Şimdi Ara

Motorola MOTO G İnceleme ve Rehberi (5.1 Lollipop Geldi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
21
Favori
16.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ART'ye geçince dead trigger (1) açılmıyor. Tıkladığımda anında "Dead Trigger Çalışmayı Durdurdu" diyor. Dalvikte ise açılıyor. Ayrıca moto g 1 haftadır elimde çok memnunum. GTA:SA 'da chunkları yüklerken biraz kasıyor sadece.
  • dadminatör kullanıcısına yanıt
    google chromedan daha iyi program puffin web browser.
  • Güncelleme geldi mi arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack In The Box kullanıcısına yanıt
    Dead trigger 1 ART ile uyumlu olmayabilir ama 2 çalışıyor.

GTA SA'da genel bir takılma sorunu olduğunu okumuştum, android ile uyumsuzluklar varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • havalı çocuk kullanıcısına yanıt
    Evet resmi olarak geldi birkaç gün önce.

• FikirLideri kullanıcısına yanıt
    E hocacım bugün kontrol ettim güncel dedi

• Arkadaşlar internette araştırdıgım üzere baktım ki android L de sürümün üstüne basınca webriver torso örnekleri geliyor. Ama ben denedigimde önce kücük bi yuvarlak sonra o yuvarlaga tıklayınca da büyük bi lolipop resmi gördüm. tıklayınca rengi değişio. Fakat ilginç olan bu değil. Lolipopa 10 -15 kez tıklatın. Önünüze flappy android geliyior. Flappy birdin android şekili ama kontrolü zor. :D skorum 2 şuan
    yakında resim atıcam uploadlıyorum şuan ilgimi çekti.

edit: resimler geldi ve skor 3 oldu
     Motorola MOTO G İnceleme ve Rehberi (5.1 Lollipop Geldi)

Ayrıca Webdriver Torso Fotografı (alıntı)
    http://www.androidcentral.com/android-l-previews-easter-egg-webdriver-torso

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack In The Box -- 26 Ocak 2015; 18:16:15 >

• havalı çocuk kullanıcısına yanıt
    Birkaç ay önce bir Motorola uygulamasına 5.0 Lolipop ile ilgili güncelleme gelmişti, onu yaptınız mi? Play store'dan Motorola uygulamalarını kontrol edin. Sonra tekrar kontrol edersiniz, yine gelmediyse güncelleme daha imeinize yazılmamış olabilir. Beklemek istemiyorsaniz manüel olarak yükleyebilirsiniz.

Tamam bro eyw

• Blood n glory de calismiyor ben surumumu 4.4.4 e cevirimek istiyorm lanet girsin android L ye. OTAda bende gozukmuyordu. Burdan indirdim. Cok pismanim Fikir Lideri luten yardim edin. Beni bu camura siz bulastirdiniz lutfen cikarin...

Edit: Modern Combat 4 de calismiyor KAFAYİ YİCEMMM
    YETER PLAYSTORE KALDİ bi hata vermeyen uygulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack In The Box -- 26 Ocak 2015; 20:59:19 >

• Arkadaşlar güncelleme geldi nasıl güncelleniyor yardım edin

• Beyler Güncelledim en son 5.0.2 demi yani tek bi kez güncelliyoruz ilk güncellemede iki kez yapmıştım bu öyle değilmi

• lolipop güncellemesi sonrası garanti e treder kısayolu çalışmıyor.Uygulamalarım menüsünden aç diyince açıyor.Sildim tekrar yükledim yine aynı.Sorunu nasıl çözerim?? Birde internet bağlantısı güncelemeden önce H+ şeklindeydi, güncelleme sonrası H hep + yı görmek mümkün olmuyor?
  • İyi dileklerim ile sizleri selamlıyorum. Sayın arkadaşlar dün Android 5.0 Lolipop güncellemesinden sonra internet erişimim sıfırlandı. Nasıl yapabilirim? AVEA bildirdim, ayarlar veya otomatik olarak yapılmasını talep ettim, sonuç alamadım. Buradan aldığım bilgileri yüklemeye çalışıyorum, henüz muvaffak olamadım. Eski sürüme dönüş nasıl olur? Bu güncelemeyi nasıl kaldırabilirim.

Fabrika ayarlarına dönünce telefonum kitkat güncelemesine geri geleceğini burada yazılan bilgilerden anladım. Ama öyle değilmiş, lolilop yine yerinde kaldı, olan benim bilgilere oldu. Sıfır elde sıfır.! 3 özel teknik servise götürüp düzeltilmesini istediğim halde, anlamadıklarını söyledi.! Avea artık benim ayar istememden bıktılar. Ayar geliyor, tamam diyorum yine internet bağlantısı yok. İnternet ayarlarını anlaşılabilir bir şekil de detaylı olarak anlatabilecek halden anlayan bir kardeş yazabilir mi? Yada cep telefonumu onun bulunduğu adrese göndereyim, internet verilerini yapması için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nezan2034 -- 12 Şubat 2015; 9:08:25 >

• aqua.68 kullanıcısına yanıt
    Sayın aqua.68 sanırım sorunumuz aynı. Siz çözdünüz mü interneti, bağlanabiliyor musunuz?
    Şu 3 gündür lolilopu yükledikten sonra bin pişmanım. Dimyata giderken eldeki pirinçten olmak misali. Eğer bağlantınız oldu ise banada tarif edebilir misiniz?

Aveada aldığım ayarları yüklememe rağmen internet bağlantım olmuyor. kablosuz ve mobil veri özelliği kapalı, uyarısı ile ERR_INTERNET_DISCONNETED hata kodu veriyor.
  • nezan2034 N kullanıcısına yanıt
    Ben lolipop u yükledikten sonra hiç bir ayara gerek kalmaksızın internet bağlantım devam etti(Vodafon kullanıcısıyım)
  • nezan2034 N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, telefonda 2 adet sim kart girişi mevcut. Kapağı açıp bakın, eğer sim kartınız ikinci girişte ise onu birinci girişe takın.

• aqua.68 kullanıcısına yanıt
    Uygulamada uyumsuzluk olabilir.

H+ hızıyla bağlanıyor ama simge değişmiyor. Önümüzdeki güncelleme ile eski haline döner mi yoksa yeni hali bu mu emin değilim.

Güzel yürekli abim FikirLideri, herşey çok güzel gidiyordu. Ne zaman ki lolipopu yükledim, bir önceki kitkat güzeligi ve kullanışlığını kaybettim. Yüklemeden sonra internet bağlantısı eksik ve olmadığı için avea bayi teknik servisine götürdüm. Avea Yetkili teknik servisi de başarılı olmayınca Fabrika ayarlarına dönmemi söyledi, bir önceki sisteme geleceğimi söyledi.! Ah keşki fabrika ayarlarına dönmeseydim. Benim tel arkadaşlar arasında tabiri caizse, afınıza sığınarak "orta malı" gibi bir de ben fabrika ayarlarına geri alıp olur dediler... Konuşma ve mesajlama tamam ama internet yok.

FikirLideri, Önerinizi henüz uygulamadım, birazdan bakacağım. "Motorola MOTO G İnceleme ve Rehberi" hem okudum, hemde yazıcıdan çıktısını aldım. Paylaşım ve önerilerin için kalben teşekkür ederim. Şayet yine internet bağlantısı gelmezse, ne yapmam gerekir? Servis, teknik servis adreslerini nete aramamam rağmen sağlıklı bir adres bulamadım. Selam ve dua ile kalınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nezan2034 -- 13 Şubat 2015; 8:56:06 >

• Arayüzü güzel olmuş begendim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.