arkadaşlar bi kaç kişinin yazdığı gibi gps ile bağlantı sorunu bende de mevcut yaklaşık 15 saat uğraştım. master reset attıktan sonra navigaysyon gayet guzel çalışıyor ama baktım ki pc ile senkronize yaptıktan sonra navturk yazılımı bi daha hiç bi şekilde gps cihazına bağlanamıyor. bu sorunu başka yaşayan veya çözen arkadaş varmı
İnceleme için teşekkürler bende bir tane moto Q edindim bugün
Bir hafta oldu. Navturk aktivasyon kodu göndermedi. Yardımcı olacak biri yok mu?
Eğer yükleyen var ise wm6.1 versiyonu nerden indirebiliriz ? Acil yardım.
quote:
Orjinalden alıntı: gzdmt
Bir hafta oldu. Navturk aktivasyon kodu göndermedi. Yardımcı olacak biri yok mu?
mailiniz ulaşmamış olabilir bi daha atın teyit için ardından arayın
Senkronizeden sonra veya önce herhangi bir sorun yaşamadım her denediğmde de bağlanabildim. Sıkıntı yok.
Merhaba arkadaşlar bende aldımda bikaç sorunum var bluetooth usb ile internete girebilrmiyim birde arama yaparken bi uyarı cıkıyor onu nasıl iptal edebilirim? telefon yonlendirilmesi aktif gibi bi uyarı?
A conditional call forwarding is active uyarısı alıyorum napmam lazım??
Koşullu çağrı yönlendirme uyarısı ; Turkcell ya da başka bir operatörde kimaramış, sekreter gibi şebeke hizmetleri etkinse görebilirsin. Normal birşey.
arkadaşlar wm6.1 ben yükledim çalışıyor. türkçe yamasınıda bulup kurdum ama tek sorunum türkçe karakterler falan çıkmıyor yani yazamıyorum öle bi secenek yok. ben bulamamışta olabilirim. bilen arkadaş var mı.
arkadaşlar wm6.1 ben yükledim çalışıyor. türkçe yamasınıda bulup kurdum ama tek sorunum türkçe karakterler falan çıkmıyor yani yazamıyorum öle bi secenek yok. ben bulamamışta olabilirim. bilen arkadaş var mı.
bende bunu arıyordum sağol dostum nasıl yüklediğini de anlatırmısın bende hemen yüklemek istiyorum. birde modlanmış rom mu bu yoksa orjinal mi ?
anlatımı nı rom la beraber anlatmışlar. ingiliz ce pdf dosyası var çok güzel anlatmışlar resimli bir şekilde. bende ilk defa yükledim. sen resimlerdekinin aynısını yap türkçe dil paketinide googleden arattır bulursun. bide orjinal deil sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: caferkaya
anlatımı nı rom la beraber anlatmışlar. ingiliz ce pdf dosyası var çok güzel anlatmışlar resimli bir şekilde. bende ilk defa yükledim. sen resimlerdekinin aynısını yap türkçe dil paketinide googleden arattır bulursun. bide orjinal deil sanırım.
peki cihazda her özellik çalışıyor mu bazen bu tip romlarda bazı özellikler çalışmaz. cihazda herhangi bir yavaşlama oldu mu ?
çaılştımadıgım özelligi yok gibi. yorumlardan anladıgım kadarı ile de çok şikayette yok. genel itibari ile ii yani. ben sadıce alt sonra shift te basınca karakterler çıkıyordu ama şimdi basıyorum çıkmıyor. acaba wm6.1 nın özelligi mi farklı bilemiyorum.... haaaa bide çok yavaşlamadı cihaz. hatta yavaşlık hissetmedim sen deyince bakmak geldi aklıma :-)
quote:
Orjinalden alıntı: caferkaya
çaılştımadıgım özelligi yok gibi. yorumlardan anladıgım kadarı ile de çok şikayette yok. genel itibari ile ii yani. ben sadıce alt sonra shift te basınca karakterler çıkıyordu ama şimdi basıyorum çıkmıyor. acaba wm6.1 nın özelligi mi farklı bilemiyorum.... haaaa bide çok yavaşlamadı cihaz. hatta yavaşlık hissetmedim sen deyince bakmak geldi aklıma :-)
tamam üstadım sağolasın yardımın için bende şimdi romu indiriyorum az sonra çakarım cihaza. bu arada türkçe dil paketinin linkini bana pm den gönderebilirmisin. tekrar teşekkürler. Bende kurunca izlenimlerimi paylaşırım. Bu arada eski roma dönmek istersek yine aynı şekilde yapabiliriz umarım.