istersen video ya da bi bak adam kullanıyo orda hızını anlarsın biraz .
quote:
Orjinalden alıntı: caferkaya
istersen video ya da bi bak adam kullanıyo orda hızını anlarsın biraz .
peki eski roma göre görünüm dışında çok büyük bir fark varmı ?
bana daha kullanışlı geldi. javalarıda çalıştırıyor bişey yüklemeden. genel itibari ile aynı sonuçta aynı cihaz ama işte daha güzel bana olmassa dönebilrsin eskisine
Tamam dostum sağolasın bilgiler için yükledikten sonra beğenmezsem eski oma dönerim artık.
şimdi yeni romu yüklüyorum fakat imei kısmı boş görünüyor programda normalmi bu durum ? yani imei silinmesin. acil cevap ?
bişey olacagını sanmıyorum. ben 2 kere rom yükledim sorun olmadı.
quote:
Orjinalden alıntı: heartless
Koşullu çağrı yönlendirme uyarısı ; Turkcell ya da başka bir operatörde kimaramış, sekreter gibi şebeke hizmetleri etkinse görebilirsin. Normal birşey.
Tamam ama her arama yaptığımda bu geliyor ve ben kapatmadan kapanmıyor sizlerdede aynısı varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: caferkaya
bişey olacagını sanmıyorum. ben 2 kere rom yükledim sorun olmadı.
tamam dostum yükledim çok şık oldu eskisiden daha iyi görünüyor ana menü ekranındaki slide olayı çok güzel. türkçe dil dosyasını nerden indirdin onu da yüklersem tamamdır.
Türkçe dil dosyasını burada paylaşalım arkadaşlar herkes ulaşsın
caferkaya
gönderdiğin linkte bir çok cihaz için var ama moto q yazmıyor. acaba ordaki wm 6.1 için olanlar buna uyarmı. yada sana zahmet upload edip linki burada yayınlarmısın ?
Bu arada yüklediğiniz ROM'da klavyedeki kamera tuşuna basınca Internet Explorer açılıyormuş.
////// BUG LIST 12/01/2009 \\\\\\ #1 - In keypad the camera button when clicked opens internet explorer. (waiting for fix)
quote:
Orjinalden alıntı: Evolution
Bu arada yüklediğiniz ROM'da klavyedeki kamera tuşuna basınca Internet Explorer açılıyormuş.
////// BUG LIST 12/01/2009 \\\\\\ #1 - In keypad the camera button when clicked opens internet explorer. (waiting for fix)
Yok dostum öyle bişey kamera tuşuna bastığımda kamera çalışıyor.
düzeltilmi,ş falan yazıyor. ayrıca bende bastım camera açıldı. yalnız kalvyenin ışıklarının yanmadıgını fark ettim. neden öle acaba. biyerden düzeltiliyor mu?
Shift ve Alt tuşuna basınca diğer karakterler çıkıyormu peki dostum sende?
herşey ii güzel shift ve alta basınca diyer karakterler bende çıkmıyor demin yazmıştım. bide klavyenin ışıkları yanmıyor... biliyor musunuz acaba neden diye...
düzeltilmi,ş falan yazıyor. ayrıca bende bastım camera açıldı. yalnız kalvyenin ışıklarının yanmadıgını fark ettim. neden öle acaba. biyerden düzeltiliyor mu?
klavyenin ışıklarını ekran ışığını kapama tuşuyla açabilirsin space tuşunun iki solundaki tuş ile.
Bi tek diğer karakterlerin yazımı sorunu var sanırım ?
quote:
Orjinalden alıntı: Evolution
Bi tek diğer karakterlerin yazımı sorunu var sanırım ?
a tuşunun altındaki tuşa bir kez basınca klavyedeki diğer karakterleri de yazabiliyorsunuz
Arkadaşlar merhaba bende yeni bir moto q kullanıcısıyım bu cihazı almamdaki ana sebep işim gereği sürekli word ve exel kullanmamdı fakat ikisinide kullanamıyorum bilgisayarımdan attığım exel dosyalarını açtıktan 2 sn sonra hata veriyor ve kapanıyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim bunun dışında herşeyi ile süper bir alet verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor.