Şimdi Ara

Motorola MOTO G İnceleme ve Rehberi (5.1 Lollipop Geldi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
21
Favori
16.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ART de benimde şüphelerim vardı.Bugün ART den vazgeçtim.Diğer seçeneği seçtim.10 dk sonra vazgeçtim ve tekrar ART ye döndüm.Telefon yavaş geldi diğerinde.
  • Teşekkür ederim, konunun amacına ulaşıyor olması sevindirici.

ART, yakın zamanda gelecek olan android L ile varsayılan çalışma zamanı olacak.

ART'ye geçerseniz pil performansında bir miktar artış olacak. Bunun nedeni şu; dalvik'te bir uygulamaya her çıkıp tekrar girdiğinizde o uygulamanın kodlarını baştan yazar fakat ART ile bir uygulamayı açtığınızda kodlar bir kere yazılır ve öyle kalır, siz uygulamayı kapatıp tekrar açtığınızda ekstra bir enerji harcamaz. İşte pil performansındaki artışın sebebi basitçe böyle ifade ediliyor.

ART'ye geçildiğinde tarayıcı(chrome,firefox vs.), twitter, facebook, instagram, vine gibi uygulamalarda sayfayı aşağı doğru kaydırırken daha seri, akıcı olduğu fark edilir.

Tek dezavantajı; (artık çoğu uygulama ART ile uyumlu) bazı uygulamaların henüz ART ile uyumlu çalışmamasıdır. Aşağıdaki siteden kullandığınız uygulamaların uyumlu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz;

http://www.androidruntime.com/list

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 18 Eylül 2014; 0:07:05 >

• merhaba arkadaşlar,bende yeni aldım 627 TL'ye gelbial.com'dan bugün çok hoşuma gitti bendeki s3ü babama verdim bunu kullanıyorum sırf hızından ve akıcılığından dolayı.
  • Dostum senden birşey rica edeceğim.Devre dışı bıraktğın uygulamaların ekra görüntüsünü koyarmısın.B,rde asist kullanıyormusun?Hangi ayarlarda kullanıyorsun?
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Asist kullanmıyorum şuan.
     Motorola MOTO G İnceleme ve Rehberi (5.1 Lollipop Geldi) Motorola MOTO G İnceleme ve Rehberi (5.1 Lollipop Geldi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FikirLideri kullanıcısına yanıt
    Çok az devre dışı birakmissin. Ben 40 dan fazla bıraktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    40 tane ne var merak ettim, sen de atarsan iyi olur.
  • Slm.

Cihazı dün ART moduna almıştım.
    Crome uygulamasını dondurup opera yükledim.

Bu sabah servisle işe gelirken arka planda radyo çalıyordu. Opera ile webde gezerken iki defa (20 dakika arayla) dondu ve kendini resetledi.

ART'tan olabileceğini düşünerek Dalvik'e aldım tekrar, sonrasında sorun olmadı.

Muhtemelen opera ART ile uyumlu değil diye düşünüyorum.

Sen de Chrome'u dondurmuşsun, web uygulaması olarak ne kullanıyorsun?
  • isoomail kullanıcısına yanıt
    Opera Mini ,ART modu ile uyumlu değil. Diğerinde sorun yok.

Üstteki listeden uyumlu olan, olmayan uygulamalara bakabilirsin.

Ben Firefox kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FikirLideri

Opera Mini ,ART modu ile uyumlu değil. Diğerinde sorun yok.

Üstteki listeden uyumlu olan, olmayan uygulamalara bakabilirsin.

Ben Firefox kullanıyorum.

Normal Opera kullanmıştım. ART ile uyumluysa arka arkaya böyle reset atması çok ilginç. Çünkü sadece arka planda radyo ve ön planda web gezintisi yapıyordum. Cihazda ısınmanın esamesi bile yoktu.

Neyse, az sonra tekrar ART'a geçiş yapayım, akşam serviste yine radyo dinlerken Firefox ile sorun yaşayacak mıyım bakalım.

• ilk mesajda grip shell geçtiği için için buraya yazıyım istedim, belki almak isteyen olur....

elimde hic kullanılmamış durumda grip shell var satılık. 2 tane getirtmiştim birini ben kullanıyorum çok sağlam bişey oluğu için ikinciyi kullanmaya fırsat bulamayacağım gibi o sebeple satıyorum, rengi açık yeşil...

ikinci el linki
  • quote:

40 tane ne var merak ettim, sen de atarsan iyi olur.

Mobilden atiyorum. İnşaallah olur.

Motorola MOTO G İnceleme ve Rehberi (5.1 Lollipop Geldi) Motorola MOTO G İnceleme ve Rehberi (5.1 Lollipop Geldi) Motorola MOTO G İnceleme ve Rehberi (5.1 Lollipop Geldi)

Valla hepsini devre dışı bıraktım. Kullandıkça hatalar çıkarsa tekrar devreye sokarim. Şimdilik bir problem yok.
     Motorola MOTO G İnceleme ve Rehberi (5.1 Lollipop Geldi) Motorola MOTO G İnceleme ve Rehberi (5.1 Lollipop Geldi) Motorola MOTO G İnceleme ve Rehberi (5.1 Lollipop Geldi)

• Güzel konu olmuş benim ilk android telefonum Samsung wave den sonra çok keyifli geldi. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkür ederiz. Ben zaten o gelişmiş wifi ayarlarındaki bütün işaretlilerin kaldırılmasını yazmıştım ilk sayfadaki pil tasarrufu için yapılacak ayarlar kısmında. Sizin için parantez içinde bunun çok önemli olduğunu belirtirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konuyu da o kadar okumuştum. Nasıl gözümden kaçmış. Sabah kalkiyordum şarj %10 boşalmış deli oluyordum. Telefondan sogumustum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Konuyu da o kadar okumuştum. Nasıl gözümden kaçmış. Sabah kalkiyordum şarj %10 boşalmış deli oluyordum. Telefondan sogumustum.

Bunu yaptığımıxda telefon uykudayken örneğin whatsapp bildirimi falan gelmez. O zaman sorun olmayacak mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada evet, ben "tik"leri kaldırın dedim, "uykudayken kablosuz'u açık tut" ayarı "her zaman" olmalı çünkü dincerZ'in dediği gibi ekran kapalyken whatsapp bildirimleri falan gelmez. O yüzden o ayarı "hiçbir zaman" yapmanızı tavsiye etmem.
  • quote:

Bu arada evet, ben "tik"leri kaldırın dedim, "uykudayken kablosuz'u açık tut" ayarı "her zaman" olmalı çünkü dincerZ'in dediği gibi ekran kapalyken whatsapp bildirimleri falan gelmez. O yüzden o ayarı "hiçbir zaman" yapmanızı tavsiye etmem.

Whatsaap ile pek işim yok.

• quote:

Bu arada evet, ben "tik"leri kaldırın dedim, "uykudayken kablosuz'u açık tut" ayarı "her zaman" olmalı çünkü dincerZ'in dediği gibi ekran kapalyken whatsapp bildirimleri falan gelmez. O yüzden o ayarı "hiçbir zaman" yapmanızı tavsiye etmem.

Tekrar düşündüm de bu bana özel bir durum. O yüzden dikkate almayın. İnsanlar sosyal medyayı aktif takip ediyorlar. Bu sorun olabilir.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.