Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum sağol... gecenin bu saatinde süper yardım oldu bu....Rahat ve deliksiz uyu
    quote:

Orjinalden alıntı: crein

quote:

Orjinalden alıntı: cgurcan

Merhaba,
    bütün forum da bu sorumun cevabını bulamadığıma göre galiba ben bir şeyleri ters yapıyorum. Telefon numaralarına ses atadıktan sonra sesle numara aramak için kayıt tuşuna basmam gerktiği kitapçıkta yazıyor diyor fakat henüz bu tuşu bulabilmiş değilim. Acaba bu tuşun yerini bilen ve tarif edebilecek var mı?? Teşekkürler...

o isi yaptigin zaman zaten telefonu asmissin demektir. O ileri surus teknikleri'nin konusu.
    Ip ucu vereyim: Su en soldaki sonyden kopya cekilmis jog dial butonu var ya...
    Iste ona tam 90 derece ile basacaksin ve bir kac saniye bekleyeceksin. 89 ya da 91 derece ile basarsan ses ayarini degistirirsin. Ben hirs yaptim bir kac kere basardim. Ama baktim ki pratik birsey degil biraktim.

• Merhaba tekrar...

Master Reset'ten sonra programs menu altındaki File Manager kayboldu...

Bir fikri olan var mı acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sparcX

Merhaba tekrar...

Master Reset'ten sonra programs menu altındaki File Manager kayboldu...

Bir fikri olan var mı acaba ?

verilen cd'den kurabilirsin. cd ispanyolva ama tıklayınca programların ekran görüntüsü verilmiş şekilde.. yani sen üstten tıkla sırayla, eğer file manager'ın ekran görüntüsü varsa üzerine tıkla indir, yoksa sağ üstteki küçük ev resminden geri dön bi alttaki linki dene.
  • hepsiburada.com'un verdiği ingilizce cd'de buldum..halloldu...

sağol...varol...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigini

Eski threadde d_net ;

quote:

-Sadece wap diil web sayfalarında da gezebilirsiniz...sanki notebook gibi
    demiş,

bu konuda yorum yapabilecekmisiniz. Web de surf hakında yani, sorun yaşıyomusunuz, Örneğin frame li sayfaları görüntülemede sorun olduğunu okudum bugün biyerde..

Evet esasen biraz abarmışım yani şöyle ki ; Tarayıcı versionu 5 sanırım bu nedenle ve normal ie olmadığından bazı farklılıklar var zaten bunların bazıları da mecburi , düşünsene bir image mapte farklı yerlere nasıl tıklardınki aynısı olsaydı? evet frameli sayfaları açamıo standart versionu ile ama sanırım update ile oluo ... daha denemedim deneyince haberdar ederim ...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 13 Aralık 2004, 13:30:03 >

• BİRDE İNTERNET KULLANIRKEN KONTÖR GİDİYORMU?GİTMİYORSA ÇOK SÜPER OLUR.
  • Merhaba.
    Arkadaşlar internette banka sayfalarına girebilen var mı?
    varsa nasıl yaptığını anlatabilir mi?
  • Arkadaşlar elbette kontör harcıyor.Ama az sayıda harcıyor.Başka telefonlarla gprs üzerinden wapa girerken ne kadar kontör harcıyorsa o kadar harcar.
  • Usb kablo üzerinden veri atarken Activesync programını kurmuş olman gerekiyor.Eğer sende yoksa burada verilen linklerde var.Biraz bakarsan bulabilirsin.
  • Arkadaşlar çok güzel bir site...
    Müthiş programlar ve skinler var.Mutlaka bakın bence...

http://www.coolsmartphone.com
  • Türkçe yok deniliyor Ama Microsoftun sitesinde turkce.msi var.
    Emulator Images for Windows Mobile 2003 Second Edition-based Smartphone Development
    Tam Download adresi 2003 olanlardan biri indirsin kursun 17 mb civarları
    Windows Mobile 2003 Second Edition Emulator Images for Smartphone - TRK.msi
  • Ben indiriyorum.Kurduktan sonra bilgi veririm.Saygılar...
    quote:

Orjinalden alıntı: karabelen

Türkçe yok deniliyor Ama Microsoftun sitesinde turkce.msi var.
    Emulator Images for Windows Mobile 2003 Second Edition-based Smartphone Development

• Bunun tam olarak ne işe yaradığını biliyor musun?
    quote:

• Tamam Dostum Eğer Türkçelesirse bende bir siparis verecegim hep eksiler buldum en azından bu bir artı olur benim için sarj önemli kullananlar hep 1 gün anca gidiyor diyor ? Sen kullaniyorsun ne yapayim dersin alayiimi değermi?
  • Şu anda indirdim ama kurmadan ne işe yaradığını söyleyebilir misin?
    quote:

• Bence kesinlikle al dostum.Bu fiyata böyle mükemmel bir makina bulamazsın.Çok güzel.Program kurdukça skin değiştirdikçe telefon yenileniyor sanki.Ayrıca benim şarjım bir buçuk günden az gitmiyor.Genelde de iki gün.Bence değer.
    quote:

Tamam Dostum Eğer Türkçelesirse bende bir siparis verecegim hep eksiler buldum en azından bu bir artı olur benim için sarj önemli kullananlar hep 1 gün anca gidiyor diyor ? Sen kullaniyorsun ne yapayim dersin alayiimi değermi?
  • Dostum Dil destekleri var iste Trk.msi bir yeri turkcelestiriyor ama sadece 2003 icin kur korkma microsoft un sitesinden indiriyorsun sonuc olarak
  • Ozaman Ben Bascuda dan veya hepsiburada.com dan siprarisini vereyim simdi biz aliriz bu alet 200 milyonuda görür
  • Dostum şu anda kuruyorum.bilgi veririm.Ama image diyor.Herhalde resimle ilgili bir program galiba.
    quote:

Dostum Dil destekleri var iste Trk.msi bir yeri turkcelestiriyor ama sadece 2003 icin kur korkma microsoft un sitesinden indiriyorsun sonuc olarak
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.