Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum kuramadım. Bendeki 2003 olduğu halde tanımsız dosya diyor. Kurmadı. Zaten karta koyduğumda 18.1 Mb. yer kapladı.
  • ok dostum deneyen olur insallah tanımsız dosya dememesi lazım cünkü microsoft koymaz öyle birşey olsa .
  • ya arkadaşlar o dil dosyası emülatör için, yani program geliştiricilerin işine yarar ve bilgisayarda kullanılır sadece. zannedersem smartphone'a sonradan dil ekleyemiyorsun kendi içinde ( language_fix'i nasıl yapıyorlar bilmiyorum).
  • arkadaşlar o .trk dosyası sanırım türkçe dil paketi diil.
    heralde bi devoleper programı hiçö 18.1 mblık dil paketi olurmu
  • Arkadaslar Microsoftun Windows Mobile Departmanını Türkçe dil desteği için eğer e-mail yagmuruna tutarsak belki türkçe de yayınlanır,en azından 2005 de cikaracagi sürümde türkçe dil destegini dahil etmeyi düsünebilir. Belkide Hiç Kasmas
  • Zaten Bende sitesinde bir arastırma sonucu gördüm bu telefonum yok ve almayı düsünüyorum arastirdim ve orayı buldum herneyse
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bir kaç konuya değinmek istiyorum( özellikle benim gibi yeni kullanıcılara faydalı olacaksa ) ,

1- Neden MPX200,

Bilgisayarım hayatımın vaz geçilmez bir parçası ve ara zamalarda da (dışarıda olduğumda) yanımda olmasını istediğim (notebook ağır geliyor yada wc de kullanmak zor oluyor) tek alet ..........Çünki, ben maillerimi telefonumdan da okumak istiyorum, telefonumdan MP3 de dinlemek istiyorum, Microsost Outlook’ uma eklediğim hatırlatma notlarımı kişiler ile ilgili mail ve iletişim bilgilerini yanımda taşımak istiyorum. İnternette bazı sayfaları görmek ve takip etmek istiyorum. Dışarıdayken chat yapmak oyun oynamak istiyorum, word, excel gibi ofis yazılımlarının her zaman kullanmak isttiyorum USB kablo ile MPX200 bağlanıp (sorunsuz) telefonumla bilgisayarımı senkronize etmek istiyorum.Piknikteyken kod yazmak istiyorum....İşte bunun için ve daha bir çok sebep için MPX200 ( en önemlisi UCUZ)

2- MPX200 ile bilgisayara bağlanmak (yada tam tersi);

Bunun için cd den bir yalım çıkıyor ama ispanyolca olduğu için size önerim ActiveSync3.7.1 (http://www.microsoft.com/windowsmobile/downloads/activesync37.mspx ) yazılımını indirip bilgisayarınıza kurmanız (dili seçin J) bu program ne işe yarar, makinanız ile MPX200 arasında dosya alışverişi yaparsınız, ( bilgisayarınız MPX200’ ü Hard disk gibi görürür) program kurarsınız, Microsoft Outlook ile senkranizasyon sağlarsınız.

3- MPX200’e yazılım kurulumu,

İki tip kurulum var birisi SD Kartınıza atacağınız CAB dosyaya File Manager programıyla erişir kurulum işlemini başlatırsınız yada exe ise bilgisayarınızda kululum yapar ve telefonunuzda devam edersiniz. Bazı .exe yazılımlar da direk telefonunuzda çalışabiliyor. Özelikle oyunlar (Yazılımlarınızı SD Kartınıza kurmanızı öneriyorum)

4- Hard reset atmak

Telefonun şarzını full doldurun (kesin full olmalı), telefonu kapatın, bataryayı çıkarın ve 10 sn. sonra takın, telefonunuzun tam ortasındaki mavi düymeye basılı tutarken, telefonu acın ve size soracak onaylayın. Eğer çok yazılım kuruluysa 10-15 dk az yazılım kuruluysa birkaç dakka için de bir resetleme ile telefonunuz yeni aldığınız hale dönecektir. Artık temiz bir işletim sisteminiz var...!!!1Yedek almayı unutmayın ve bunları yaparken MPX200’ ünüz bilgisayara veya şarza takılı olmasın!!! ( uzmanlar ilk aldığınızda bu işlemi yapmanızı öneriyor.)

5- Handsfree özelliğini Kullanmak;

Çağrı geldiğinde çağrıyı alın ve tekrar çağrıyı aldığınız yeşil telefon resimli tuşa basılı tutun...

6- Melodi yapmak ve eklemek. Ben sevdiğim müzikleri “Audio Edit Deluxe” Programı ile editleyip telefonuma kopyalıyorum. Tavsiye ederim...

7- Zemindeki resmi değiştirmek kişiselleştirmek,

herhangi bir resim editörü ile (photoshop) açın düzenleyin ve aynı pixel ve ebatla kaydedin (boyutu küçük olsun) daha sonra MPX200’de ki ISPM folderirinin altında bulunan “my documents” folderinin içine atın daha sonra setings/home screen den resminizi değiştirin.

MPX200’ümde Ne yazılımlar var ....

NOTEPAD : Bana telefonda yazı veya mesaj yazmak hep zor gelmiştir. Bu yüzden bilgisayarımdaki text dosyalarını MPX200’üme atıyorum buradan “Orneta Notepad” yazılımı ile SMS yada mail gönderebliyorum.( bu yazılımı telefona kurmanız gerekiyor Sd kartta çaslışmıyor.)

CHAT : ICQ, MSN, Yahoo Messenger, AOL, XPP acountuma “Agile Messenger” ile MPX200’ ümde chat yapabiliyorum.

TASK Manager : sistem kaynaklarımı batarya durumumu görmek için “SP Task Manager” kullanıyorum.

VIEWER : Doc, PDF, XLS, PPT formatındaki yazılımları sadece görmek için “ClearVue Suite” kullanıyorum

DIVX : Bunun için SmartMovie yazılımını kullanıyor ve SmartMovie’nin bilgisayarıma kurduğu yazılım sayesinde divx lerimi MPX200 ekran moduna göre çevirebiliyorum.

Unutmayın ki her kurduğunuz yazılım MPX200’ ün yavaşlamasına neden olacaktır bu yüzden ihtiyacınız olan ve birazda eğlencelik light yazılımlar tercih edin. Sonuçta bu bir cep telefonu ve üzerinde işletim sistemi var

Saygılarımla
    Ersin ENE

• qatron anladığım kadarıyla telefonun nimetlerinden sonuna kadar yararlanıyorsun başka güzel haberlerin olursa bizimle paylaşırsın artık
  • mp3 kalitesi nasıl? Creative mp3 playerlarinin yaninda.. Kaliteli bir kulaklık alsak tatmin edermi...
  • kaliteli bir kulaklıkla deneyemedim henüz sanırım kulaklık işini halledersem performansından memnun kalacağım özellikle en az 256 mb sd card ile ayrıca mp3 playerlarla kıyaslamamak lazım bu telefon çok daha fazlasını yapıyor ve fiyatı da 256 mblık bir mp3 playera yakın
  • arkadaşlar bu türkçe olayını bir türlü anlamadım nette bir türlü bulamıyoruz ama bir kaç yere sordum yani telefon satan yetkili bayilere mpx200 varmı diye sipariş üstüne getireceklerini ve fiyatının 1.050.000.000.TL civarı olduğunu söylüyorlar. Bende türkçe mi diyorum hepsi evet diyor ne iş anlamadım.....
  • Arkadaşlar Mpx220 Amerikadan alırsak burda çalışırmı?
    Bilgisi olan veya kullanan varmı?Kısıtlama koymuş olabilirlermi?
    Teşekkürler.
  • Ama sonuçta bu herişi yapan telefonu hemen hemen hepimiz en fazla mp3 dinleyebilme olasılığımız olduğu için alıyoruz,şahsen ben öyleyim,kaliteli biçimde mp3 dinleyemiyeceksem, pek bir anlamı varmı almanın,yani tabii oyunda önemli, windows deneyimi yaşatıo vs.vs. ama güzel bir biçimde mp3 dinlemek çok önemli bence...Şahsen ben sırf yol dan bıktığım için 5 saatlik yolumda bana zaman geçirtsin diye alacağım...
  • Orjinalden alıntı: cgurcan

Merhaba,
    bütün forum da bu sorumun cevabını bulamadığıma göre galiba ben bir şeyleri ters yapıyorum. Telefon numaralarına ses atadıktan sonra sesle numara aramak için kayıt tuşuna basmam gerktiği kitapçıkta yazıyor diyor fakat henüz bu tuşu bulabilmiş değilim. Acaba bu tuşun yerini bilen ve tarif edebilecek var mı?? Teşekkürler...

o isi yaptigin zaman zaten telefonu asmissin demektir. O ileri surus teknikleri'nin konusu.
    Ip ucu vereyim: Su en soldaki sonyden kopya cekilmis jog dial butonu var ya...
    Iste ona tam 90 derece ile basacaksin ve bir kac saniye bekleyeceksin. 89 ya da 91 derece ile basarsan ses ayarini degistirirsin. Ben hirs yaptim bir kac kere basardim. Ama baktim ki pratik birsey degil biraktim.

evt cok zor yaaa, deveye hendek atlatmak gibi bişey....

• bu telefonlan prorat netbus subseven falan kullanabilirmiyiz?deneyen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: undeadlord97

bu telefonlan prorat netbus subseven falan kullanabilirmiyiz?deneyen var mı?

onlar windows için yazılmış... smartphone için yazılmışı varsa kullanabilirsin ama ona da bağlanıp da gprs ile ooo uzun iş :)
  • .cab uzantılı oyunları nası açıyoz?
  • Arkadaşlar SKY FORCE SP oyununun full versiyonunu arıyorum 6600 sis olanı full var ama mpx200 için bulamadım yardım lütfen sevgiler....
  • motorola mpx200 üm var.
    windows göçtü ne yapabilirim?
    Nasıl mı göçtü, direk bilgisayardan telefon hafızasına girip dosyaları sildim . belki dosyaları direk kopyalarsam herşey yerine gelir diye düşünüyorum. bana yardım edebilir misiniz
  • ewt banka sayfalarına giren var mı ? java diyorda çözüm lütfen
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.