Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sakın piyasada bolca bulunan 2003 versiyonlarını kurmayın, ya da bir görmek için kurun ama en fazla 2 gün dayanırsınız.. Pili emiyor...

Telefonu aldığım gün kurdum o günden beri öyle böyle birsürü şey denedim. En fazla 16 saati gördüm. Geçen geçe 24 de şarjdan alıp sabah pilinin bittiğini görünce pes ettim ve 2002 generic kurdum. Kurduktan sonra şarjdan alalı 14 saat doldu , 6 dk divx izledim, 5 dk tel, 10dk worms oynadım. Pil %83 de.. Daha ne olsun

2003'e geçmemekle neler mi kaybediyoruz;

- Cleartype özelliği gidiyor. Yani karakterler köşeli gözüküyor yuvarlak hatlar kayboluyor..
    - .NET desteği gidiyor. Ancak henüz çok gerekli bulduğum ve çalıştıramadığım bir program olmadı
    - SIM'deki numaraları gizle seçeneği olmuyor
    - Tuşa basılı tutunca sayı yazma olmuyor, sürekli dönüyor karakterler ve sayılar. Mesaj yazarken kasıyor

aklıma gelenler bunlar.. Üstelik 2003'de menülerin hızlı olduğunada katılmıyorum. Hemem hemen aynı...

2002'ye geçmekle / kalmakla neler kazanıyoruz;

- Ortalama 50 saat standby
    - Hafızada 2-3 MB boş yer
    - Huzur :)

SONUÇ: 2003'ÜN DÜZGÜN BİR VERSİYONUNA GEÇMEK İÇİN BEKLERKEN 2002'NİN VE TELEFONUN KEYFİNİ ÇIKARIN. BOŞVERİN SUPER MOTO 2 , CARTMAN VS. Yİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumx -- 8 Aralık 2004, 13:10:41 >

• arkadaşlar telefonuma 2003 yüklemeyi düşünmüyorum.ama 2002 de kullanabileceğim hangi programlar varsa onları yüklemek istiyorum.programları nasıl yükleyebilirim.telefondan mı nete girmek lazım yok sa başka bir pc den girip data koblusuya aktarmam lazım.hanigi programları yüklemem gerek ve de ne işe yarıyorlar.teşekkürler
  • arkadaslar 2003 te pil sorununu buyuk olcude halletmek icin:
    1-beam alısverisini kapatın,
    2-network selection manuel olsun,
    3-betaplayer stabil versiyonunu kullanınız,
    4-sd kartı cıkarmanıza gerek yok!
    5-telefon kapalı iken sarj etmisseniz sarjdan cıkarmadan acın,%95 falan oldugunu goreceksiniz,%100 e tamamlanana kadar sarja devam edin,
    6-ben bunları yaptım ve 8 saat giden sarjim suan 30 saate yukseldi,

bunlara ilaveten 2003 egecerken flashlama islemi sırasında bataryanın %100 olarak kalabilmesi icin batarya girislerine 5V/450mA lik ek besleme baglayabilirsiniz.......
  • kardeş ben bunların hepsini yapmıştım ama yine de pil max 12 saat gidiyor. bence 2003 te batarya kullanımı ile ilgili yazılımsal bir sorun var.
  • Merhaba.
    HeaDHunteR sen mpx200ün internet explorerini hiç kullandın mı?
    Eğer kullandıysan her siteye girebiliyor musun?
    Banka sitelerine veya Yahoo'da mailine bakabiliyor musun?
    Eğer cevap verirsen sevinirim.
  • blumx sana tamamen katiliyorum bende ilkgün dayanamadim yaa 8 saat pil süresi fakat dün aksam 2002 kurdum 7 saat oldu açali hala pil full. bu arada 2002de resource managermi yok benmi bulamadim eger yok ise sarji %'lik nasil görebiliyoruz.
    quote:

Orjinalden alıntı: blumx

2003'e geçmek isteyen arkadaşlar >>>

Sakın piyasada bolca bulunan 2003 versiyonlarını kurmayın, ya da bir görmek için kurun ama en fazla 2 gün dayanırsınız.. Pili emiyor...

Telefonu aldığım gün kurdum o günden beri öyle böyle birsürü şey denedim. En fazla 16 saati gördüm. Geçen geçe 24 de şarjdan alıp sabah pilinin bittiğini görünce pes ettim ve 2002 generic kurdum. Kurduktan sonra şarjdan alalı 14 saat doldu , 6 dk divx izledim, 5 dk tel, 10dk worms oynadım. Pil %83 de.. Daha ne olsun

- Cleartype özelliği gidiyor. Yani karakterler köşeli gözüküyor yuvarlak hatlar kayboluyor..
    - .NET desteği gidiyor. Ancak henüz çok gerekli bulduğum ve çalıştıramadığım bir program olmadı
    - Tuşa basılı tutunca sayı yazma olmuyor, sürekli dönüyor karakterler ve sayılar. Mesaj yazarken kasıyor

aklıma gelenler bunlar.. Üstelik 2003'de menülerin hızlı olduğunada katılmıyorum. Hemem hemen aynı...

SONUÇ: 2003'ÜN DÜZGÜN BİR VERSİYONUNA GEÇMEK İÇİN BEKLERKEN 2002'NİN VE TELEFONUN KEYFİNİ ÇIKARIN. BOŞVERİN SUPER MOTO 2 , CARTMAN VS. Yİ

• arkadaşlar,
    şu 2002 yi upload edinde bizde alalım.
  • kelkitli kardeş
    acaba bu verdiğin airfagev sitesindeki hangi programlar 2002 için kullanılır.
    hangisi bizim işimize yarar.hangisini yükleyim.nasıl yükleyim pc den mi telefondan mı

• YOK MU ŞU FORCE CHARGE I NASIL YAPACAĞIMIZI ANLATACAK BİR BABAYİĞİT
    BİLEN VAR BİLMEYEN ÇOK
    TEL 2002 WAR AMA GECELERİ KAPATMAMA RAĞMEN SADECE 2 GÜN GİDİYOR
    LÜTFENNNNNNNNNNNN YARDIMMMMMMMMMMMMMMM
  • blumx

bu 2002 generic i nereden çekebiliriz acaba ?
  • Beyler öncelikle ben kulaklık sorunu hallettim orjinal kulaklık.Sesi gayet temiz(Bassı yok denebilir) bulmak hakikaten sorun 35 milyona aldım izmirden sadece 1 yerde bulabildim üzerinde açma düğmesi var ama işe yaramıyor.
    şarj ise 2003 e falan geçmedim orjinal ispanyol versiyonu yani; ilk gün 1 gün dayandı 2. şarj 2 gün gitti 3. içindeyim bakalım ne kadar gidecek. Tahminen normal kullanımla 3-4 gün gider (Telefon gb.)
    ama film mp3 işleri ile birlikte 2 yada maksimum 3 gün gider ki bu herkese yeter sanırım.

Birde T9 türkçe olmuyor bildiğiniz gb msn ve sms için t9 büyük kolaylık. Ben açıkçası gönüllüyüm nasıl hazırlanır bir bilen varsa hep birlikte kısa sürede bitiririz. Sanırım yunanlılar kendileri yazmışlar bir forumda okumuştum ancak nasıl olacağı hakkında bir fikrim yok bilen varsa bekliyorum
    bu arada msn mobile dan hotmaile bakılabiliyor

aklıma gelen son sorumuda sorayım Gmaili pop3 olarak kullanabilen varmı mpx200 de ben kullanamadım sanırım SSL istiyor Gmail, ki telefonda öyle bir ayara rastlamadım??

• Arkadaşlar selam,
    Bu gün aldım telefonu ve hemen buraya üye oldum..Telefonla beraber gelen cd İspanyolca.Programları ingilizce nasıl bulabilirim.Yardımlarınızı rica ediyor şimdiden teşekür ediyorum.
  • ARKADAŞLAR. MPX200 İÇİN SMARTPHONENOTES DİYE BİR PROGRAM VAR. BU PROGRAM SÜRELİ. BUNUN REGİSTRATİON NUMARASINI NEREDEN BULABİLİRİZ. AYRICA SES KAYIT İÇİN ECHO VOİCE DİYE BİR PROGRAM VAR. BUNUN DA REGİSTRATİON NUMARASINI NEREDEN BULABİLİRİZ. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanturk -- 8 Aralık 2004, 15:11:39 >
  • MERHABA ARKADAŞLAR. MPX200 CEP TELEFONUNDAN GPRS DE KALDIĞIMIZ SÜRECE NE KADARLIK VERİ AKTARIMI YAPTIĞIMIZI YANİ KAÇ KB LIK VERİ AKTARIMI OLDUĞUNU NASIL ÖĞRENEBİLİRİZ. TELEFONDA BUNU GÖSTEREN BİR YER VARMI TEŞEKKÜRLER..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeaDHunteR

arkadaslar 2003 te pil sorununu buyuk olcude halletmek icin:
    5-telefon kapalı iken sarj etmisseniz sarjdan cıkarmadan acın,%95 falan oldugunu goreceksiniz,%100 e tamamlanana kadar sarja devam edin,

bunlara ilaveten 2003 egecerken flashlama islemi sırasında bataryanın %100 olarak kalabilmesi icin batarya girislerine 5V/450mA lik ek besleme baglayabilirsiniz.......

bu network selection a nasıl ulaşbilirz???????
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZAPHER

Arkadaşlar selam,
    Bu gün aldım telefonu ve hemen buraya üye oldum..Telefonla beraber gelen cd İspanyolca.Programları ingilizce nasıl bulabilirim.Yardımlarınızı rica ediyor şimdiden teşekür ediyorum.

arkadaşım sitede biraz arasan çok rahat sayfalarla bilgi bulursun sayfanın sağ üstünde bulunan arama linkiyle ulaşabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mubumu

quote:

Orjinalden alıntı: HeaDHunteR

arkadaslar 2003 te pil sorununu buyuk olcude halletmek icin:

bu network selection a nasıl ulaşbilirz???????

programs>settings>telephony>network

• - SIM'deki numaraları gizle seçeneği olmuyor

Aşağıdaki adımları izleyerek bu işlemi yapabilirsiniz.

Programs- Settinngs - Telephony - Call Options - Allow Auto Filter of SIM phonebook entiries deçeneğindeki check'i kaldır.
  • yaw bu 2002 versiyonunu nereden çektiniz allah aşkınaaaaaaaaa.........

quote:

Orjinalden alıntı: fataltin

blumx sana tamamen katiliyorum bende ilkgün dayanamadim yaa 8 saat pil süresi fakat dün aksam 2002 kurdum 7 saat oldu açali hala pil full. bu arada 2002de resource managermi yok benmi bulamadim eger yok ise sarji %'lik nasil görebiliyoruz.
    quote:

Orjinalden alıntı: blumx

2003'e geçmek isteyen arkadaşlar >>>

• arkadaşlar sd kart ile mmc kart arasında fark nedir acaba.bu telefon için hangi kartı kullanmam gerek.en ii ve en uygun fiyata nerde alabilirim.256 mb düşünüyorum.marka model de yardım edin lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.