Şimdi Ara

Motorola MOTO G İnceleme ve Rehberi (5.1 Lollipop Geldi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
21
Favori
16.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bütçem bayram sonunda belli olacak Ben telefonda çok oyun oynayan biri değilim fakat donma olayları beni çileden çıkarır.Kamerayı aktif kullanırım,selfie falan.Ve hafıza da benim için önemlidir.Oyun oynamam ama birçok uygulama kullanırım telefonda.Bütçe mininmum 600 max 1000 olacak bayram sonu ama tahminimce 700 de kalır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffffatihh -- 4 Ekim 2014; 0:10:14 >
  • ffffatihh kullanıcısına yanıt
    Kamerası yetersiz, çok kullanıyorsanız tatmin etmeyecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kameranın gündüz çekimleri iyi ama zoomlayinca bozulmalar oluyor. Loş ortamlarda ve akşamları kötü.

16GB hafızanın 13GB'ı boş geliyor. Çok müzik, film, yüksek boyutlu oyunlar yuklemiyorsaniz uygulamalar için fazlasıyla yeter. Filmleri benim gibi minik bir OTG USB bellek alırsanız filmleri oradan takarak da izleyebilirsiniz. (ben de çokça uygulama ve 100küsur şarkı var, 8GB yer boş. )

Motorola MOTO G İnceleme ve Rehberi (5.1 Lollipop Geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 4 Ekim 2014; 0:38:28 >

Selfie olayı için ön kamerayı ben de çok kullanıyorum. Dediğim gibi loş ortamlarda can sıkabiliyor. Bu konuda Asus Zenfone5'i öneririm.

• teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
    Asus Zenfone 5'in kullanıcı forum linki;https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94489111&p=266#98000815

Kamera önceliğinizden ötürü 700TL denklestirebilirseniz ZF5, olmazsa Moto G diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 4 Ekim 2014; 1:34:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan moto g yi en uygun fiyata nereden alabilirim en kısa zamanda aranızda olacağım n8den sonra uçak gibi gelir kamera tatmin etmeyecek biliyorum ama napalım sevdik bi kere moto g yi bi delilik yapıp 808 purewiev almadan önce alayımda çıksın aradan çok kararsız bırakıyor beni şu kamera olayı
  • wampaa kullanıcısına yanıt
    Bimeks ve Gelbial.com'a bakın. Ihtiyacınız varsa çok beklemeyin tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FikirLideri kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Arkadaşlar moto g almakta karar kıldım ama sunda kararsizim. Sizce bu modeli mi alayim yoksa yeni cikacak modeli mi bekliyim. Muhtemelen aralıkta falan türkiyede olur yeni model. O tarihe kadar beklemeye deger mi yeni model. Yoksa simdiki modelden cok da bir farki yok bu modeli mi al dersiniz. Ayrıca su anki telefonum katlanilacak gibi degil kulustur bir akıllı(!) telefon. Yani aralıka kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum. Simdi butun bunlari goz onune alarak bu modeli mi yeni modeli mi tercih etmeliyim.

• Bu modeli al derim ikisinin arasinda pek bi fark yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum teknoloji çok hızlı ilerliyor. Şimdi siz yeni gelecek modeli bekleyene kadar kim bilir neler olur. Şuan ihtiyacınız varsa ve bütçenize uygun bir akıllı telefon bulduysanız, onun da sizi baya idare edeceğini düşünüyorsanız beklemeyin bence.
  • berkaycolak B kullanıcısına yanıt
    5 ay içinde bir kere benim de başıma gelmişti. O günlerde yeni bir uygulama yüklemiştim(hangisi hatırlayamadım) onu sildim ve daha denk gelmedim, belki rastlantıdır.
  • Hocam ellerine sağlik cok guzel bir yazi olmuş. Xperia Z3 Compact alicaktim, sizin yazinizi okuduktan sonra moto g siparisi verdim. Beni tasalandiran tek şey telefonun boyutuna gore biraz kalin olmasi.
  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    Siz böyle deyince kendimi Motorola pazarlama departmanı çalışanıymış gibi hissettim ...İçinize sindiyse alın, kalınlık rahatsız edecek kadar değil alışırsınız hemen.
  • @FikirLideri

Hocam su duvar kağıdını zahmet olmazsa verebilir misin

Motorola MOTO G İnceleme ve Rehberi (5.1 Lollipop Geldi)

Edit: Zedge'de buldum şimdi hocam gerek kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 17 Ekim 2014; 19:00:25 >
  • Mr. Turk kullanıcısına yanıt
    Hocam bootloader almadan root oluyor mu acaba

• FikirLideri kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle tesekkueler çok açıklayıcı olmuş tele yeniden aşık odin iki sorum var bootloader oradan root alınabiliyor mu vehttps://store.donanimhaber.com/03/79/f4/0379F4025D6FD38F343FA5A1EA744F61.jpg
    Su acaba grip spell mi oluyor çok hoşuma gitti :)

• semihstr S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, root ile ilgili soruları ana konuya sorun, ben moto g'de root işlerine girişmedim henüz. O grip shell değil, flip shell. Grip shell şu linkte olan;http://www.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/styles/w550h500/public/postimages/684/motog-gripshell-8.jpg
  • Güzel paylaşım teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.