Suv araç önerisi ××Güncel××
Merhaba arkadaşlar aracımı sattım suv araç arıyorum.Gerekirse arkaya bir kişi atabilecegim yani.Az yakan uygun yollu araç bakıyorum.Aklımdaki modelleri yazdım sizinde aklınıza gelen az yakan araç varsa degerlendirelim isterim.
Bütçe 600 civarları yani 2008-2012 civarları bakıyorum
Hyundai sante fe
Mitsubishi asx
Kia sportage
Nissan qasqai
Freelander 2
Tiguan
Jeep patriot 2.0
Mokka
Peugeot 3008
Kablo bağlantısı yardım ! tavan vantilatörü
Merhaba arkadaşlar tavan vantilatörü başka evden söktüm bi tuşu bozuktu kırılmış onun kablolarını söktüm direk baglamak için fakat tıkandım :D yardım bekliyorum sizlerden.6 kablo boşta kaldı.2. fotodaki kablolar enerjiye giden kablolar potansiyometre takmadan direk bağlicam hangi iki kabloyu birleştiricem bide.
Buzdolabı su akıtması
Merhaba buzdolabinin alt kismindan su akiyor içini açtim don şeklinde alt kanaldaki isiticiyi degiştirdim ve gene ayni sorun var gene don yapti bikac gun sonra sorun nedir acaba hangi parcalar daha degismeli 5094 nfg modeli tıkanıklık kontrolunude yaptim tikaniklik yok su asagiya direk iniyor
Buzdolabı su akıtması
Merhaba 5094 nfg buzdolabim su akitiyor sebzeligin oraya birikiyor tıkanık diye fişi cektim su doktum gayet açık.Rezistansta değişti gene aynı.başka neyden olabilir sensorlerimi degiştireyim
Site Güvenirmi **
ilanyerimiz.com diye bir site var ve sahibinden gibi para guvende sistemi var.sizce guvenlimidir googlede hicbir bilgi yok alisveris yapan varmi.
Sizce bu site güvenilir mi ?
ilanyerimiz.com diye bir site var ve sahibinden gibi para guvende sistemi var.sizce guvenlimidir googlede hicbir bilgi yok alisveris yapan varmi
Laptopun jak girişi yuzunden hoporlerden ses gelmiyor
Merhaba arkadaşlar laptopun jak girişi kirikti mikrofondan ses gelmiyordu bende jak girişini yerinden komple söktüm ve şuan mikrofon calisiyor hoporlerden ses gelmiyor.jak girişlerine kisa devre yaptim sesin uclarini bulmak icin çaldi hoporler hemen gitti sonra artik kisa devre yapsamda ses gelmiyor sanirim yeni parcayi taksamda ses gelmicektir napmaliyim nasi dahili hoporleri calistirmaliyim
6A8* malzeme bulamiyorum smd yardim lutfen
merhaba elimde kartlar var bozuk olan voltaj regulatoru 6 bacakli internetten alcam bulamiyorum ustundekiyle cikmiyor nasil bulurum muadilini felan nedir bu 6a8
Devre Elemanları nasıl bulunur YARDİM
merhaba yanık malzemenin aynisinden alcam ama ne oldugunu bilmiyorum yazisindan internette cikmiyor ne diye arastirmam lazim siparis edicem ama cikmiyor.smd voltaj regulatoru//elimde 2 kart var bi modelinde fotodaki gibi yaziyor bi modelinde ise ustunde A8BP yaziyor.
Elektronik kart sorun nerde olabilir
Merhaba arkadaşlar elimde eski ve yeni kart var ikisinden karşılaştırarak olcuyorum enerji veremiyorum elektronik bilgim fazla degil.2 tane arızalı kartım var ve kartlar tır soğutmasına ait bi kart.biri dereceleri karıştırıyor biri ise enerjisi kesiyor ölçüyorum bişe bulamıyorum sorun nerde olabilir acaba.(revision yazan eprom degişti sorun aynı)
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 96
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.001 (Bu ay: 74)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware