Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada worms world party full versiyon icin cevap verebilecek biri olsa ne guzel olurdu :)
  • Bu telefon cok mu buyuk yoksa bana mi ole geliyor ?
  • walla worms u bende arıyorum ama yardımcı olan daha çıkmadı

quote:

Orjinalden alıntı: hece

bu arada worms world party full versiyon icin cevap verebilecek biri olsa ne guzel olurdu :)
  • Bu telefonu dün aldım faturası fi
    lan bende bascuda dan aldım ingilizce diye çözemiyorum çok acayip bişi isteyen arkadas olursa aldığım fiyatın 10 milyon düşüğüne kutusuna koyar veririm yoksa elimde patlıcak kime satıcam bunu
  • her yerde 12 ay taksit ve vade farksız kime satabilirsin ki 10 milyon düşügüne :)
    quote:

Orjinalden alıntı: attRaCtiVe

Bu telefonu dün aldım faturası fi
    lan bende bascuda dan aldım ingilizce diye çözemiyorum çok acayip bişi isteyen arkadas olursa aldığım fiyatın 10 milyon düşüğüne kutusuna koyar veririm yoksa elimde patlıcak kime satıcam bunu
  • Haklısın anlaşılan burda elden birine kaptırmam lazım sanal mağaza comda 1 milkyar gösteriyor belki birine yuttururum:)
  • acaba sd mi mmc kartı kullanmak lazım marka ve model de yardım istiyorum
  • bende mmc kart var ama telefon açılırken formatlamak istiyormusun diyor evet diyorum alert error diyor formatlamıyor anlamadım gitti
  • ben tüm proglari emuledenbulup indirdin. yaklasik 700mb dosya indirdim. wormsda dahil.

quote:

bu arada worms world party full versiyon icin cevap verebilecek biri olsa ne guzel olurdu :)
  • tel. icin backup programi kullanan varmi? ben sprite back up diye bir prog. denedim hata veriyor pc baglantisi kuramiyor.
  • arkadaşlar hafıza kartı olanlar biraz bilgi versin lütfen.
    hangilerini yavsiye ediyorsunuz.
  • yaw bende arıyorum bi backup programı airfagev den bir tane buldum fakat çalışmıyorr...

quote:

Orjinalden alıntı: fataltin

tel. icin backup programi kullanan varmi? ben sprite back up diye bir prog. denedim hata veriyor pc baglantisi kuramiyor.
  • mmc tercih ederim nedeni ise sd ye göre daha az enerji harcıyor
  • arkadaşlar bascuda da stormax 256 mb rs mmc kart ve stormax 256 mb mmc kart var.hangisi daha ii.
    hangisini tavsiye edersininz.en ucuza nerde bulabilirim
  • backup programı olarak Jeyo Mobile Companion kullanıyorum. contacts ve sms'leri yedekleyebiliyor en azından.
  • Arkadaşlar rs mmc ve mmc arasındaki fark ne?
    SD ile arasındaki farkı da bilen varmı acaba.
    Şu ahafıza kartı olayı acayip kafamı karıştırdı!
    Yardım ederseniz sevinirim.
  • Musteri Referans Numarasi: 2001617574

Sayin Cem Bey;

Motorola ile iletisiminiz icin tesekkur ederiz.

Yedek parcalar surekli uretimde olan parcalardir ve bunlardan satilma durumuna gore dagiticilarimiz stoklarinda bulundururlar. Yeni motorola telefonlarin bataryalarinin cogunun birbiri ile ayni oldugu dusunulurse 2-3 seneden cok daha fazla surelerde bu bataryalara erisebileceksiniz.

Su anki yedek parca stoklari icin yetkili genel dagiticilarimizin size en yakin merkezlerinden alabilirsiniz:

KVK www.kvk.com.tr 0216 5786555
    GENPA www.genpa.com.tr 0212 359 0 359
    NETCELL www.netcell.com.tr 0216 553 45 00
    MOBILTELwww.mobiltel.com.tr 0212 351 20 08
    MEP ILETISIMwww.mep.com.tr 0 212 336 89 00
    ARCELIK www.arcelik.com.tr 444 0 888
    VESTEL www.vestel.com.tr 0 800 219 01 12

Daha fazla bilgi ve yardim icin referans numaraniz ile birlikte bizimle lutfen tekrar iletisim kurunuz.
    Tel: 0212 317 4595
    www.hellomoto.com
    Motorola Cep Telefonu Merkezi (TR)

• sd mmc den daha hızlıdır. rs mmc ile sd kıyaslanırsa onu bilmiyorum. sd kartın dışarı taşması diye bir şey söz konusu değildir. ben sd kullanıyorum.
  • Musteri Referans Numarasi: 2001617574

Sayin Cem Bey;

Motorola ile iletisiminiz icin tesekkur ederiz.

Yedek parcalar surekli uretimde olan parcalardir ve bunlardan satilma durumuna gore dagiticilarimiz stoklarinda bulundururlar. Yeni motorola telefonlarin bataryalarinin cogunun birbiri ile ayni oldugu dusunulurse 2-3 seneden cok daha fazla surelerde bu bataryalara erisebileceksiniz.

Su anki yedek parca stoklari icin yetkili genel dagiticilarimizin size en yakin merkezlerinden alabilirsiniz:

KVK www.kvk.com.tr 0216 5786555
    GENPA www.genpa.com.tr 0212 359 0 359
    NETCELL www.netcell.com.tr 0216 553 45 00
    MOBILTELwww.mobiltel.com.tr 0212 351 20 08
    MEP ILETISIMwww.mep.com.tr 0 212 336 89 00
    ARCELIK www.arcelik.com.tr 444 0 888
    VESTEL www.vestel.com.tr 0 800 219 01 12

Daha fazla bilgi ve yardim icin referans numaraniz ile birlikte bizimle lutfen tekrar iletisim kurunuz.
    Tel: 0212 317 4595
    www.hellomoto.com
    Motorola Cep Telefonu Merkezi (TR)

• bunu full versiyonunu nereden çekebiliriz ?
    quote:

backup programı olarak Jeyo Mobile Companion kullanıyorum. contacts ve sms'leri yedekleyebiliyor en azından.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.