Bildirim
Motorola MOTO G İnceleme ve Rehberi (5.1 Lollipop Geldi) (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Slm.
Moto G'yi 17 Eylül'den beridir kullanıyorum.
Radyo dinlerken reset atıyor cihaz.
Cuma günü ilk defa başıma geldi. Bu sabah yine reset atınca ART'ta kullandığım için bundan kaynaklanıyor olabilir diyerek Dalvik'e geçirdim. Bir kere de dalvikte yaptı.
Kronik bir arıza mı bilmiyorum. Radyo dinleyen çok olmadığı için de anlaşılmayabilir.
Böyle bir sorun yaşayan-duyan var mı? -
Merhaba, ben denk gelmedim. Çünkü radyoyu hiç kullanmadım neredeyse ama sizin için bir test yapacağım. Size has bir sorun mu değil mi anlarız.
Bu arada ne sıklıkla reset attığını bilirsek iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben radyoyu çok dinliyorum.Hiç öyle bir sorun olmady.ART de kullanyyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: FikirLideri
Merhaba, ben denk gelmedim. Çünkü radyoyu hiç kullanmadım neredeyse ama sizin için bir test yapacağım. Size has bir sorun mu değil mi anlarız.
Bu arada ne sıklıkla reset attığını bilirsek iyi olur.
Slm.
Cuma günü arka arkaya, neredeyse 10 dakikada 2 kere atmıştı.
Cuma'dan sonra radyo dinlemedim.
Bu sabah yine işe gelirken serviste radyo dinledim. radyoyu açtıktan yaklaşık 20 dakika sonra attı. Art moddan çıkarıp Dalvik'e geçtim. Radyo dinlerken uyumuşum. Uyandığımda kendini resetlemiş ve pin ekranına geçmişti. Yine 30 dakika içinde yapmış bunu.
Radyo bölgesi olarak Avrupa'yı seçmiştim. Sen test yaparken (çok teşekkür ederim bu arada) ben bir de Asya ile test yapayım.
Sonucu yazarım birazdan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay
Ben radyoyu çok dinliyorum.Hiç öyle bir sorun olmady.ART de kullanyyorum.
Slm.
Radyo bölgesi olarak avurpa-Asya neyi seçtiniz?
Avrupa seçmiştim. Şimdi asya seçip tekrar radyo taraması yaptırdım. Çalışırken kulaklığı taktım dinliyorum. Bakalım birşey değişecek mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: isoomailquote:
Slm.
Avrupa seçmiştim. Şimdi asya seçip tekrar radyo taraması yaptırdım. Çalışırken kulaklığı taktım dinliyorum. Bakalım birşey değişecek mi?
Alıntıları Gösterquote:
Orijinalden alinti: isoomail
quote:
Orijinalden alinti: Ordan Geçenbay
Slm.
Avrupa seçmistim. Simdi asya seçip tekrar radyo taramasi yaptirdim. Çalisirken kulakligi taktim dinliyorum. Bakalim birsey degisecek mi?
Valla hiç bir yer seçmedim.Direk açyp dinledim.Sizin için ayarlara bakayym.
-
quote:
Orijinalden alıntı: isoomailquote:
Slm.
Avrupa seçmiştim. Şimdi asya seçip tekrar radyo taraması yaptırdım. Çalışırken kulaklığı taktım dinliyorum. Bakalım birşey değişecek mi?
Alıntıları Gösterquote:
quote:
Slm.
Avrupa seçmistim. Simdi asya seçip tekrar radyo taramasi yaptirdim. Çalisirken kulakligi taktim dinliyorum. Bakalim birsey degisecek mi?
Baktym.Asyadaymy?.Aldy?ymda öyleydi.Demek öyle olmasy gerekiyor.
-
quote:
quote:
quote:
Slm.
Baktym.Asyadaymy?.Aldy?ymda öyleydi.Demek öyle olmasy gerekiyor.
Asya'ya aldım.
15 dakikadır Radyo alaturka dinliyorum, tavsiye ederim :)
15 dakika daha dinleyeyim. reset atmazsa Asya ayarındandır der geçerim :)
Ne haddime ise önceki telefonlarımda, CM rom yüklerken, spirit radyo ayarlarında Avrupa olarak seçtiğim için yine Avrupa yapayım demiştim.
-
Bölge ayarını Asya yaparak 45 dakika dinledim, reset atmadı.
İyi ya rahatladım. Aklımdan cihazı iade etmek, servise göndermek gibi şeyler geçti.
Yakın zamanda 3 hafta servis beklemiş biri olarak sıkıntı basmıştı :) -
-
Kendi launcherı öyle.Sadece sizinki değil.Başka launcher kullanın.Beş para etmez kendinin ki. -
Arkadaşlar, benim ikinci Moto G telefonumda dikkatimi çeken bir husus var(ilkini elimden aldılar) Şöyleki, telefonumda sim ayarlarına girdiğimde sim1 sim2 değil de sim2 sim2 yazıyor. sim1 i kapattığımda 'sim1 devre dışı' yazıyor. ancak açık yaptığımda 'sim2 etkin' yazıyor. İki sim kart taktığımda her ikiside sim2 olarak görünüyor. Telefonda herhangi bir sorun yok ama dikkatimi çekti Moto G kullanıcılarıyla paylaşmak istedim. -
quote:
Kendi launcherı öyle.Sadece sizinki değil.Başka launcher kullanın.Beş para etmez kendinin ki.
Slm.
Aldığımdan beridir APEX kullanıyordum. Ama arada bir yine müzik dinlerken vs. reset atıyor. bu sabah Apex'i kaldırdım. 2 saate yakın müzik dinledim restart atmadı. Ben de APEX'e bağladım. Nova hoşuma gitmedi. Diğer launcherlarda hem kasmaya aday şeyler hem de gereksiz yere bir sürü bilgiye ulaşım hakkı istiyorlar.
Bir müddet kendi launcherını kullanayım diyorum. Bakalım reset atmalar yok olacak mı.
Ama harbiden de hiçbir yerine dokunamıyorum orijinal launcherın. 5 ayrı ekranla geliyor, onları bile istediğimiz gibi azaltıp çoğaltamıyoruz. Demekki saf android böyle birşey oluyormuş :) -
quote:
Orijinalden alıntı: isoomail
quote:
Kendi launcherı öyle.Sadece sizinki değil.Başka launcher kullanın.Beş para etmez kendinin ki.
Slm.
Aldığımdan beridir APEX kullanıyordum. Ama arada bir yine müzik dinlerken vs. reset atıyor. bu sabah Apex'i kaldırdım. 2 saate yakın müzik dinledim restart atmadı. Ben de APEX'e bağladım. Nova hoşuma gitmedi. Diğer launcherlarda hem kasmaya aday şeyler hem de gereksiz yere bir sürü bilgiye ulaşım hakkı istiyorlar.
Bir müddet kendi launcherını kullanayım diyorum. Bakalım reset atmalar yok olacak mı.
Ama harbiden de hiçbir yerine dokunamıyorum orijinal launcherın. 5 ayrı ekranla geliyor, onları bile istediğimiz gibi azaltıp çoğaltamıyoruz. Demekki saf android böyle birşey oluyormuş :)
Novada çok özelleştirme yapamıyorsun.Sade ama sıkıntısız çalışıyor.Ben sadece sayfa sayısını azaltabilmek için en az ram harcayan ve telefonu meşgul etmeyen launcherı istedim.O yüzden nova hoşuma gitti.
Yoksa en iyi launcher Go launcher.
En dikkat çeken ve keyif verense bu.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lx.launcher8&hl=tr
-
quote:
Orijinalden alıntı: isoomail
quote:
Slm.
Ama harbiden de hiçbir yerine dokunamıyorum orijinal launcherın. 5 ayrı ekranla geliyor, onları bile istediğimiz gibi azaltıp çoğaltamıyoruz. Demekki saf android böyle birşey oluyormuş :)
Google ın launcherıni oneririm
GoOgle Asistan diye aratin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam GM Discovery ile aralarında hangi fark var ? gördüğüm kadarıyla işlemciler aynı. Fiyat-Özellik bakımından hangisi daha tercih edilebilir ? -
Merhaba, discovery ev arkadaşimda var, baya haşır neşir oldum diyebilirim. discovery çıkalı 1.5 yıl oldu. Artık eski bir cihaz diyebiliriz ki firma güncelleme desteğini kesti desek yalan olmaz. Kitkat, söz verilen tarihten aylar aylar sonra geldi ve o gelen de kitkat BETA idi ve çokça hata içeriyor. Tam sürüm geleceği söylendi ama yine aylardır tık yok. Özelliklerine gelirsek;Saf android sistemli olmadığı için 1GB ram ile yer yer takılmalar mevcut. Kamerası 8MP olmasına rağmen moto G'nin 5MP'lik kamerası daha iyi. Kullandığı chipset genellikle Çin malı telefonlarda kullanilanlardan ve eski. Grafik işlemcisi de eski, bu iki kötü özelliği yüzünden bazı güzel oyunlarda sıkıntı çıkarıyor,gelismeye açık değil. Pil gücü düşük, şarjı daha az gider. Kasası kalitesiz, sağlam değil. Kronik şarj soketi kırılması sorunu var, arkadaşımın 2 kere kırıldı durduk yere düşün. İlk çıktığı zamanlar fiyatına ve sunduğu ozelliklere göre güzel bir telefondu ama Moto G, T50 ve Asus Zenfone 5 çıktıktan sonra esamesi okunmaz hale geldi. Bu yüzden uzak dur diyorum.
Ek olarak kaliteden yoksun ve marka olarak telefon sektöründe başarısı olmayan cihazlara yanaşmanı tavsiye etmem.
İstek ve beklentilerini bilmiyorum ama moto g çoğu ihtiyacınızı rahatlıkla taşıyacak kalite ve özellikte. İlk mesajimdaki fotoğraflara rağmen kamera kalitesinden şüpheniz varsa veya yeterli gelmediyse, veyahut ekranı biraz daha geniş olsun ve kamerası daha iyi olsun istiyorsanız Asus Zenfone5'i öneririm fiyatı 700TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 4 Ekim 2014; 1:31:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yanıtınız için teşekkürler.Fikrimi değiştirmemi sağladınız.Peki 600-1000 lira arası hangi cihazları önerirsiniz ? Aklımda casper via v8 var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffffatihh -- 3 Ekim 2014; 23:57:02 > -
Arkadaşımda casper'ın son model laptopu var. Kullandım, 2 kere format attım, başıma bela oldu, marka hakkında çokça şikayet okudum. Düşün artık asıl sektöründe bile sorun çıkaran ürünlere sahip olan firma telefon sektöründe nasıl güven versin... Böyle vestel, casper, arcelik gibi markaların telefonlarından koşarak uzaklaş, ucuz Çin malı ve birbiriyle uyumsuz parçaları kullanarak az maliyetli telefonlar üretiyorlar, telefondan anlamayan tuketicilerin peşinde koşuyorlar.
Neyse sorunuza gelelim. 600-1000TL arasında Moto G(629TL), Asus Zenfone 5(700TL) ve Nexus 4(898TL)'ü öneririm.
Sizin beklentiniz ve bütçeniz nedir, ona göre tercihi kesinlestirebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 4 Ekim 2014; 0:07:00 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X