Şimdi Ara

MOTOROLA MOTO Q İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
27.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iGO kurmayı denediniz mi? sırf navi için 614c yanına alınabilir aslında. Fiyatı çok uygun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 16 Şubat 2009; 21:19:36 >
  • Evet bu cihaza alternatif olarak i600 modeli de alınabilir hatta i600'de Wi-Fi ve 3G de var bildiğim kadarıyla.iGO kurmayı denemedim eğer uyumlu bir versiyonu varsa kurup deneyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evolution

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Bildiğim kadarıyla sorulan soruları cevaplayayım.

@hot_sauce Wi-Fi bağlantı için SDIO Wi-Fi kartlar var bunlardan almak gerekiyor.Kart maalesef heryerde bulunmuyor.Gittigidiyor gibi gibi sitelerde satılıyor.Daha önce görmüştüm.Fiyatı marka ve kalitesine göre değişiyor 50-100 TL arası bir fiyata bulabilmek mümkün.www.dealextreme.com sitesinde de bu kartlardan satılıyor ayrıca.Oraya da bakabilirsin.Eğer SDIO Wi-Fi kartı miniSD kart slotuna takmak istersen mecburen hafıza kartını çıkarmak gerekiyor.

@sungur 13 Evet 240 saat gayet güzel bi rakam.Candlelight adlı program ile ekran parlaklığını da kısmak ayrıca mümkün.Böylece bekleme saatini daha da uzatabiliyoruz.

hocam emeğin ve ilgin için teşekkür ederim. tasarıma hayran kalıp siparişimi verdim. şu wifi olayını çözmek lazım tabi. ama bir süre wi fi siz idare edebilirim sanıyorum . ama dahili bellek de çok değil bir wi fi bir sd kart takıp çıkarmak biraz sıkıntılı olacak. hem hafıza kartı hem de wifi çipi olna bişey çıkar işalah :) çok şey mi istedim ne. neyse ben de artık moto q luyum. önce tadını çıkartmam laızm

• Hayırlı olsun hot_sauce güle güle kullan cihazını
  • Arkadaşlar çok acil orjinal rom lazım nasıl bulabilirim?
  • Motorola Software Update programı ile orjinal romu yükleyebilirsin dostum.
  • Moto Q'nuzun orjinal yazılımı aşağıdaki ile aynı mı ?

Q_GSM_01.05.45.01P_R1_SMR300_G_11.60.38I_BP
  • Evet orjinal ROM yani Turkcell'in ROM'u yazdığın gibi heartless.
  • Bu rom 3 aydır terminoloji topiğinde mevcut, bilginize :)
  • Sizler için aradım buldum arkadaşlar işte orjinal ROM Teşekkürler heartless

https://rsddownload.motorola.com/download/Q_GSM_01.05.45.01P_R1_SMR300_G_11.60.38I_BP_SVN10_GCZDRWN000HGMW01D_secure_4044173542_1FF.sbf.gz

Bu arada stabil bi 6.1 de bulsak çok iyi olacak üstadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution -- 17 Şubat 2009; 22:18:32 >

• çok güzel bir inceleme olmus tesekkürler.
  • Hızlı bir şekilde not almanızı sağlayan bir program.Ayrıca notlarınıza resim de ekleyebilirsiniz.

http://rapid-share.com/files/127382327/One_Note_Mobile.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution -- 19 Şubat 2009; 11:56:39 >
  • @Evolution,

Mümkünse Moto Q ile açık havada çektiğin birkaç foto ve video örneği paylaşırmısın ?
  • Aramalarım sırasında navigasyonun internet üzerinden çalıştığı ve indirdiği veri oranında ücretlendirildiği yazılıyordu. Doğru mu? almayı düşünüyorum da... bu olayın aydınlanmasıını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hada -- 19 Şubat 2009; 21:29:27 >
  • Navturk programını kurduğumuzda Türkiye haritası hazır yüklü olarak geliyor.O yüzden herhangi birşey indirme söz konusu değil.GPS tamamen ücretsiz kullanılıyor.

@heartless Fotoları en kısa sürede ekleyeceğim.
  • Gerçekten güzel bir inceleme olmuş...Elinize emeğinize sağlık...Fiyatı ve özellikleri ile bu tip cihazları kullananlar için çok iyi bir fırsat...
  • incelemeniz için teşekkürler, elinize sağlık, sizin sayenizde cihazı satın aldım!
    ancak bi problemim var.
    msn e ve internete bağlanabildiğim halde bir türlü outlook kullanamıyorum.
    yani bilgisayarımla ( ki ofice 2007 yüklü) eşitleme aşamasında hata veriyor
    bilgisayarımdaki mailleri ve randevuları aktardı ancak mail gönder - al yapmıyo,
    outlook parolamı da sürekli değiştirme eğilimi gösteriyor.
    outlook kurulumu yapabilecek biryere yönlendirirsenizz çok sevinirim.
    büyük ihtimalle ilk defa wm kullanan birisi olarak bişeyleri atlıyorum
    ama saatlerdir uğraşıorum, her an elimde kalabilir cihazzz....
    önerilerinizi bekliyorum.
    teşekkürler.

• Mail hesaplarımda Live ve Gmail kullandığım için Outlook olayına hiç girmedim o yüzden yardımcı olamıyorum.Fakat kullanan arkadaşlar varsa sorununuza çözüm bulabilirler.
  • bu navturk acaba köy yollarında da verimli çalışıyor mu yoksa sadece ana güzergahlarda mı?
    benim işim gereği kırsal alanda yol almam gerebiliyor ve navigasyona çok ihtiyaç duyuyorum.
    bu konuda ben aydınlatabilirseniz cihazı almayı düşünüyorum.
  • özellik ve fiyat bakımından oldukça iyi olan ürünü birebir incelemek istedim. (neredeyde HPden alıyordum) ürün benim kanaatime göre malzeme kalitesi ve estetik olarak bir fecaat
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.