Şimdi Ara

Motorola Moto G Kılıfı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
7.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Motorola Moto G telefonum için epey bir araştırdıktan sonra Türkiye' de silikon kılıf bulamadım. Bu yüzden yurtdışından 10 tane getirtiriyorum. Elimde 9 tane fazla kalacağı için ilgilenen arkadaşlar lütfen mesaj atın.
     Motorola Moto G Kılıfı

• ben de ne jelatin ne kılıf bulamadım piyasada. 1-2 yerden daha haber beklioyorum olmazsa seninle bağlantıya geçelim

birde aslında şu orjinal kılıfı çok istiyorum ama nerden bulunur ki..

http://www.androidheadlines.com/wp-content/uploads/2013/11/Flip-Case.jpg
  • uzeyear U kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı sitelerde gördüm bu kılıfı ama gelmesi nerden Baksan 1 ay sürer ve orijinal değil yan sanayi
    Motorola bir samsun veya iPhone değil. Bunlar kadar ülkemizde satilmiyor ve bu yüzden aksesuar çeşitliliği ve bolluğu olmaz. O kapak gelirmi gelmezmi belli olmaz
  • telefonu satan teknosa mediamarkt bimeks falan getirirler heralde 3-5 tane diye umuyorum .. ekran filmi kılıf falan..
    3-5 kılıf getirmezler. Öyle büyük firmalar çok getirmek zorundalar. Ama talep az olacağından dolayı getirmezler. Git bak bakalım o büyük mağazalara Samsung ve iPhone dan başka kılıf satıyorlar mı? Satmıyorlar o markalardan başka marka çünkü az talep olacağından dolayı hem rafta yer kaplayacağınd
    an hem de satışı yavaş olacağından kâr oranı düşük olur. Bu yüzden asla satmazlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lanet olsun diyelim o zaman...
    insana resmen başka marka almayın demeye getiriyorlar..
    Aynen öyle. Tüketicileri aynen böyle yönlendiriyorlar iste
  • arkadaşım merhaba ben bu telefonu almak istiyorum ama Discovery ile motorola moto g arasında kaldımda seninde bi görüşünü almak istedim fikirlerini paylaşırsan sevinirim.Bende renkli kılıflardan bulamadım.Eğer motorola alırsam büyük ihtimal renkli kılıf gelene kadar senden kılıf alıp idare etcez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor6 -- 6 Şubat 2014; 13:18:40 >
  • Zagor6 Z kullanıcısına yanıt
    Zagor ben telefondan o kadar iyi anlayan biri değilim. telefonda mesaj bile çekmem sadece çift hatlı olsun görünümü güzel olsun diye bu telefonu aldım. internette baya hızlı olduğunu söyleyebilirim. bu arada kapak olarak farklı renklerden istedim eğer öyle yollarlarsa sana kırmızı, beyaz ve mavi dende gönderebilirim.

Daha önce gm kullandığım ve çok problem yaşadığım için asla gm almam. Telefonun ömrü 1 sene gitti gitmedi 3-4 sefer servise gönderdim. sonunda lanet olsun dedim çöpe attım. Ama şimdiki telefonları nasıldır bilemem. Forum da telefonlardan çok iyi anlayan insanlar var bence onlardan fikir almalısın.
  • Saol arkadaşım resimlerdeki kapaklardanmı acaba ?
     Motorola Moto G Kılıfı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor6 -- 6 Şubat 2014; 16:13:07 >
  • Zagor6 Z kullanıcısına yanıt
    Hayır o kapaktan değil. Ben bu işin ticaretinide yapmıyorum bunu belirtmek isterim. Sadece kendi beğendiğim modeli satın aldım. Birkaç kılıfı ben kullanacağım ama gerisi bir işime yaramayacak. O yüzden buraya yazıyorum ilgilenen olursa verebilirim diye ;) Ya 10 adet siyah gelecek ya da 6 siyah, 2 beyaz (2 tip), 1 kırmızı ve 1 mavi gelecek.
     Motorola Moto G Kılıfı Motorola Moto G Kılıfı Motorola Moto G Kılıfı Motorola Moto G Kılıfı Motorola Moto G Kılıfı

• Hocam eğer getirtirsen Mavi yada kırmızı yada Siyahtan 1 adet alacağım. Haberin olsun .

telefonu aldım çok hoşuma gitti . Buradan bakabilirsiniz. :http://forum.donanimhaber.com/m_87621544/tm.htm
  • T.A.T.U kullanıcısına yanıt
    Tamam T.A.T.U. özelden mesaj atarım geldiği zaman
  • bulamadım bulamadım :( arkadaşım Almanyada bile bulamadı..

Ben de siyahtan isterim dostum
    Tamam arkadasim. Geldiğini zaman haber vereceğim ilgilenenlere
  • bu arada ekran jelatini yok malum. Bulamayan arkadaşlar bulana kadar htc desire 500 jelatini işinizi görecektir..
    Valla ben telefonu ilk aldigim zaman üzerinde bulunan jelatini kullaniyorum hala. Telefonun üzerindeki jelanitin üzerindeki yazıları kolonya pamuk formülü ile yokedebilirsiniz. Bilginiz olsun

Ayrıca bulamazsam ekran filminde yurtdisindan getirtecegim
  • Atalay80 A kullanıcısına yanıt
    iyi fikirmiş ama artık çok geç :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.