Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerden okudun tanakcım bide ben de okuyayım
  • arkadaşlar bence 220nin verilecek fiyat farkına değecek bir artısı yok.
    güzel olmasına güzel ama bence bu kadar ucuza alternatifi varken sadece kamera ve bt için değmez.
    hemde 220 biraz daha iri
    bence 200 hem daha şekilli ve karizma hemde daha ufak (bide dışında parmak izi kalmasa)

quote:

Orjinalden alıntı: prmtr

quote:

Orjinalden alıntı: cgurcan

Herkese merhaba,
    Aslında 2 senedir motorola c336 kullanan ve 1 aydır p910 hayranı birisi olarak ve aynı zamanda mpx200 hakkında vasat şeyler duyduğum için sadece meraktan sayfaya girdim. 9 sayfa ilk forumda ve 4 sayfada bu forumda olmak üzere bayağı bir yazı okudum. Keşke herkes en az bir kere formu okusaydı... Bir çok şey bu kadar tekrar etmemiş olurdu. Forumun oluşmasında emeği geçen tüm motorola sahiplerinin ellerine sağlık.
    eski bir motorola sahibi olarak bende uzun süre pilimden şikayet ettim. Bu iki sene boyunca 3 orjinal pil değiştirdim. Artık tek bir pil parası benim yadigarın fiyatını geçti herhalde... Ayrıca aldığımdan beri galiba 4 kere versiyon güncellettim. Yani söylemek istediğim şudur; Aradaki büyük teknoloji farkına rağmen sorunlar 3 aşağı 5 yukarı benzer.

Sorularıma geçiyorum...

1-)Amazon.com da mpx220 nin fiyatını 399$ olarak gördüm.. Hatta amerikadan alırsanız servis sağlayıcı indirimiyle ( 150+50 ) 199 dolar bir fiyatla alabiliyorsunuz... bu sistem keşke türkiye dede uygulansa. Neyse beni ilgilendiren 399$ lik fiyatı..... türkiye satış fiyatının neredeyse 2 katı olunca (1095 ytl) dışarıdan almanın daha mantıklı olacağını düşündüm. Fakat bu kadar kolay mı? sipariş ver onlar kredi kartından 399$ alsınlar ve bekle ve kapına gelsin.Arada atladığım bir basamak var mı?... Bu işi yapan kimse varmı?

2-)Sizce mpx200 mü alayım yoksa 220 mi? Arada 300 milyon fark var ve para buralarda saksıda yetişmiyor malesef. Camera,bt,orjinal win2003 ve daha şık bir görünüm haricinde pek fark yok gibi görünüyor.

forum ve site hazırlanmasında emeği geçen ve katkıda bulunan herkese ve teşekkürler.

ve bir rica.... lütfen okuyunda okuyanlar daha az okusun

Arkadaşlar sanırım mpx 200 kullananlar cihazdan memnunlar. Ben de bunun yeni modelini (220) almayı istiyorum. 200 ü tavsiye edenler sanırım 220 yi haydi haydi tavsiye ederler. Değil mi ? Yukarıdaki alıntıyı benzer bir soru olduğu 200 mü 220 mi ortak noktası olduğundan yaptım. Bu konuda görüş açıklarsanız sevinirim. Teşekkür arkadaşlar.

• 220 daha iri değil daha ince biraz dogru öğrenelim su olayları
    48.0 x 99.9 x 24.3
  • yan yana resimleri vardı bulursam koyucam buraya
    o zaman görürüz irimiymiş değilmiymiş
    ben kalınlıktan bahsetmedim
    daha uzun
    ayrıca hafıza 512 ye kadar destekli (200 de 1GB)
    sonuçta değmez yani
    ve kimse benim bilgimi sorgulayamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savinelli -- 8 Aralık 2004, 22:00:37 >
  • an itibariyle herkesi bekliyoruz chat sayfasına
    http://groups.yahoo.com/group/mpx200tr/chat
  • Normal olarak ilk şarjı ne kadar yapmak gerekir (fazlada yapınca bir zararı olmasın)
  • Bendekinin aynısı..
    Şarj olayını hiç sorma 24 saat zor gidiyor. Ama bende 2003 upgrade'ini pil tam dolmadan yapmıştım...

quote:

Orjinalden alıntı: blumx

quote:

Orjinalden alıntı: tugi74

Bende check'i kaldırınca simdekiler gidiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: blumx

quote:

Orjinalden alıntı: tugi74

- SIM'deki numaraları gizle seçeneği olmuyor

Aşağıdaki adımları izleyerek bu işlemi yapabilirsiniz.

Programs- Settinngs - Telephony - Call Options - Allow Auto Filter of SIM phonebook entiries deçeneğindeki check'i kaldır.

Benim telefonumda bu seçenek checkli değilkende "Contacts" da SIM nolar geliyor..

Oldukça ilginç... *#**364# + mavi tuş yaparak yazılımınızın versiyonu hakkında bilgi verebilir misiniz ? Bendeki 0.630.012.63

Bir de şarjınız ne kadar dayanıyor ?

Teşekkürler

• Arkadaşlar Mpx200 hem SD hem MMC kullanıyor anladığım kadarıyla doğrumu.
    Bana aldığım yerden bunların memorylerinin daha küçük olduğunu söylediler.
    Anlayamadım.SD kullanıyor iseler Ultra2 leri var.Hangi memory kart ı alacağımı şaşırdım.
    Acaba hangi kart daha az güç tüketiyor.Teşekkürler.

Ayrıca MPX'imi ispanyolcadan ingilizceye çeviremedim bir türlü.
    Hepsiburadada yazan aşağıdaki yazıyı uyguluyorum ama en sonda yazan OK tuşunu bulamıyorum bir türlü. :(
    Yardımcı olursanız sevinirim.

------------------------------
    Telefonu açtığınızda sayfada sol alttaki Proggrams a girin,
    7 yi tuşlayın, açılan sayfada
    9 u tuşlayın, sonra 3 ü tuşlayın,
    Açılacak sayfada en üst menüde sağ yön tuşları ile US English seçin,
    Seçtikten sonra hemen altındaki menüden sağ yön tuşu ile Turco yu seçin,
    OK tuşlayın ve son olarak telefonu kapatıp açarak Restart edin.

• baba ok dediği mavi tuş olmasın sakın.
  • kardeş ok tuşu mavi tuş...
  • ARKADAŞLAR
    BENCE BU KONU ÇOK ÖNEMLİ NE YAPIP EDİP BU FIRMWARE'İ BULMAMIZ LAZIM

quote:

Orjinalden alıntı: Tugrul_Karan

Herkese Merhaba,

Bu konu 2003;e gecmek isteyen veya gecenlerin ilgisini cekecektir. :

Programs > Settings > About 'a geldiginizde kullandiginiz yazilimin versiyonunu goreceksiniz. Ben bana geldigi gibi kullaniyorum, yani hic degisiklik yapmadim, 2002 versiyonu mevcut. Bende sunlar yazili :
    ...
    ...
    ROM update versions :
    Operator : 1.0.42.74
    Manufacturer : 1.0.42.74
    Microsoft : 3.0.13258.0
    Language : 1.0.42.74
    ...
    ...

Simdi bu noktada, asagidaki siteyi ziyaret edelim ve internet uzerinden download edilebilen degisik 2002 versiyonlara bakalim :

http://www.haosmultimedia.com/mpx200/

Bu sitede internet uzerinden indirilebilen BEN-6-xxxx-xxx.rom lar incelenmis. Benim gordugum kadariyla hicbir versiyon, benim elimdeki telefonun orjinal yazilimi degil. Dolayisiyla eger birgun 2003' yuklersen ve geri donmek istersem; bu orjinal versiyonu olmayacak.

Sonucta, ben telefonumu bir Motorola servisine goturdugumde, bilincli bir servis elemani (ozelliklede bu forumu okuyupda bircok insanin 2003'e yukselttigini goren birisi), elimdeki urunun yazilim versiyonunu tabiki kontrol edecek. Bu versiyon belki 2002 olacak ama gordugunuz gibi 2002'nin kendi icinde farkli versiyonlari mevcut. Her uretici / servis saglayici farkli versiyonlar uretmis, farkli yazilimlar koymus icine. Sonucta orjinaline uymayacak ve benim garantim yanmis olacak.

Eger yanlisim varsa lutfen uyarin.

<Bu yazi MPx200 kullanicilarinin sorunlarini cozmek icin kullanilanhttp://groups.yahoo.com/group/mpx200tr/ grubunda da gorulebilir.>

Saygilarimla,

Tugrul Karan

• sol üsteki tuş ok sonrada teli kapat açıp tel ingilizce olur....
  • laptop ' un ceptopu desek hiç fena olmaz......muharrem beye
  • arkadaşlar sizlere bir kaç ipucu vereyim ve benim arkadaşın card okuyucuda sd card kullanmak istedi tüm bilgiler cuffff her şey gitti sonra teli kapatıp tekrar denemiş sd cardı takıp sonra teli açmış ama gene cufff ona göre deneyen ve başarılı olan varsa nasıl ve hangi ekipmanla yaptığını yazarsa sevinirim

haaa beta playerda altyazı nasıl gösteriyoruz dün 700mb xvid kaliteli bir film çevirdim altyazısı aynı adlı ve aynı klasörde olduğu halde altyazı çıkmadı eğer herhangi bir fikri olan varsa cevaplarınızı bekliyorum
  • yaw bu orjinal 2002 yi para ile alsak toplanıp sona cdlere cogaltırız ne dersiniz arkadaşlar ??????
  • arkadaşlar bu 2002 yide yüklerken aynı upgrade software imi kullanıyorsunuz.versiyon 1.2
  • Teşekkür ederim.Ama linklerini göndermeniz mümkünmü.Cd zerinde ispanyolca olduğu için anlamıyorum ve programları arama bölümünden bulamıyorum.

tşk.
  • Arkadaşlar, arada 2003 te BEAM kapatıp network u manuel yapmak gerçekten pil ömrünü uzatıyor......
  • quote:

Orjinalden alıntı: prmtr

quote:

Orjinalden alıntı: cgurcan

Herkese merhaba,
    Aslında 2 senedir motorola c336 kullanan ve 1 aydır p910 hayranı birisi olarak ve aynı zamanda mpx200 hakkında vasat şeyler duyduğum için sadece meraktan sayfaya girdim. 9 sayfa ilk forumda ve 4 sayfada bu forumda olmak üzere bayağı bir yazı okudum. Keşke herkes en az bir kere formu okusaydı... Bir çok şey bu kadar tekrar etmemiş olurdu. Forumun oluşmasında emeği geçen tüm motorola sahiplerinin ellerine sağlık.
    eski bir motorola sahibi olarak bende uzun süre pilimden şikayet ettim. Bu iki sene boyunca 3 orjinal pil değiştirdim. Artık tek bir pil parası benim yadigarın fiyatını geçti herhalde... Ayrıca aldığımdan beri galiba 4 kere versiyon güncellettim. Yani söylemek istediğim şudur; Aradaki büyük teknoloji farkına rağmen sorunlar 3 aşağı 5 yukarı benzer.

Sorularıma geçiyorum...

1-)Amazon.com da mpx220 nin fiyatını 399$ olarak gördüm.. Hatta amerikadan alırsanız servis sağlayıcı indirimiyle ( 150+50 ) 199 dolar bir fiyatla alabiliyorsunuz... bu sistem keşke türkiye dede uygulansa. Neyse beni ilgilendiren 399$ lik fiyatı..... türkiye satış fiyatının neredeyse 2 katı olunca (1095 ytl) dışarıdan almanın daha mantıklı olacağını düşündüm. Fakat bu kadar kolay mı? sipariş ver onlar kredi kartından 399$ alsınlar ve bekle ve kapına gelsin.Arada atladığım bir basamak var mı?... Bu işi yapan kimse varmı?

2-)Sizce mpx200 mü alayım yoksa 220 mi? Arada 300 milyon fark var ve para buralarda saksıda yetişmiyor malesef. Camera,bt,orjinal win2003 ve daha şık bir görünüm haricinde pek fark yok gibi görünüyor.

forum ve site hazırlanmasında emeği geçen ve katkıda bulunan herkese ve teşekkürler.

ve bir rica.... lütfen okuyunda okuyanlar daha az okusun

Arkadaşlar sanırım mpx 200 kullananlar cihazdan memnunlar. Ben de bunun yeni modelini (220) almayı istiyorum. 200 ü tavsiye edenler sanırım 220 yi haydi haydi tavsiye ederler. Değil mi ? Yukarıdaki alıntıyı benzer bir soru olduğu 200 mü 220 mi ortak noktası olduğundan yaptım. Bu konuda görüş açıklarsanız sevinirim. Teşekkür arkadaşlar.

arada atladıgın basamak yurtdışından getirilen cep telefonlarının %99 u GÜMRÜK te takılıyo ve astarı yüzünden pahalıya geliyorrr....

• Bende de vardı Motorola servisi ile görüştüm, sadece GPRS i kullanabileceğimi servis sağlayıcının bu imkanın verdiğini gösteriyor diye cevap aldım..
    Ben de GPRS ayarı yapmadan çıkmıştı G çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.