Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahoo gruplarda smartpone yazıp ilgili grupalara uye olmustum. bi suru site icerisinden dosyalar cekmistim o da onlar arasındaydı. hangisiydi hic hatırlamıyorum.
  • Sayın yildiray35,
    Sd kartlar MMC'lerden daha hızlı dediniz.
    Enerji tüketimi konusunda birşey söyleyebilirmisiniz.
  • enerji harcama konusunda bir bilgim yok.
  • beyler worms world party nin full sürümünü isteyen var mı?bende var
    msnye gelin oradan yollayayım
    msn:aliekmel87@hotmail.com
  • arkadaşlar SD kartımdaki .wav formatındaki müzikleri dinleyemiyorum play again dediğim halde ses soluk yok...
  • ya bu kadar neden 2003 hastasısınız ne güzel 2002 niz vaar güzelde gidiyo istediğiniz herşeyi yapıyo neden riske girip 2003 ü yüklüosunuz zben 2002 im den memnunum bide mmc alsam tam olcak:)
  • cep tel için rs kullanman gerekiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: dnesgi

arkadaşlar bascuda da stormax 256 mb rs mmc kart ve stormax 256 mb mmc kart var.hangisi daha ii.
    hangisini tavsiye edersininz.en ucuza nerde bulabilirim
  • mpx200 ile ilgili soru ve cevapların yer aldığı güzel bir link.

https://hk-motoserviceone.motorola.com/en/motorola/User/SMPhone.jsp
  • Arkadaşlar Pazartesi akşamı e-store dan mpx200 siparişi verdim. Siparişi verdiğim zaman bu ürün anasayfada indirimde ve stokta gözüküyordu. Fakat 3 gün sonra yani Perşembe 14.35 de bana mail atıp e-store müşteri hizmetlerini aramamı söylediler. 25 dk lık küçük bir beklemeden sonra müşteri temsilcisine bağlandım. Ve ürünün stokta kalmadığını, pazartesi ürünün gelme olasılığının olduğunu söylediler.

Yani bu e-store stokta olmayan ürünleri satıp sonra stokta yok diyor.
    Sizlerde başka sitelerde böyle oyunlara gelmeyin arkadaşlar. Güvenilir büyük alışveriş sitelerinden alışveriş yapın.

www.estore.com.tr

• ya ben de salı günü sipariş verdim dün elime geçti. şu an şarjdan aldım hatta ilk dakikalarımı yaşamaya başladım bile bence üstünde dur saçma bişey yaptıkları.
  • Bellek kartları hakkında merak ettiklerinize çözüm .. test sonuçları ..
    nelere dikkat edilir vs vs..

http://www.pclabs.gen.tr/print.asp?doc=287&type=content
  • quote:

Orjinalden alıntı: subuti

ya ben de salı günü sipariş verdim dün elime geçti. şu an şarjdan aldım hatta ilk dakikalarımı yaşamaya başladım bile bence üstünde dur saçma bişey yaptıkları.

Üstünde durulacak bir durum yok. Hiç bir siteyi boşuna kötülemek istemem ama başıma geleni aktarıyorum başkaları da alırken tecrübeli olsunlar. Internetten satış yapan fazla da site yok açıkçası.

Baskuda.com
    hepsiburada.com
    estore.com.tr
    den başka mpx200 alınabilecek siteler var mı?

Merak ettiğim diğer bir konu: MPX200 telefonu Ispanyadan ithal edilmiş ve belirli bir sayıda ithal edilmiştir. Bütün Türkiye için bütün firmaların stoklarının bitmesi ne zamanı bulur acaba?
  • Arkadaşlar,
    Aşağıdaki ürün bize uyarmı?Belki pil tüketimini yapan SD kartlardır.
    Belki RS MMC almak gereklidir.
    Fikirlerinizi alabilirmiyim.

hxxp://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=618170&aType=product&catId=4473

256 MB RS MMC MULTIMEDIA CARD STORMAX

Garanti Süresi 60 ay
    • Kapasite 256 MB
    • Yüksek Hız : 1,6MB / saniye (max)
    • MMCA spesifikasyonları V3.2 ile uyumlu
    • Düşük güç tüketimi ile cihazınızın pil süresini arttırır.
    • Boyutlar : 24 x 18 x 1.4 mm (MMC kartın yarısı boyutta)
    • En yeni ve en hızlı Flash Bellek Kartı
    • Kullanım ömrü : 10 yıl boyunca bilgi saklama imkanı
    • Diğer özellikleri Cep telefonlarına uyum sağlaması açısından boyutu küçültülmüş MMC kartlardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: attRaCtiVe

bende mmc kart var ama telefon açılırken formatlamak istiyormusun diyor evet diyorum alert error diyor formatlamıyor anlamadım gitti

bu hatayı kartta şifre varsa veriyor bende aynısı olmuştu kartı aldığım yere geri verdim....
  • Ağırlık (Gr) 95
    Telefon Hafızası 5 MB Dahili Hafıza
    Ekran Tipi 176 x 220 piksel, 262.000 renkli TFT
    Pil Tipi (mAh) 750 Li-ion
    Bas Konuş Yok
    Infra Red Yok
    Mp3 Çalar Yok

Bu 330 milyonluk telefonun bu kadar pahalı diğer model bir telefondan daha üstün özellikleri olması garip.

• selam dün 2 tane sipariş ettim ve foruma kayıt oldum
    sorum şu

mpx200 ü türkçeleştiremiyoruz mu?
    ve 2003 ü nasıl yükleyebilirim? cevaplar için tşk
  • Arkadaşlar bulamadığınız programları için aşagıya bi takılın derim yakında ne işe yaradıkları ile birlikte web arayüzü yapıcam vakit bulursam ... o zamana kadar burdan takılın ... Alanım sınırlı olduğu için elimdekilerin onda birini attım buraya ama işe yarar şeyler var
    ilgilenenler baksın... ok
  • öncelikle 2003 ün pili sömürdüğüne veya pil problemleri oluşturduğuna inanmıyorum. bende ilk aldığım günden itibaren speed-stepin yaptığı 2003 e yükseltme işleminin aynısını yaptım. elimde 512 sd card da var. 6 saat durmadan müzik dinledim. ve pil bitmedi. normal koşullarda 2.5 gün rahat gidiyor. ayrıca pil 860 lık değil açıp bakarsanız 820 lik. ama bence;

bir iki 2003 versiyonunun tanıtımında şöyle bir ifade var adjust to cpu clock 120 to 133. yani işlemciye oc atıyor ve pil çabuk bitiyor.
  • arkadaşlar bede 2003 upgrade yaptım.şimdi 2002 yüklemeye çalışıyorum ama sürekli takılıyor.enfazla 89% a kadar çıktı bi türlü yükleyemedim.2003 le devam ediyorum.ayı problemi yaşayan varmı ve nasıl çözdünüz.upgrade için aynı versiyon 1.2 spftyware i kullanıyorum.başka varmıdır.yardımcı olursanız sevinirim
  • Sevgili arkadaşlar. Telefonum geçen c.tesi geldi. ertesi günü hemen 2003 kurdum.fakat ne yapsam bir türlü 24 saatin üstüne çıkamadım. Dün aşağıdaki linkten bu 2002 sürümü indirdim. Bu sürüm diğer başlıklarda da bahsedilen sonu 012 ile biten sürüm. Telefon şuanda 12 saattir elimde ve neredeyse sabahtan beri ışığı sönmedi. sd kartım da takılı, sürekli word, excel gösteren programı kurcalayıp duruyorum.Bu kadar kurcalama ve mp3 dinlemekde dahil kullanmama rağmen şu anda bakıyorum... evet baktım %60... Ayrıca 15 dakika görüşmede var. Bilemiyorum, yönlendirme yapmakda istemem ama bu sürüm sanki daha başarılı. Son bir örnek vermek gerekirse, dün sabah 2003 kuruluydu ve pil tam 10 saatte bitmişti (08:00-18:00). Ve inanın bugün kurcaladığımın neredeyse % 20 si kadar kurcalama ile. Tüm dostlara sevgiler, saygılar. Bu arada bu link'e de yine bu forumdan ulaşmıştım...

http://www.topfiles.net/ebay/b___3991/MXFLG2.rar (şifre: download14)

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.