Motorola'nın Moto Z modelini daha önce paylaşmıştık. Şimdi ise bu modelin bir üst versiyonunu anlatalım. Bu versiyonda özellikler biraz daha gelişmiş ve kalınlık artırılmış. Bir üst modelinin kalınlık artarak çıkması sanki özellikle "Biz istersek çok ince telefonda yapabiliyoruz ama kalın yaparsak pil daha uzun ömürlü olur seçim sizin." dermiş gibi. Kamera özellikleri de bir hayli yükselen yeni versiyonu ayrıntılı olarak incelemek isteyenler için ayrıntılı anlatımı paylaşıyorum.
Yeni Moto Z mi Moto Z Force mi alınır? diye sorarak sözü sizlere bırakalım. Cevaplarınızı bekliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: berkayevren
Motorola'nın Moto Z modelini daha önce paylaşmıştık. Şimdi ise bu modelin bir üst versiyonunu anlatalım. Bu versiyonda özellikler biraz daha gelişmiş ve kalınlık artırılmış. Bir üst modelinin kalınlık artarak çıkması sanki özellikle "Biz istersek çok ince telefonda yapabiliyoruz ama kalın yaparsak pil daha uzun ömürlü olur seçim sizin." dermiş gibi. Kamera özellikleri de bir hayli yükselen yeni versiyonu ayrıntılı olarak incelemek isteyenler için ayrıntılı anlatımı paylaşıyorum.
Yeni Moto Z mi Moto Z Force mi alınır? diye sorarak sözü sizlere bırakalım. Cevaplarınızı bekliyoruz.
Motorola Moto Z Force özellikle bu serisi dehşet.... Ama türkiyede malesef satışı yok
Siteniz hayırlı olsun bu arada Türkiye'ye gelicek.
Teşekkür ederiz. Biz de Türkiye'ye çıkmasını bekleriz fakat kesin bir açıklama bulunmuyor maalesef.
Merhaba moto z play için kasım ayı deniyor da, moto z force için bir tarih belli mi acaba ? Lenovo vibe p2 de ocak ayında çıkacak deniyor her ne kadar aynı segment olmasa da herkesin snapdragon 820'ye ihtiyacı olduğunu düşünmemekle lenovo ve moto aynı firma olduğundan gerçekten merak ediyorum bu telefonları türkiye pazarına sürecekleri tarihleri.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme