Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar mau mau da istedigi serial 0 mış :D

yani serial kısmına 0 yazınca registered oldu artik rahat rahat oynuyorum

su low disk space kısmına gelince.

her program kurulum dosyalarını mutlaka bir kere telefonun hafızasına atiyor ve ondan sonra programı nereye kuracagini sana soruyor. yani her halukarda bir programı kurmak için kurulum dosyası kadar boş yerin olması gerekiyor telin hafızasında. bunun dışında kurulum başladığında sana soruyor telefon hafızasına mı kurulsun sd karta mı kurulsun diye. sen sd karıt se.çiyorsun ve ona kuruyor.
  • Ben i-mate kullandım beyler yaklaşık 5 gün kadar.

özellikler olarak çok üstün bir telefon gerçi 1,5 milyar ama olsun hasta bi ericssoncu olarak ben bile p910a vermem 1,5.
    ama i mate nin ekranı çok kötü be arkadaşlar hem titreme var hemde çok kalitesiz. mavi renk tek oldumu çizgileri belli oluyor. gerçi mp200 dede oluyor ama küçük olunca pek farkedilmiyor.

valla arkadaşlar bu telefon(mpx200) bence bedava ya. istersen iştetim sistemi değiş. istediğini kur 1 gb destek. tabi ki microsoft desteği.

6600 la bi farkı kamera ve bt ama fiyata bakarsan iki kat neredeyse.

aha buraya yazıyorum microsoft burda da tekel olacak.
  • java virtual machineyi install ederken url istiyor.url yi bilen varmı?
  • selamlar satmak istediginiz İ-mate telefonunun fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz ? resimde gönderebilirseniz çok iyi olur... saygılar...mail adresim :gultekinsuleyman@yahoo.com
  • bende istemedi?

sende ne url si istedi ki?
  • ben imate satmıyoum yaw.

sadece aldım denedim ve ekranını beyenmediğim için geri gönderdim.

eğer internetten sipaiş verir vede broşür kutu ve gelen diğer şeylere zarar vermezseniz 8 gün içinde iade hakkınız olur ve iade de alırlar.

yani artık devir değişti bundan sonra "denemesi bedava"
  • yaw arkadaşlar bu repligo yu kullanan var mı?? ben hangi dosyaları indirmem gerekiyor??acaba dönüştürücü mü paralı yoksa dosyaları gösteren program mı???
  • şöyle airfagev harici saglam oyun adresi bilen varmı?
  • windows göçtü ne yapabilirim? Nasıl mı göçtü, direk bilgisayardan telefon hafızasına girip dosyaları sildim . belki dosyaları direk kopyalarsam herşey yerine gelir diye düşünüyorum. bana yardım edebilir misiniz?

• motorola mpx200 üm var.
    windows göçtü ne yapabilirim?
    Nasıl mı göçtü, direk bilgisayardan telefon hafızasına girip dosyaları sildim . belki dosyaları direk kopyalarsam herşey yerine gelir diye düşünüyorum. bana yardım edebilir misiniz?
  • hard reset denedin mi?

headhunter en iyi kaynak emule ;)

ama yakında bomba gibi bir site açıcaz orda da bulbileceksin :)

ayrıca

bandwidth sınıırı olmayanlar için:
    ed2k://|file|167Warez.Pack.(CD3.of.615Warez).PPC.ARM.XSCALE.PPC2002.WM2003.MaP.ShareConnector.zip|739680551|323616B9826D0C0E3533275C5A7D0659|/
    ed2k://|file|615Warez.Pack.for.PPC.ARM.XSCALE.PPC2002.WM2003.Cd1.MaP.ShareConnector.ZIP|733043379|2D9AB78869D8E012C619C50A0D4D522D|/
    ed2k://|file|615Warez.Pack.for.PPC.ARM.XSCALE.PPC2002.WM2003.Cd2.MaP.ShareConnector.ZIP|723385228|2B0028A6D02BBDD8589FD6A12B985378|/
    ed2k://|file|250Warez.PlusExtras.Pack.(CD4.of.615Warez).PPC.ARM.XSCALE.PPC2002.WM2003.MaP.ShareConnector.zip|697325877|360754B8B8528C2E7550749A13EDCA6C|/

dosyalarını çekebilirler

• arkadaşlar bende telefonu yeni aldım ve aynen dediğiniz gibi ilk şarjı hiç açmadan 24 saat yapacağım ..ama yazılımı çok merak ediyorum..telefonu açsam bişey olur mu.???
  • arkadaşlar

bende clearvue adlı prog var. xls, ppt, doc ve pdf göstermek için. serial i de mevcut. burdan vermeyim. ia caller id de var. serial li.
  • java kuran varmı ne kurdunuz? *.jar uzantılı nokia oyunları oynayan varmı veya chatlat yada chatin kurabilen javaya ? + flash kuruluyormu bu yeti sports oyunları çok hoş olur...Lütfen yardım !!!
  • Eski threadde d_net ;

quote:

-Sadece wap diil web sayfalarında da gezebilirsiniz...sanki notebook gibi
    demiş,

bu konuda yorum yapabilecekmisiniz. Web de surf hakında yani, sorun yaşıyomusunuz, Örneğin frame li sayfaları görüntülemede sorun olduğunu okudum bugün biyerde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dardanelles -- 11 Aralık 2004, 23:30:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokalpi

arkadaşlar bende telefonu yeni aldım ve aynen dediğiniz gibi ilk şarjı hiç açmadan 24 saat yapacağım ..ama yazılımı çok merak ediyorum..telefonu açsam bişey olur mu.???

Bir şey olur mu olmaz mı bilemem ama, bu soruyu sorduğuna göre, senin aklında hep bir soru işareti kalır, acaba açmadan şarj etseydim daha mı uzun bekleme süresi olurdu diye.
  • merhabalar bende mpx200 kervanına katıldım forumdaki süper linklere ve faideli anlatımlara teşekkürler.
    bi sorum war kurcalaya kurcalaya nasıl becerdiysem inbox.exe yi sildim şimdi ise mesaj atamıyorum alamıyorum mesaj bölümünü bile giremiyorum master reset yaptım ama hiç bir şey deişmedi ne yapmalıyım..????
  • epsis ben java kurdum eski nokiamdan kalma tarih oyunları oynayabiliyorum..
  • Arkadaşlar inbox.exe gitti yok oldu :..( sıyırmak üzereyim mesaj atmam lazım??neyapacağım...!!?!?
  • bu java ne şekilde kuruluyor. sonuçta herhangi bi javayı kuramayız herhalde. nereden indirebiliriz. biri yazarsa sevinirim. joker 81 kardeş sen biraz bilgi verebilir misin?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.