Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım link için saol ama neden hostunu boşuna yoruyosun ki?
    thefreeserver veya freeservers tan beleş host al oraya upload et (madem elinde o kadar metaryal var)
    genede saol

quote:

Orjinalden alıntı: d_net

Arkadaşlar bulamadığınız programları için aşagıya bi takılın derim yakında ne işe yaradıkları ile birlikte web arayüzü yapıcam vakit bulursam ... o zamana kadar burdan takılın ... Alanım sınırlı olduğu için elimdekilerin onda birini attım buraya ama işe yarar şeyler var
    ilgilenenler baksın... ok
  • arkadaşlar dün saat 17.00 da şarja koydum sabah 08.30 da çıkarttım şarj %99 du saat 09.30 da %90, saat 10.30 da %85, saat 12.20 %72 telefonla uğraşmadım konuşmadım mesaj bile çekmedim yani bekleme durumunda bu pillle ne yapacağımı lşaşırdım kaldım
  • Arkadaşım ilk şarj ise sorun değil ilk gün biraz çabuk bitiyor pil ben sabah 10 da aldım aksam 8 de bitti. Sonraki sarjlarda düzene giriyor. Yani 2 gun gidiyor. 3. gun olmadı hiç, ancak 24 saat açık benim telefon
    quote:

Orjinalden alıntı: erhan21

arkadaşlar dün saat 17.00 da şarja koydum sabah 08.30 da çıkarttım şarj %99 du saat 09.30 da %90, saat 10.30 da %85, saat 12.20 %72 telefonla uğraşmadım konuşmadım mesaj bile çekmedim yani bekleme durumunda bu pillle ne yapacağımı lşaşırdım kaldım
  • bid şeyi sorucam 2002 yide 2003 gibimi kurcağız
  • ben motorola.com.tr den yaptim turkcell ayarlarini mesajla yolladilar sorunsuz kullanıyorum.
    16 karakter yıldız olmasına bakma o sifrenin kac karakter oldugunu belli etmemek icin olan birsey ne sifre verirsen ver sonuc ayni gorunur yani.
    quote:

Orjinalden alıntı: tuana

Arkadaşlar çıldırmak üzereyim.....

bu gprs ve mms ayarları konusunda kafayı sıyıracağım!!!!

türkcelli aradım bir saatayar yaptırdılar ama
    Description:turkcell gprs
    Connects to: The Internet
    Access point: wap
    User name: gprs
    Password :gprs ( ayarlardan bunu yazıp kaydedip çıkınca ve tekrar girince 16 karekterlik * yazılı oluyor?)

yapınca ne gprs nede mms alamıyorum

motorola com tr ye girdim fakat mms ayarlarında mpx200 yok ,gprs ayarlarından mpx200 seçtim ve gönderdim gelen ayarları kaydettim
    Description:Turkcell ISP
    Access point: internet
    User name: boş
    Password :boş
    ayarları geldi bununla gprs'e bağlanıyorum ama ücret nedir bilmiyorum türkcell bu ayarların geçersiz olduğunu söylüyor ve mms gene başarısız

• ben 2003 olayina girmeyi düsünmüyorum çünkü 2003 den herkes tam olarak memnun degil. oncelikle bataryalar acilsin derim ben 1-2 ay boyle kullanma taraftariyim. hatta telefonu usb kablosu ile hiç bağlamadim daha IRDA kullanıyorum ve de card reader. IRDA ile activesync de kullanılıo zaten.
    Telefonu ilk haftalarda şarjını tamamen bitirip sonra full charge yapin bence. pil ömrünü arttırır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eliot

ben 2003 olayina girmeyi düsünmüyorum çünkü 2003 den herkes tam olarak memnun degil. oncelikle bataryalar acilsin derim ben 1-2 ay boyle kullanma taraftariyim. hatta telefonu usb kablosu ile hiç bağlamadim daha IRDA kullanıyorum ve de card reader. IRDA ile activesync de kullanılıo zaten.
    Telefonu ilk haftalarda şarjını tamamen bitirip sonra full charge yapin bence. pil ömrünü arttırır.

kardeş ben hep irda kullanıyorum demişsinde wallahi sende peygamber sabrı var o zaman 70-80 mb dosyayı yaklaşık 1,5 saatte gönderdi yani bu adamı biraz zorluyor 2003 olayına gelince bence şimdilik çok gereksiz telefonu böyle risklere sokmaya hiç gerek yok sonra çok ahlar wahlar edersiniz haaaa bu arada beta playerda altyazı gösterebilen varmı ben başaramadım da

• buyuk boyutlu dosyalar icin ilk mesajda yazdigim gibi; card-reader var onu kullanıyorum 90 mb lik dosya icin zaten memory card kacinilmaz. eee reader da var. esas bu dosyalari usb den telefona oradan da memory card a yollamak için sabir ister degilmi
    quote:

Orjinalden alıntı: delirotti

quote:

ben 2003 olayina girmeyi düsünmüyorum çünkü 2003 den herkes tam olarak memnun degil. oncelikle bataryalar acilsin derim ben 1-2 ay boyle kullanma taraftariyim. hatta telefonu usb kablosu ile hiç bağlamadim daha IRDA kullanıyorum ve de card reader. IRDA ile activesync de kullanılıo zaten.

kardeş ben hep irda kullanıyorum demişsinde wallahi sende peygamber sabrı var o zaman 70-80 mb dosyayı yaklaşık 1,5 saatte gönderdi yani bu adamı biraz zorluyor 2003 olayına gelince bence şimdilik çok gereksiz telefonu böyle risklere sokmaya hiç gerek yok sonra çok ahlar wahlar edersiniz haaaa bu arada beta playerda altyazı gösterebilen varmı ben başaramadım da

• Arkadaşım bende motoroladan indirdim ama çalışmıyor sende ayarlar nasıl birde sendede yıldızlar 16 karaktermi sevgiler....
    quote:

ben motorola.com.tr den yaptim turkcell ayarlarini mesajla yolladilar sorunsuz kullanıyorum.
    16 karakter yıldız olmasına bakma o sifrenin kac karakter oldugunu belli etmemek icin olan birsey ne sifre verirsen ver sonuc ayni gorunur yani.
    quote:

Orjinalden alıntı: tuana

Arkadaşlar çıldırmak üzereyim.....

bu gprs ve mms ayarları konusunda kafayı sıyıracağım!!!!

türkcelli aradım bir saatayar yaptırdılar ama
    Description:turkcell gprs
    Access point: wap
    User name: gprs
    Password :gprs ( ayarlardan bunu yazıp kaydedip çıkınca ve tekrar girince 16 karekterlik * yazılı oluyor?)

yapınca ne gprs nede mms alamıyorum

motorola com tr ye girdim fakat mms ayarlarında mpx200 yok ,gprs ayarlarından mpx200 seçtim ve gönderdim gelen ayarları kaydettim
    Description:Turkcell ISP
    Access point: internet
    User name: boş
    Password :boş
    ayarları geldi bununla gprs'e bağlanıyorum ama ücret nedir bilmiyorum türkcell bu ayarların geçersiz olduğunu söylüyor ve mms gene başarısız

• IRDa nasıl kullanıyorsunuz. Ben Usb takılan bir IRDa cihazı aldım. Takınca Bilgisayar com port 9 diye bir port tanımladı active sync ten irda alımı ile ilgili yeri işaretledim. tlf ile ir aynı hizaya getirdim. Fakat iletişim kurulamadı. Ayrıca yükleme CD si koymuşlar onu da yeni donanım taradan Kızıl ötesi cihazlar ---> disketi var seçeneği ile kurdum. Yine bir sonuç yok. Telefonda align ir port gibi birşey yazıyor. İletişimi nasıl kuracağız ?
  • arkadaşlar herkese merhaba
    bascudadan universal orjinal fm100 kulaklık aldım daha bugun geldi heyecenla açtım hem fm desteği vardı üzerinde. önce radyosuna baktım fena değil ardından mediplayer dan bir muzik açtım
    bune tek kulaklıktan ses geliyor mp3 dendir değim değiştirdim yine aynı fm i streo çalıyor ama mp3 tek kulaklık neden acaba bilen varmı
  • mpx200 pil sorunu yaşayan arkadaşlar isterlerse ebaydan sipariş verebilirler.ben "mpx200 battery" diye bir aratma yaptım.860 mhA lık li-ion pil 14 dolar civarı.şu an mpx 200lerde kullanılan bataryaların kapasitesi nedir bilmiyorum ama 860 miliamper oldukça iyi götürür.
    daha önce de bazı arkadaşların da belirttiği gibi bu makineler bilgisayar gibi 120 mhz işlemci 65k ekran yani bunlar oldukça batarya yiyen durumlar.dolayısıyla fazla birşey beklememek lazım bu bataryalardan.
    ama siz yine de ebay'e bir göz atın 860 mha hiç fena değil.5-10 tane alın arkadaşlara satın kargoyıu da beleşe getirmiş olursunuz.tek alırsanız da kargo en fazla 10-15 dolara gelir.
  • arkadaşım aynı kulaklıklardan bende motorola bayii 'den aldım ve aldığım gibi iade ettim,radyo su bi sözüm yok ama mp3 avi vs.. dinlemek istediğinde tek kulaklıktan veriyor sesi...tam uyumlu olmadğı söyleniyor zaten mpx200 ile forumlarda öle okudum..onun için stereo kulaklıklarını arıyorum ama hiçbir yerde bulamadım..
  • Bende ki de usb IRDA. ActiveSync ten ırda yi açıyorsun dediğin gb sonra da telden activesync e girip menude connect via Irda gb bi secenek olacak onu secip telefonla ırdayi ayni hizaya getiriyoruz ve bağlantı kuruluyor
    ben kurulum cd sinden hiç birşey kurmadim activesync i download ettim okadar. Zaten winXP irda cihazlari otamatik olarak tanıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: coldasice

IRDa nasıl kullanıyorsunuz. Ben Usb takılan bir IRDa cihazı aldım. Takınca Bilgisayar com port 9 diye bir port tanımladı active sync ten irda alımı ile ilgili yeri işaretledim. tlf ile ir aynı hizaya getirdim. Fakat iletişim kurulamadı. Ayrıca yükleme CD si koymuşlar onu da yeni donanım taradan Kızıl ötesi cihazlar ---> disketi var seçeneği ile kurdum. Yine bir sonuç yok. Telefonda align ir port gibi birşey yazıyor. İletişimi nasıl kuracağız ?

• 7 veya 8. sayfadan benim attgim bir alinti yazi var benim ppilde 8 saat gidiyordu o uygulamayi yaptiktan sonra 3.gun pil%60 ve 2002 yüklü.
    quote:

Orjinalden alıntı: erhan21

arkadaşlar dün saat 17.00 da şarja koydum sabah 08.30 da çıkarttım şarj %99 du saat 09.30 da %90, saat 10.30 da %85, saat 12.20 %72 telefonla uğraşmadım konuşmadım mesaj bile çekmedim yani bekleme durumunda bu pillle ne yapacağımı lşaşırdım kaldım
  • tuana bende de yildizlar 16 karakter gozukuyor avea ayarlari icin forumun ilk sayfasinda vardi ayarlar onlari tam olarak yaptiysan olmasi lazim mms i denemedim gerci onu bilmiyorum..
  • arkadaslar back up icin jeyo mobile diye bir program indirdim tavsiye ederim cok iyi
  • tehlikesiz olarak hafızada yer açmak için silinebilecek (mesal win deki *.tmp gibi) dosyalar ya da programlar hangileridir.
  • arkadaşlar bu arada 10 dakika telefon görüşmesi yaptım ve saat 15.30 şarz nakavt bu telefonda amerikan arabaları gibi yakıta hiç doymuyor su gibi içiyor ne yapıcağız yani şarz aletini yanımızdamı gezdireceğiz
  • arklar flaslama sırasında elinizi cabuk tutmalısınız yani bekleme falan yapmayın.,

hardreset olayları batarya omrunu uzatırmı uzatmazmı bilmiyorum ancak,flashdan sonraki ilk iki-uc sarj 6-8 saat arası gidebiliyo,hemen kızıp tekrar flashlama falan yapmayın,en az bir hafta duzgun sarj edin(tamamen bitmeden doldurmayın),

sd kartı sokmenize gerek yok,bunu bizzat ben denedim,neredeyse hic farkı yok,an fazla 30dk veya 1 saat farkeder,cunku sd kart guc tuketimi cok az.

2002 ye falan geri donmenize gerek yok,2003 yesillik olsundiye cıkartılmadı sonucta,en taze teknoloji en iyisidir!(ahh mpx220 ahhh)......

ozellikle yeni alan arkadaslar farkında olmadan telefonu ne kadar cok kullandıgınızı(kurcaladıgınızı) dusunurseniz bataryaya da biraz hak verirsiniz herhalde(ilk zamanlar bendede aynıydı)...

yok,ben telefonda istedigim zaman istedigimi yapmak istiyorum diyorsanız,mutlaka yedek pil almanız gerekmekte(kimse kusura bakmasın,bu is oyle hardresetle,flashla,yazılımla olmaz,kimse bunları yaparak aksama kadar avi seyredemez....)

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.