Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • negative dün sana yolladığım mail daha yollanmış az önce yolladım. okuyup cevaplandırabilirsen seviniim..
  • şarjı bence ilk gün için fena değil. dün gece ikide bilgisayardan ayırdım malum ilk gün her şeyini kurcaladım. hatta kız arkadaşım arkadaşlarım filanda kurcaladı mp3 filan dinledim 8-9 şarkı filan. şu an itibariyle %73 2003 ü uzun bi süre düşünmüyorum aslında ama türkçe olayına kafam takılmış durumda. bi yolunu bulup türkçe yapsam çok iyi olur. gerçi şunuda eklemeliyim gerçekten çok kolay kullanımı olan bi telefon. gayet memnunum. ayrıca sagem iyi telefon ama yeri burası değil be kardeş. ama kulaklık olayı iyi gerçekten.
  • BU TELEFONUN HAFIZASI NE KADAR?GTA/SACRED FALAN YÜKLENİYORMU?EK KAMERA TAKILIYORMU FİYATI NE KADAR?
  • walla bence 2003e gecmeyin cunku 2003e alıstıktan sonra 2002 gecmek rahatsız edici oluyo,yazılar kotu task manager explorer ayrıca yuklenmeli ben 2 gun denedim alısamadım geri dondum 2003e
    (aldıgım gibi 2003 yuklemıstım)

sarj olayında da buyuk bi fark gormedim 2003le de baya kurcalamayla max 2 gun gidiyo bence yeterli.
    abimde 6600 var sabah sarjdan alıyo aksam saja koyuyo ben memnunum sonuta.
  • sevgili arkadaşlar şusarj olayı için tamamen deşarj olmadan usb ye takmak istemiorum fakat şuan birsürü uygulama atıcam. bunun yerine ben IR den baplıyım dedim fakat saolsun XP tanıyamadı (ing. XP)

bunun driver ının nerde olduğunu bilen var mı veya otomatik tanıtan fln?
  • valla kardeş ben önce telin cdsini takıp ondan sonra ır-da'yı açmıştım activesync kurmuştum ilk başkada bişi yapmadım eğer olursa sevinirim
  • yaa bende de active syncs kurulu ms in sitesinden son versionunu indirmiştim

irda dan cihazı mpx200 olarak görüyo
    ama cihazı kuramadan ir da bapğlantısı gidio sanırım
    hardware manager dan takp ettim öyle oluyo

bunun irda sını sınırsız açık tutturmam lazım bi süre için ama nasıl onu araştırıyorum şuanda
  • http://www.airfagev.com/downloads.asp

mpx200 için gerekli olan çoğu program var ...
  • arkadaşlar programlar bende de var (300mb ye yaklaştı) ben IR olayını halletmeye çalışıorum
    telefonun ikinci günü dün geceden beridir şarja takmamıştım (gece dediğim gece 3 ten sonra) şuanda pil %35 e geldi ve ben tamamen bitmeden usb ye takmak istemiorum. o yüzden iu ir konusunda bunu başaran arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • mpx200de CAB dosyaların yüklenmesi
    **
    Active synch your phone

Copy .cab files to \IPSM\Windows\Start Menu\Accessories

On your phone…click Programs > (more...) > Accessories

Select the .cab file

Press Action (joystick)

Select where do you want to store the application
    (this screen appears only when you have Storage Card installed)

tercümeye gerek yok herhalddee
    uzantısı *.hme olan ekran koruyucuların yüklenmesi

Active synch your phone
    Copy .HME files to \IPSM\Windows\Start Menu\Accessories
    On your phone…click Programs > (more...) > Accessories
    Select the .HME file
    Press Action (joystick)

Select where do you want to store the application
    (this screen appears only when you have Storage Card installed)

ve bu dosyaların kaldırılması...

On your phone, press Programs
    Press Settings
    Press Remove Programs

Note: There will be situations where the list in Remove Programs were deleted due to various reasons. Here are the options:

Delete the file(s) manually in Storage Card/Program Files or IPSM/Program Files.
    You may re-install the app/game then follow Remove procedure.

tercümeye gerek duymadım zaten tel ingilizce anlamanız kolay olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 10 Aralık 2004, 21:52:27 >

• arkadaşlar mpx200 ün aslında bluetooth u olduğu fakat fabrika çıkışı disable olduğunu duydum 10 euro ya netten satılan bir programla bluetooth un enable yapıldığını duydum
    bunun aslı varmıdır duyan veya bilgisi olan varmı.
  • smart movie ve bazı programların Mpx200 ile uyumlu olanları

http://www.lonelycatgames.com/
  • arkadaşlar öncelikle forumda topice izin verilmemesini kınıyorum...
    Bu topic o kadar uzadı ki okumak bile zulüm!

Birde sorum olacak RSMMC bu telefona uyuyormu???
    daha az güç tükettiğinden bunu tercih edeceğim sanırım fakat uyarmı bilgi almak istedim...
    yarı boyutunda deniyor uyumsuzluk çıkarmıyormu?
  • yukarıdaki postumu okuduktan sonra biraz daha araştırma yaptım ve uyduğunu gördüm

http://sdcard.co.kr/mmc/whatsmmc/_direct.php?mode=news&mode2=read&num=35&page_no=11

bu bilgi sanırım doğrudur deneyenlerden de bir olur almak isterim
  • Önceki postlarda aradım ama pek bilgi bulamadım , mpx200 hotswap destekliyor mu? dışarad sd/mmc yuvası olması sanki desteklediğini gösteriyor ama hiçbiyerde de göremedim buna ilişkin bilgi.

Benim daha ilk şarjım biraz kurcalama + birkaç blade trinity gösterimii ve 1 dk. konuşma ile 22 saat sonra %50 de (gece 6 saat flight mode da idi-- sanki telefonu açıp kapamaktansa flight moda almak daha iyi )

Son soru, telefonu kapatınca ayarladığım alarm çalmıyor, kapalıyken çalmasını nasıl sağlayabilirim ?
  • kapalıyken alarm çalma özelliği ne yazık ki yok:(

ayrıca ben sd kartı çıkartmak için hiç teli kapatmadım yani bu bana desteklediğini mi gösteriyo acaba yoksa bilmeden sd kartı mı mahvediorum :)

ama bana göre destrekliyor aksi taktirde böyle şey gibi dışarı koymazlardı yani di mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetaktas

arkadaşım link için saol ama neden hostunu boşuna yoruyosun ki?
    thefreeserver veya freeservers tan beleş host al oraya upload et (madem elinde o kadar metaryal var)
    genede saol

quote:

Orjinalden alıntı: d_net

Arkadaşlar bulamadığınız programları için aşagıya bi takılın derim yakında ne işe yaradıkları ile birlikte web arayüzü yapıcam vakit bulursam ... o zamana kadar burdan takılın ... Alanım sınırlı olduğu için elimdekilerin onda birini attım buraya ama işe yarar şeyler var
    ilgilenenler baksın... ok

Walla elimin altında olduğu için ve site henüz açılmadığı için şimdilik oraya koydum ... dedğin gibi zaten hepsi oraya sığmaz , ben burda millet tırım tırım worms falan aranıyodu onun için koydum .. yakında silicem bişi alıcak olan alsın yani... Selamlar

• arkadaşlar ben de worms için link verdim arada kaynamasın lütfen :)

israil firması olan spymac.vom un hostu bu:

http://ne0c0de.spymac.net/WWP_SP.zip

buyrun çekin indirin oynayın manyak bişey :D
  • arkadaşlar 6 gear diye bir oyunundemosunu buldumoynadım manyak bişe şuan da emule den cracked versiyonunu çekiyorum

yakında tüm bu oyunları ve daha fazlasını sadecempx için açılmış bir sitede bulacaksınız

sabırsız olan arkadaşlar için oyunun adı: 6 gear

emule linki: ed2k://|file|6th.Gear.-.Ultimate.Challenge.v1.0.ARM.XSCALE.PPC.Cracked-COREPDA.rar|1670637|23C598491817E417297D429F04C8F06E|/
  • emule kullanan arkadaslar smartphone icin oyun arıyorsanız su dosyayı kesin indirin

Ms Smartphone Gamez By Novak.zip

tum oyunlar ozenle ayrılmıs resimli full super bi arsiv..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.