değiştirdim. Bakalım şu anlık herşey güzel. Bir tek ben kaldım hala bu telefonu kullanan
    Bataryayı nerden aldın hocam, değişimi kolay mı? Ben de hala kullanıyorum da yakında anneme vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankdemir

Bataryayı nerden aldın hocam, değişimi kolay mı? Ben de hala kullanıyorum da yakında anneme vereceğim.

Alıntıları Göster
    İnternette tumsarf diye bir site var. Bütün cep telefonu tamircileri oradan parça alıyor. Bende oradan sipariş verdim. 1 günde geldi kargo. Hatta içinde 2 adet küçük tornavida ve plastik ayırma aparatı bile yolladılar. Tavsiye ederim. Ben sorunsuz aldım. Xt1033 diye aratırsanız bulursunuz. Batarya değişimi videoları YouTube de var. Çok basit.

• bende kullanmaya devam ediyorum 4 senelik telefonumu arka kapağı soyulmaya başlamıştı internetten yeni kapak aldım tertemiz oldu arada kasmalar oluyor tabiki
  • Arkadaşlar elinde 0 ya da temiz kullanılmış grip case olan var mı acaba

Ya da bulabileceğim bir yer var mı aliexpresste bulamadım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 14 Haziran 2018; 20:43:35 >
  • Hala kullanıyorum. AEX 4.6 ile memnundum ama mobil ağ tercihini sadece 3G kullanmaya zorlayamadığım için LOS14.1'e geçtim, herşey yolunda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G6 kullanan yok mu hic acaba?
    G6 almayi dusunuyorum da. Tavsiye eder misiniz arkadaslar?
  • Bataryası ölmeye başladı %15 altına düşünce her an kapanabiliyor. Önceden %3te baya kullanabiliyordum.
    Ekranı da gitmeye başladı çok mavi ışık veriyor. 1 yıl daha beni götürsün yeter :)
  • Moto g nin donanımı sanırım zamana yenik düştü kaliteli oyunlardan olan carx Highway racing, truck simülatör 2018 gibi oyunlarda en düşük ayarda bile zor oynanıyor😞

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi private_dawn -- 14 Temmuz 2018; 0:7:42 >
  • 4 yıllık moto g kullanımını telefonun ekranın çatlaması ve yarısının siyah olması sebebiyle mecburen tamamlamak zorunda kaldım. şimdi yeni telefon almayı düşünüyorum moto z sizce bana moto g'deki rahatlığı sağlar mı veya 1000-1500 lira civarı moto g gibi uzun süre kullanacağım telefon var mıdır?
  • moto g1 den moto g5 e geçebilirsin.bu ara 800 e düştü.ben de z2 play ile motog5 arasında kaldım.tek elle kullanamayacağım telefon istemediğime kara verdim.moto g5 aldım.

tek kötü yanı: alette pusula yok.haritada döndüğünüz yönü gösteremiyor.teknoloji iler mi gidiyor geri mi. acaip kar etmiştir lenovo şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redalert2 -- 22 Temmuz 2018; 11:40:49 >
  • ben de hala severek kullananlardanım.. hem de 4.4.4 de.......

kardeş sana tavsiyem aliexpress.. ben oradan çoook aldım - ucuz ve kaliteli....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail0100

Bataryası ölmeye başladı %15 altına düşünce her an kapanabiliyor. Önceden %3te baya kullanabiliyordum.
    Ekranı da gitmeye başladı çok mavi ışık veriyor. 1 yıl daha beni götürsün yeter :)
    Aldım taktım ama çok fark etmedi kullanımda gene çabuk bitiyor. Uygulamalar ağır geliyor demek ki. Birde ekranımda sorun var mor ışık demeti olarak. Isınınca ortaya çıkıyor genelde belki o demette zorluyordur bataryayı. İyi yanına bakarsam %20'nin altında hemen kapanmıyor artık %3'ü gördüm geçen gün sonra şarja taktım belki %1'e kadar inerdi. Tumsarftan aldım bataryayı.

Düzenleme: 3-4 aylık sıkıntısız kullanım sonucu eski bataryamdan da kötü olduğu için kullanmıyorum artık. Eski bataryayı taktım geri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail0100 -- 7 Ekim 2019; 0:42:14 >
  • telefonu recovery moda aldığımda sadece komut yok yazısı görünüyor. hard reset atmak istiyorum. bir çözümünüz var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackNigga -- 8 Ağustos 2018; 14:49:20 >
  • 
Sayfa: önceki 15371538153915401541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.