Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler bu telefonun orjinal rom u olan veya nerde olduğunu bilen varmı
  • hocam ben java uygullamalarını yüklemeek ve çalıştırmak için java virtual machine yükledim http://pardubice.misto.cz/Motorola_MPx200/ burdan sonrada .jab. yada .jad dosyalarını direk telefonun içine attım ve çalıştırdım
  • telefonu ilk alındığı hale yani wm2002 haline nasıl geri döndüreceğiz?işletim sistemi hala wm 2002 ama dediğim gibi inbox.exe gitti abicim mesaj atamıyoruuuum...yok yok yok olmuor yaw..!!!!!!!
  • Bu arada;

MPX220 Ön Siparişte;

http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=612861&aType=product&catId=3473

Ağırlık 106 gr.
    Ebat (90 x 48 x22 )mm
    Bekleme Süresi 160 saate kadar
    Konuşma Süresi 260 dakikaya kadar
    Ekran Tipi 165 x 220 pixel 65.000 TFT Dış ekran : 96x64 pixel 65.000 CSTN
    MMS Var
    WAP Var
    GPRS Var
    Bluetooth Var
    Kızılötesi İletişim Var
    Sesle Arama Yok
    Titreşim Var
    Hafıza 64MB Flaş Rom - Mini SD Kart ile 1GB'ye kadar genişletilebilir hafıza
    Garanti Süresi Bu ürün Genpa,Netcell ve KVK tarafından 2 yıl garantili olarak tedarik edilmektedir.
    Bascuda Kontrol Etiketi yırtılmış ürünlerin iadesi kabul edilmez.
    Frekans GSM 850/900/1800/1900
    Özellikler • Pocket internet explorer ile internette gezi
    • Pocket outlook express ile email erişimi
    • 1.2 Megapiksel Flaşlı entegre dijital kamera
    • Windows Media Player ile MPEG4 sesli video oynatma ve yükleme
    • Windows Media Player ile entegre MP3 çalar
    • MSN Messenger ile gerçek zamanlı chat
    • MP3 ve polifonik melodiler
    • Renkli dış ekran
    • Hans Free hoparlör
    • Mini USB ve kızıl ötesi iletişim imkanı
    • Yüklenebilir içerik. • Java desteği
    • Resimli telefon rehberi
    • Zoom özelliği
    • Faks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dardanelles -- 11 Aralık 2004, 23:50:46 >

• Merhaba ;

Dün (11.12.2004) hepsiburada.com'dan 1 adet Mpx200 satın aldım.
    Fiyat / performans çok tatminkar.
    Fazla telefon tüketmeyen biri olarak memnun kalacağımı düşünüyorum.
    7 sene içerisinde :
    Ericsson 337 ( 1,5 sene )
    Motorola StarTac 130 ( 4 sene )
    Treo 180G ( 1,5 sene )

Setfon ile görüştüm : Yedek pşl +araç şarj cihazı yaklaşık 20 gün sonra gelecekmiş.

1 şarj süresi : yaklaşık 20 saat ( tam kapanmadı. sadece alarm vermeye başladı. )

şarj konusundaki değerleri vermeye devam edeceğim.

Quick word ve Quick excell programlarına ihityacım var. Link belirtebilen olursa sevinirim.

Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Joker81

telefonu ilk alındığı hale yani wm2002 haline nasıl geri döndüreceğiz?işletim sistemi hala wm 2002 ama dediğim gibi inbox.exe gitti abicim mesaj atamıyoruuuum...yok yok yok olmuor yaw..!!!!!!!

Orjinal rom önceki postlarda verilmişti galba.
  • Tarih yanlış girildi.

Satın alma tarihi : 10.12.2004
  • arkadaşlar şu worms yüklerken başıma gelen olay bu sefer [PocketPC] Pool challenge 1.0 yüklerken başıma geldi ve kendi bulduğum yöntem bu sefer işe yaramadı :(

bunun gibi sorun yaşaytıp da yani telefon hafızasını full dolu gösterip kurulum dosyalarını göstermeyen bi durumu nasıl aştığınıbirini anlatabilirse memnun olurum.
  • ayrıca java için buyrun indirin:

http://ne0c0de.spymac.net/javaMIDP2.zip

dosya içinden çıkan iki programı da kurun. ben çalıştırmayı denemedim ama başaran arkadaşlar %90 bununla yapıyordur...
  • arkadaşlar müsait olan biri telefonunun windows dosyası altındaki inbox.exe yi bana bi link aracılığıyla gönderebilirmi lütfen?çok acil
  • azmin zaferi BULDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM

\IPSM\Windows\AppMgr\Install

klasöründe yüklenmek üzere telefona atılan cab dosyaları var

siz de olur da hani active sync ile kuruluma giriş de kurulumunuz yarım kalırsa telefona atılan dosyalar

\IPSM\Windows\AppMgr\Install

klsörüne koyuluyor arkadaşlar. tam karar vermiş hard reset e doğru giderken yaptığım son araştırma ile bunu buldum ve acaip sevindirik oldum öyle böyle değil yani :D

• joker81: ben o dosyayı aradım ama bulamadım ve inboz a girdikten sonra direk home tuşu ile ana menüye çıkıp sp task manager dan dosya adına baktım

dosya adı tmail.exe fakat hdd ye kopyalamaya kalktığımda ROM dan dosya kopyalanamadığını yazdı :(

sana yapmanı önerdiğim şunlar var:

emuleden:

BEN6-0630-012.img
    ve
    Motorola_Mobile_Upgrade_Wizard_V1.2.0_setup.exe

dosyalarını bul (2. sini google dan dabulabilirsin dosya boyurları çok büyük olduğu için şuan upload edemiyorum)

daha sonra

http://ne0c0de.spymac.net/FlashingMPx200.rar

adresindeki word dosyasındaki yönergeleri izleyerek eski rom u yüklemeye çalış.

NOT: bu dediğim rom yani
    BEN6-0630-012.img dosyası telefon ile gelen orjinal rom olup olmadığınıbilmiyorum sadece burda daha önce yazılan cevaplarda öyle olduğunu okumuştum o yüzden bunu tavsiye ediyorum. Herhangi bişey olursa sorumluluk kabul etmem şimdiden söyliyim :)

• quote:

headhunter en iyi kaynak emule ;)

ama yakında bomba gibi bir site açıcaz orda da bulbileceksin :)

walla cok iyi olur,acıkcası bu yahoo olayı benim pek hosuma gitmedi,yani yanlıs anlamayın da insan kendini farklı bi ortamda hissediyo buradaki gibi sıcak bi ortam yok

ama site olayı harbi bomba olur!hatta forum falan da acalım...kendi hegemonyamızı kuralım
  • şuan kurulum aşamasında zaten
    sadecempx200 için özel bir forum olacak

herkes dilediği ibi konu açabilecek

ayrıca sık sorulan sorular fln olacak ki millet on defa aynı şeyi sormasın

plan çok yani geliyor bomba gibi geliyor :P
  • arkadaşlar ClearVue programını upload ettim şimdi

http://mpx200tr.webspace4free.biz/ClearVue Suite.part1.rar
    http://mpx200tr.webspace4free.biz/ClearVue Suite.part2.rar
    http://mpx200tr.webspace4free.biz/ClearVue Suite.part3.rar

bu 3 dosyayı indirip birincisine sağ tıklayığ extract here yapın ve programı yükleyip keyfinize bakın :)

• Merhaba,
    bütün forum da bu sorumun cevabını bulamadığıma göre galiba ben bir şeyleri ters yapıyorum. Telefon numaralarına ses atadıktan sonra sesle numara aramak için kayıt tuşuna basmam gerktiği kitapçıkta yazıyor diyor fakat henüz bu tuşu bulabilmiş değilim. Acaba bu tuşun yerini bilen ve tarif edebilecek var mı?? Teşekkürler...
  • Yeni alan arkadaslara pil tavsiyesi ben denedim şu an iki gün kesin gidiyor üçüncü gün kullanıma bağlı..Teli şarja bağladım ve full şarj yaptım daha sonra çıkarıp biraz bekleyip tekrar taktım ve bu işlemi 9-10 kez tekrar ettim.Amacım %90 lık ve %100 lük bölümdeki hücrelerin açılması içindi. Bu işlemi iki defa gerçekleştirdim ve şimdi %100 şarj görebiliyorum ve ne kadar yoğun kullanırsam kullanayım (mp3 oyun konuşma) tel ilk gün ortalama 24 saat açık %85 in altına inmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgurcan

Merhaba,
    bütün forum da bu sorumun cevabını bulamadığıma göre galiba ben bir şeyleri ters yapıyorum. Telefon numaralarına ses atadıktan sonra sesle numara aramak için kayıt tuşuna basmam gerktiği kitapçıkta yazıyor diyor fakat henüz bu tuşu bulabilmiş değilim. Acaba bu tuşun yerini bilen ve tarif edebilecek var mı?? Teşekkürler...

o isi yaptigin zaman zaten telefonu asmissin demektir. O ileri surus teknikleri'nin konusu.
    Ip ucu vereyim: Su en soldaki sonyden kopya cekilmis jog dial butonu var ya...
    Iste ona tam 90 derece ile basacaksin ve bir kac saniye bekleyeceksin. 89 ya da 91 derece ile basarsan ses ayarini degistirirsin. Ben hirs yaptim bir kac kere basardim. Ama baktim ki pratik birsey degil biraktim.

• Arkadaslar o kadar proram yükledim burada yazan tele çoğu demo kısıtlı kullanım vs. şu bilinen programların (sp task manager beta player vs) doğru dürüst kullanamıyorum seria konusunda mail atarak yardımcı olabilirseniz sevinirim
    asterix03@superposta.com
  • mpx200 programlari:
    http://pardubice.misto.cz/
    ftp://ftp.jimmygarrido.com/
    Bu adresler daha once ozgurlugumuz kisitlanmadan once verilmisti baska basliklar altinda. Tekrar vermekte fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.