Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu airfagev.com dan programları indiriyom zipli daha sonra actıgında içlerinden setup.exe cıkmıyo nasıl kurcaz bunları
  • ya iki sorum var
    1) hala türkçeleştirmeyi başaran biri çıkmadı mı ya.
    2) ben bilgisayardan yüklediğim midileri dinleyemiyorum bi yolunu bilen var mı. uzun olmalarıylamı ilgili acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dnesgi

arkadaşlar sd kart ile mmc kart arasında fark nedir acaba.bu telefon için hangi kartı kullanmam gerek.en ii ve en uygun fiyata nerde alabilirim.256 mb düşünüyorum.marka model de yardım edin lütfen

Hafıza kartlarıyla ilgili inceleme bilgi isteyenlere...
    http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=287
  • Arkadaşlar SmartPhone 2003 for MPx-200 yükleme ile ilgili bilgi veriyor bu site ve ingilizce ben fazla bişey anlamadım bi bakarmısınız varmı işe yarar bilgi....
    http://www.ntwizards.net/2004/03/22/smartphone_2003_for_mpx200
  • http://www.mobiletechtr.com

diye bir site açılmış. zaten ana sayfada da var negative de söyledi bi kaç mesaj önce,

herkez mpx200 ile ilgili dosyaları oraya upload etsin, ortak kullanım sitemiz olsun.
    ben worms u upload etmeye çalışacam haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkolukisa -- 9 Aralık 2004, 22:44:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmoo

Arkadaşlar rs mmc ve mmc arasındaki fark ne?
    SD ile arasındaki farkı da bilen varmı acaba.
    Şu ahafıza kartı olayı acayip kafamı karıştırdı!
    Yardım ederseniz sevinirim.

Bütün alışveriş sitelerinde yazar rs'ler normallerin yarı boyunda ve daha az enerji harcarlar. Hızları hakkında bi şey yazmıyo demek ki aynı...
  • arkadaslar "cv22_sp_ste_eng.exe" office prog. seriali çalışıyor fakat sadece içinde bulunan acrobat reader için hala serial istiyor !!!! bu konuda bilgisi olan varsa yada problemi çözen lütfen msnden ulaşabilirmi ?
    epsiselk@hotmail.com
  • kardeş rar lı dosyaları sen direk telefona at ve file managerdan çalıştır o kendi kurar. dosyayı açmadan atcaksın ha haberin ola!!!
  • bi de telefon sadece midi 0'ları destekliyor. midi 1'leri ne yazık ki desteklemiyor...
  • hımm bu midi 0 ve 1 olayını ben bilmiyordum. nasıl anlarız 1 mi sıfır mı? sağol dotum bilgilendirdiğin için.
  • http://ne0c0de.spymac.net/WWP_SP.zip

buyrun arkadaşlar worms emrinize amadedir...

yalnııııııız! ben bunu kurmaya çalıştığımda ilk olarak tlein hafızasına kurmaya kalktı ve yer yok diye kurulumu iptal etti.

velakin o ana kadar kopyaladığı dosyaları da silmedi ve şuan o dosyalar bulamadığım bi yerde duruyor.

bunları nasıl silebileceğim konusunda fikri olan arkadaş var mıdır?
  • arkadaşlar sorunumu kendim hallettim.

çözğm yolu: başka bi uygulama yüklemeye kalkınca o diğer hatalı olanları da gösterdi ve cancel diyince o artık dosyaları sildi.

başına gelecek olanları önceden uyarıyım dedim. (yeni bi program yüklemek için melodileri fln bilgisayara yedekledim ve telden silerek yer açtım)
  • mpx200ü beğenen arkadaşlar çok daha gelişmiş (yazılım ve donanımsal olarak -ram, scpu vb.) smartphone 2 var bende. örneğin arkada 3-4 program açıkken de süper akıcı divx izlenebilecek kadar rame sahip. bunu satıcam çok az kullandım. çok çok çok temiz. kutu içeriği tam kulaklığı bilmemnesi var. satmak istiyorum ilgilenen olursa pm atabilir. özelliklerini ve smartphone 1den farklarını yaziyim (yani imate1, mpx200 vb telefonlardan farkları) LÜTFEN PM ATIN AMA FORUMU ÖZEL MEVZUYLA KİRLETMEK İSTEMEM. BU BÖYLE 1 MESAJ OLSUN KALAN MUHABBETLER PM OLSUN ;)

Kutu içeiriği:

- i-mate SmartPhone 2
    - Lityum 1000 mA pil
    - Stereo kulaklık
    - Şarj aleti
    - USB Dock/Data Station
    - Windows Mobile 2003
    - Kullanım klavuzu.

i-mate SmartPhone 1 ve Mpx200’de olmayan özellikleri:

- Microsoft Mobile Windows 2003 (i-mate1’de Windows 2002 var.)
    - 64 MB Flash ROM (i-mate1’de 32 MB. Windows kurunca telefonda hiç yer kalmıyor.)
    - 32 MB SD RAM (i-mate1’de 16 MB. Sistem kasılıyor. Bunda sistem çok rahat.)
    - Dahili kamera, 640x480 fotoğraf ve video kaydı. 3x dijital zoom. 256 MB SD karta 7000 fotoğraf, 1 saate yakın sesli video çekimi. Fotoğraflara çekerken efekt ekleme (Siyah beyaz, eskitilmiş vb.) (i-mate1’de dahili kamera yok.)
    - Bluetooth (i-mate1’de Bluetooth yok.)
    - 200 mhz. İşlemci. (imate1’de 166 mhz.)
    - Polifonik melodi. (Gerçi mp3, wav vb. dosyaları melodi olarak kullanıyor ama yine de polifonik isteyenler için bir artıdır. İmate1’de yok.)
    - Daha hızlı menüler. (İşlemci ve RAM’in daha iyi olmasının yanında Windows2003 sayesinde menülerde kum saati görmek yok. İmate1 bazen insanı bayıltıyor.)
    - USB Dock/Data Station. (imate1 bilgisayara bağlamak için USB kablo ile geliyor. Şarj da edebilen dock/data station yok.)

i-mate SmartPhone 1 ve Mpx200’de de olan ve SmartPhone 2’de geliştirilen özellikler:

- SD/MMC kart yuvası. (SDIO desteği gelmiş. SD kartlarla daha başarılı.)
    - Tri-Band desteği.
    - Kızıl ötesi. (exIRDA var. Daha az hassasiyette de IRDA iletişim kurabiliyor.)
    - 2.2” 176x220 TFT ekran. (Notebook ekranı. Bir resmi bilgisayarda nasıl görüyorsanız aynı biçimde görürsünüz yani. %1 bile renk/kalite kaybı olmaz. Ekran pili daha az sömürüyor.)
    - Lityum 1000 mA pil. (Windows2003 ve Service Pack 3 ile imate1’e göre çok daha ekonomik kullanıyor pili. Yoğun kullanımda [mp3/video/internet] 1 gün, normal kullanımda 2-3 gün gidiyor.)
    - Bilgisayarda da GPRS modem olarak kullanılabilir.
    - Ses kaydı. (Boş alanınız kadar. Sınır yok.)

Yazılımsal özellikler:

- Microsoft Mobile Windows 2003
    - Pocket Outlook 2003 (2002’de sadece 1 mail hesabı kontrol ediyor. Bunda sınırsız.)
    - Windows Media Player 9 (imate1’den daha iyi es kalitesi ve daha hızlı açılış.)
    - Pocket Internet Explorer 6 (imate1’deki IE 5. Ben pek fark göremedim ama vardır elbet :P )
    - Pocket MSN Messenger
    - Outlook ile Kişiler, Mail, Ajanda, Notlar vb. senkronizasyon. (Daha hızlı.)
    - ActiveSync ile ek donanım gerekmeden SD/MMC karta dosya aktarımı. (Biraz daha hızlı.)
    - Agile Messenger (MSN, ICQ, Yahoo, AIM messengerları açabilir.)
    - DivX Player. (En can alıcı noktalardan biri. Bütün videoları birkaç kolay adımda kalite bozmadan telefona uyumlu hale getirebilirsiniz. 1 tam film 120 MB civarı oluyor. 256 MB karta 2 tam film sığıyor.)
    - MPEG Player. (DivX varken mpeg kullanmak saçma ama mpeg de açıyor.)
    - Stereo 16-bit 44.1 khz mp3/wma player.
    - Smart Explorer dosya yöneticisi ve Smart Task Manager program yöneticisi.
    - Word, Excel, PowerPoint, Acrobat PDF, Notepad’ den oluşan Office Paketi.
    - Kredi Kartı, şifreler vb. bilgileri 128-bit SSL güvenlikte saklayan e-Wallet programı.
    - Arayanlara fotoğraf ve zil ses atama. (Kişi/Sayı sınırı yok.)
    - Bilgisayardan yazarak SMS/MMS gönderme programı.
    - Total Soccer, Extreme Bubble vb. gelişmiş “exe” Windows oyunları. (256 renk salak saçma java oyunları değil yani. 65 bin renk ekranın 65 bin rengini de kullanan gelişmiş oyunlar.)

Ayrıca alana toplam 900$ değerinde program ve oyun da vericem (hepsi full versiyon)

• ya arkadaşlar biz bunu bu kadar kötülüyoruz pil konusunda.Aslında diğer symbian tellerdede batarya sorunu var onlar bunun kadar hızlı olmamalarına rağmen bu kadara iyi olmamalarına rağmen bataryalarıda az gidiyor benim telde 24 saatin altına hiç düşmedi genelde şarjdan sonra kızılötesiyle tele bi sürü program yolluyorum yada melodi ne kadar kurcalarsam kurcalayayım 24 saatin altına düşmüyor....
  • _ işaretini nasıl yazacağız. Dün messenger'a gireyim dedim 1 tuşuna defalarca bastım fakat _ işareti yok bu tür sembol karakterleri örneğin ~ gibi nasıl yazacağız. Yoksa hotmailden yeni mail mi alacağız.

birde IPSM içinde güvenle silinebilecek dosyalar var mı ? Hafızanız doldu diyor. (toplam 11 MB mış) Telefona kurulmuş programları SD karta aktarmanın bir yolu var mı?

Sabah baktığımda pil durumu %36 Backup batterry diye bir şey var o da %96 gösteriyordu. Bu backup batery de ne ola?

Teşekkürler.
  • bu programı indirdim. ancak süreli. bunun şifresini nereden bulabilirim...
    quote:

Orjinalden alıntı: hece

backup programı olarak Jeyo Mobile Companion kullanıyorum. contacts ve sms'leri yedekleyebiliyor en azından.
  • coldasice, sag alttaki # isaretine birkac saniye basili tutarsan butun sembollerin oldugu sayfa acilir. oradan mavi tus ile secebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crein -- 10 Aralık 2004, 10:07:43 >
  • Arkadaşlar çıldırmak üzereyim.....

bu gprs ve mms ayarları konusunda kafayı sıyıracağım!!!!

türkcelli aradım bir saatayar yaptırdılar ama
    Description:turkcell gprs
    Connects to: The Internet
    Access point: wap
    User name: gprs
    Password :gprs ( ayarlardan bunu yazıp kaydedip çıkınca ve tekrar girince 16 karekterlik * yazılı oluyor?)

yapınca ne gprs nede mms alamıyorum

motorola com tr ye girdim fakat mms ayarlarında mpx200 yok ,gprs ayarlarından mpx200 seçtim ve gönderdim gelen ayarları kaydettim
    Description:Turkcell ISP
    Connects to: The Internet
    Access point: internet
    User name: boş
    Password :boş
    ayarları geldi bununla gprs'e bağlanıyorum ama ücret nedir bilmiyorum türkcell bu ayarların geçersiz olduğunu söylüyor ve mms gene başarısız
  • ben de hem burada bi arkadaşın verdiği avea ayarlarını yaptım, hem de hellomoto.com dan otomatik ayar yaptırdım. her iki halde de gprs, mms, wap kullanamıyorum.

AVEA için kesin çalıştıran var mı acaba ve de ayarlarını yollayabilir mi?

Saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.