Şimdi Ara

Motorola MOTO G İnceleme ve Rehberi (5.1 Lollipop Geldi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
21
Favori
16.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ocak ayının sonu diye yazdık yukarıya. Şuan ocak ayının sonunda mıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefonun temiz 2. Elini buldum ama bilinen herhangi kronik sorunu var mi acaba? Alırken nelere dikkat etmem lazım bu telefonda?

Ayrıca Motorola nın müşteri hizmetlerinin linkini atar misin
  • Lolipopa geçmek için;

1- Aşağıdaki linkte bulunan dosyayı indirip telefonun hafızasına atın.

https://docs.google.com/file/d/0By4Vk0WFSG-NYW5BVXB3cEJNams/edit

2- Atmadan önce veya attıktan sonra dosyadaki numarayı "220.21.28" böyle yapın. (Tırnak işaretleri dahil değil, sadece numarayı kopyalayın.)

3- Telefon hafızasına attıktan sonra, Ayarlar>Telefon hakkında>sistem güncellemesi adımlarını izleyerek kontrol edin. Güncelleme görünecektir.

NOT: Telefon bir süre sonra kapanacak ve işlemlerin bitmesi duruma göre 30-45dk kadar sürecektir. Sabırla bekleyin.

NOT: SOAK test adı altında dağıtılan rom, normal olarak OTA'dan dağıtılacak olan güncelleme ile aynı. Sadece test için sınırlı kullanıcılara dağıtılıyor. Yani sonraki OTA güncellemelerini alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 13 Ocak 2015; 11:50:41 >

• OTA ne demek? Ve bunu yaparsak güncellemeleri sonradan alacağımız KESİN Mİ? yapmayıp beklesek kaç gün sonra gelir kendiliğinden? kendiliğinden gelecekse biz neden bu yollara başvurmalıyız? teşekkür ederim...
  • nebigil25 N kullanıcısına yanıt
    OTA(Over The Air) kısaca güncellemenin, telefondan denetlendiğinde yüklenmesini sağlayan server. Yani Motorola güncellemeyi bu servera atıyor, biz de böylece telefondan indirebiliyoruz.

Evet kesin olarak sonraki güncellemeleri alır.

Beklerseniz tahminen 2-3 hafta sonra alırsınız. Çünkü daha Hindistan'da da OTA yayınlanmadı. Genelde orada yayınlandıktan 1-2 hafta sonra geliyor.

Güncellemenin OTA'ya düşmesini beklemek istemeyenler bu yol ile kolayca lolipopuna kavuşabilir. Çünkü manuel olarak yaptığın işlemle yüklediğin güncelleme ile otomatik olarak gelen güncelleme arasında fark yok. Oradan da aynı dosyayı servis edecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 13 Ocak 2015; 11:43:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FikirLideri

Lolipopa geçmek için;

https://mega.co.nz/#!wo...QwO4BvKLyhcRdLgcPSrKRJQ

2- Atmadan önce veya attıktan sonra dosyadaki numarayı "220.21.28" böyle yapın. (Tırnak işaretleri dahil değil, sadece numarayı kopyalayın.)

3- Telefon hafızasına attıktan sonra, Ayarlar>Telefon hakkında>sistem güncellemesi adımlarını izleyerek kontrol edin. Güncelleme görünecektir.

NOT: Telefon bir süre sonra kapanacak ve işlemlerin bitmesi duruma göre 30-45dk kadar sürecektir. Sabırla bekleyin.

NOT: SOAK test adı altında dağıtılan rom, normal olarak OTA'dan dağıtılacak olan güncelleme ile aynı. Sadece test için sınırlı kullanıcılara dağıtılıyor. Yani sonraki OTA güncellemelerini alacak.

Başka bir indirme linki var mi hocam mega uygulaması yükle diyor yükleyince üyelik istiyor uğraşamam hiç

Bir de telefon hafızasına atın derken nnereye tam olarak onu açar mısın biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 13 Ocak 2015; 11:38:51 >

• bu dosya ile yükleyince telefon verileri kişiler falan siliniyor mu hocam

ayrıca dosyaya ulaşılamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wéndigo -- 13 Ocak 2015; 11:38:53 >
  • Alternatif link:https://docs.google.com/file/d/0By4Vk0WFSG-NYW5BVXB3cEJNams/edit

Veriler, kişiler vs. silinmiyor.
  • Evet an itibariyle kuruyorum

Edit: Teşekkür etmeyi unutmuşum. Sağol hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 13 Ocak 2015; 23:26:40 >
  • FikirLideri kullanıcısına yanıt
    Guzel konu, tesekkurler.
  • Hocam güncellemeyi yaptıktan sonra fabrika ayarlarına dönersek android 4.3 den mi başlatır acaba ? Bir bilginiz var mıdır bu konu hakkında ?
  • AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    Lolipopta kalır.

Bu 5.0.2 lolipop güncellemesi Türkiye'de yayınlanmaya başladı dimi ?
  • Garanti sorunu olmaz sanırsam? Yinede bi soriyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axis45 -- 14 Ocak 2015; 0:32:18 >
  • @Dede

Evet forumdan alan birkaç kişi var.

@Axis45

Garanti sorunu yok, basit bir işlem.
  • Yukledim .zip uzantılı dosyayı dediğimiz gibi düzelttim. Otomatik guncellemeye tikliyorum cihaziniz güncel diyor. Bulmuyor nasıl oluyor anlamadim

• ayhanb53 kullanıcısına yanıt
    Lolipopa geçmek için;

https://drive.google.co...xkgR2pfN3l1YTdLbUE/view

2- Telefon hafızasına attıktan sonra, Ayarlar>Telefon hakkında>sistem güncellemesi adımlarını izleyerek kontrol edin. Güncelleme görünecektir.

--------------------------

Direkt olarak telefon hafızasının içinde olmalı. Atıyorum; indirilen dosyaların içinde olmayacak.
    Hocam dediginiz 356 MB lık dosyayı indirdim ismini dediğimiz gibi yaptım. Download bölümünden alıp android klasorune tasidim yine bulmadı.

• ayhanb53 kullanıcısına yanıt
    Android klasörü değil, "emulated/0/" yazan yerde olacak. Klasör içine koymamalısınız, dışarıda olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 16 Ocak 2015; 9:46:05 >
    link açılmıyor hocam düzeltin isterseniz.

https://drive.google.com/file/d/0B16hRmuiMxkgR2pfN3l1YTdLbUE/view
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.