Şimdi Ara

Motorola Motoluxe 'Motorox Rom' Kurulum Anlatım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
16.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KibritVsÇakmak

quote:

Orijinalden alıntı: durdusinan

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar videoyu çektim hatayı aldığım yardımalrınızı bekliyorum http://youtu.be/VX51lFLedoU

yardım please !!!

Hocam videoda telefon görüntüsü yok. Hani USB VİDEO AYGITI nı açıyorsun ya orada siyah bir ekran var bir şey gözükmüyor yani.
    Hataya gelince neden öyle bir hata alıyorsun bilmiyorum. Bulursam bir şeyler buradan paylaşırım.

aynen görüntü niye çıkmamış bilmiyorum ama o zaten önemli değil normal atıyorum dosyayı hafıza kartında var yaniböylede hata veriyo.

Hocam internet bağlantın varsa kes telefonda. Hatta her şeyi kapat, hattı çıkart öyle dene. Yani telefonun dışarı ile bağlantısı kalmasın.
    Arkadaşım internete bağlanmak istiyorsa o yüzden olabilir dedi.

Kardeşim zaten öyle denedim rehber silinmesin diye internete bağlı değildi

Bilmiyorum hocam neden öyle oluyor. Bir şeyler bulursam bilgilendiririm.

o bat. lı dosyanın bi üst sürümü çıkmış bide onlamı denesem

• Öncelikle anlatım için teşekkürler. Sorunsuz uygulandı. Yalnız, orjinal rom'daki haberler ve hava durumu widget'ı bu rom'da yok. Google Store'da aradım ama bulamadım. Bu widget'ı nasıl yükleyebiliriz? Teşekkürler...

Motorola Motoluxe 'Motorox Rom' Kurulum Anlatım.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar videoyu çektim hatayı aldığım yardımalrınızı bekliyorum http://youtu.be/VX51lFLedoU

yardım please !!!

Usb hata ayıklama modunda olmalı ve motorox.romu hafıza kartında klasör içine atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system78

Öncelikle anlatım için teşekkürler. Sorunsuz uygulandı. Yalnız, orjinal rom'daki haberler ve hava durumu widget'ı bu rom'da yok. Google Store'da aradım ama bulamadım. Bu widget'ı nasıl yükleyebiliriz? Teşekkürler...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilityflow.animatedweather.free&feature=search_result

Yukarıdaki widget güzel ben kullanıyorm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Melebek

quote:

quote:

yardım please !!!

Usb hata ayıklama modunda olmalı ve motorox.romu hafıza kartında klasör içine atın.

hata ayıklama modundaydıda mesela hafıza kartında hangi dosyaya atıyım

• ya bir sorum olcak şimdi ben telefonu bir kackere düşürdüm. Telefonun artık kamerası kulaklık girişi calismiyor bazen sensör calismiyor en sinir olduğum şey kilitlenmesi telefonun sinir oluyorum. Şimdi garanti bunu alırmi telpa garantisi var goldan aldım. cihaz motoluxe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: autokitvssagat

ya bir sorum olcak şimdi ben telefonu bir kackere düşürdüm. Telefonun artık kamerası kulaklık girişi calismiyor bazen sensör calismiyor en sinir olduğum şey kilitlenmesi telefonun sinir oluyorum. Şimdi garanti bunu alırmi telpa garantisi var goldan aldım. cihaz motoluxe

Düşürme vs durumlarında sanırım garanti kapsamına girmiyor. O yüzden telpa ya geri gönderecektir ya da parça değişimi için para isteyecektir.
    Sensör hatası gerçekten çok iğrenç bir hata. Benim telefonda da oluyordu. İnsanı çıldırtan bir durum.

ama telefon O kadar sert düşmedi yere çok kısa yerlerden. telefondan soğudum ya valla. telefoncuya versem yapar mı?. sensörün çözümü yok mu ya

• tamam. valla telefondan soğudum ya kamera yok kulaklık girişi calismiyor bune ya golda mail atsam olur mu? kulaklık aldım takamiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

yardım please !!!

hata ayıklama modundaydıda mesela hafıza kartında hangi dosyaya atıyım

Downloads klasörüne atıyordum ben :)

• Beyler inanmicaksınız ama android 4.2 buldum motoluxeye
  • quote:

Beyler inanmicaksınız ama android 4.2 buldum motoluxeye

göster inananılım. ozaman :)

• quote:

Orijinalden alıntı: premios

quote:

Beyler inanmicaksınız ama android 4.2 buldum motoluxeye

göster inananılım. ozaman :)

temaymışş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1our1o

tamam. valla telefondan soğudum ya kamera yok kulaklık girişi calismiyor bune ya golda mail atsam olur mu? kulaklık aldım takamiyorum
    quote:

2- Motorox rom : ROM!
    SD kartın içine Romu .rar .zip halinde atıyoruz klasör halinde atmamak önemli.
    Bu kısmı anlamadım SD karta dosyanın içindeki bütün dosyaları mı atıyoruz bir de SD kart pc de gözükmüyor nasıl atacağız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

quote:

Bu kısmı anlamadım SD karta dosyanın içindeki bütün dosyaları mı atıyoruz bir de SD kart pc de gözükmüyor nasıl atacağız ?

rar dan çıkarmadan atıyosun telefona yani dosya falan değil rr olarak atıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durdusinan -- 28 Ocak 2013; 16:58:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

quote:

rar dan çıkarmadan atıyosun telefona yani dosya falan değil rr olarak atıyosun

Tamam teşekkür ederim hallettim şuan back up yapıyor.
  • quote:

quote:

Öncelikle anlatım için teşekkürler. Sorunsuz uygulandı. Yalnız, orjinal rom'daki haberler ve hava durumu widget'ı bu rom'da yok. Google Store'da aradım ama bulamadım. Bu widget'ı nasıl yükleyebiliriz? Teşekkürler...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilityflow.animatedweather.free&feature=search_result

arkadaşlar birşey sormak istiyorum bende motorox rom kullanıyorum sorunsuz çalışıyor ama kafama takılan birşey var ram kullanımı 176 kull. 22 boş diyor bu cihaz kaç ram kafam karıştı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hm1506

quote:

quote:

arkadaşlar birşey sormak istiyorum bende motorox rom kullanıyorum sorunsuz çalışıyor ama kafama takılan birşey var ram kullanımı 176 kull. 22 boş diyor bu cihaz kaç ram kafam karıştı?

NORMALDE NETTE TELEFONUN ÖZELLİKLERİNE BAKTIĞINDA RAM 512 MB GÖRÜNÜYOR BEN CUSTOM ROM HİÇ KURMADIM BENDE KULLANILAN 153 BOŞ 200 GÖRÜNÜYOR MESELA BEN SADECE FORUMDA KONUSU OLAN MOTORALANIN YAYINLADIĞI UPDATEİ YAPTIM

• quote:

Orijinalden alıntı: Panzeraction

motoluxe'üme rom atmaya başlıyorum sonuçları yazarım

iyi olur ustam ben henuz kurmayi goze alamadim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

quote:

motoluxe'üme rom atmaya başlıyorum sonuçları yazarım

iyi olur ustam ben henuz kurmayi goze alamadim

Şuan root ettim gayet güzel. Herhangi bir sorun çıkmadı

hocam ram kullanimi bosta ve kullanilan ne calisan hizmetlerden bakabilirmisin bide launcer kullaniyormusun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.